Rebel Wilson σε ευχαριστούμε! Το δυνατό post που εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες (photos)

Τσακιρίδου Χριστίνα
Rebel Wilson σε ευχαριστούμε! Το δυνατό post που εμπνέει εκατομμύρια γυναίκες (photos)

Η διάσημη ηθοποιός στέλνει το μήνυμά της σε κάθε γυναίκα που θέλει να αλλάξει τον εαυτό της προς εκείνο που η ίδια πιστεύει καλύτερο. "Ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσεις να προσπαθείς να είσαι η καλύτερη δυνατή εκδοχή σου. Δεν είναι αγώνας και δεν είναι διαγωνισμός".

Tο 2021 είναι αναμφίβολα μια χρονιά ορόσημο για την Rebel Wilson η οποία νιώθει «άλλος άνθρωπος» μετά την απώλεια 30 κιλών και την αλλαγή στον τρόπο ζωής και διατροφής της. Η διάσημη ηθοποιός απέκτησε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες, έβαλε την άσκηση στη ζωή της και σήμερα θέλει να μοιραστεί την διαδρομή της προς τον νέο της εαυτό με όλα τα κορίτσια που προσπαθούν, δεν τα καταφέρνουν και απογοητεύονται (όπως κι εκείνη κάποτε).

Η Rebel Wilson αποκάλυψε γιατί έχασε 30 κιλά και ο λόγος συγκινεί

Το throwback post που μας ενέπνευσε και η εξομολόγηση

Η 41χρονη ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram μια #throwback φωτογραφία όπου παίζει tennis με τον Novak Djokovic καθώς αυτή ήταν μια στιγμή στον χρόνο που άλλαξε ολόκληρη τη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CSt0G-NriRs/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εντάξει πλέον δημοσιεύω κυρίως κολακευτικές φωτογραφίες μου αλλά βρήκα αυτή την παλιά φωτογραφία στα email μου και... whoa! Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο δεν ήμουν καθόλου υγιής. Ήμουν υπέρβαρη και απολάμβανα πάρα πολύ πρόχειρο φαγητό, χρησιμοποιώντας το ως μέσο για να μουδιάσω τα συναισθήματά μου», αποκάλυψε η Rebel Wilson.

«Ο πατέρας μου είχε πεθάνει από καρδιακή προσβολή και ήταν τόσο θλιβερός χρόνος. Δεν σκεφτόμουν ιδιαίτερα τον εαυτό μου και δεν τον εκτιμούσα, όπως θα έπρεπε. Είναι ενδιαφέρον ότι σε αυτή τη φωτογραφία εξακολουθώ να χαμογελάω και ακόμα προσπαθώ να είμαι ενεργή ... παρά το γεγονός ότι βιώνω έναν τόσο μεγάλο πόνο» συμπλήρωσε.

«Κοιτάζω πίσω τώρα σε αυτό το κορίτσι και είμαι τόσο περήφανη για αυτό που έχω γίνει και έχω καταφέρει. Και απλά θέλω να στείλω ένα μήνυμα ενθάρρυνσης σε όλες εκεί έξω που αγωνίζονται με θέματα βάρους ή με το 'συναισθηματικό φαγητό'. Σε νιώθω. Ξέρω πως είναι».

«Ποτέ δεν είναι αργά για να αρχίσεις να βελτιώνεις τον εαυτό σου και να προσπαθείς να είσαι η καλύτερη δυνατή εκδοχή σου. Δεν είναι αγώνας και δεν είναι διαγωνισμός - πρόκειται για σεβασμό στον εαυτό σου και για να κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για εσένα. Έτσι, αν είσαι εκεί έξω και διαβάζεις αυτό σήμερα, ήθελα απλώς να πω: συνεχίσε να χαμογελάς και συνεχίσε να προσπαθείς να είσαι ενεργή! Σας αγαπώ παιδιά» έγραψε κάτω από το post η διάσημη ηθοποιός και τα υποστηρικτικά σχόλια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

wilson6

Η Rebel Wilson το 2012.

wilson7

H ηθοποιός σε δημόσια εμφάνισή της πριν λίγους μήνες.



Η μεγάλη της απόφαση να αλλάξει

«Όλα ξεκίνησαν όταν έψαξα τα θέματα γονιμότητας και διαπίστωσα πως οι γιατροί πιστεύουν πως το βάρος παίζει ρόλο. Χάνοντας βάρος, είχα καλύτερες πιθανότητες τα ωάρια που θα καταψύξω να είναι καλύτερης ποιότητας. Δεν σκεφτόμουν εμένα αλλά τα παιδιά που θα αποκτούσα. Προς όλες τις γυναίκες εκεί έξω που παλεύουν με την υπογονιμότητα: Το σύμπαν δουλεύει με μυστήριο τρόπο κάποιες φορές αλλά πιστεύω πως υπάρχει φως και θα λάμψει μέσα από τα μαύρα σύννεφά μας!», είχε δηλώσει η ηθοποιός τον περασμένο Οκτώμβριο όταν μόλις ξεκίνησε διατροφή και άσκηση που επέφεραν αργότερα θεαματικά αποτελέσματα.

Rebel Wilson: Ποζάρει με μπικίνι μετά των απώλεια κιλών και υποκλίνεται ακόμη και ο πρώην της

Πηγή φωτογραφιών: @rebelwilson

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες της χολιγουντιανής σταρ που θα σε πείσουν ότι αν πιστέψεις πραγματικά στον στόχο σου κι αν υιοθετήσεις έναν διαφορετικό τρόπο ζωής θα τα καταφέρεις! Θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ, αλλά θα τα καταφέρεις: