Ας τελειώνουμε επιτέλους με τα fillers! Η Jamie Lee Curtis εξυμνεί τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας

Μαρία Ροδίτη
Ας τελειώνουμε επιτέλους με τα fillers! Η Jamie Lee Curtis εξυμνεί τη φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας

Η 62χρονη ηθοποιός μίλησε για αυτό που πρέπει επιτέλους να πάψει να συμβαίνει! Δεν μπορούμε όλες, σε κάθε ηλικία, να μοιάζουμε με εικοσάρες. Και δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε ακατάπαυστα για αυτό!

Ολοένα και περισσότερες celebrities στρέφονται τα τελευταία χρόνια στη φυσική ομορφιά προσπαθώντας να καταρρίψουν τα πρότυπα που θέλουν τις 40άρες, τις 50άρες και τις 60άρες να μοιάζουν με εικοσιπεντάρες.

Μετά, λοιπόν, και την αποκάλυψη της ίδιας της Linda Evangelista για την παραμόρφωσή της από θεραπεία ομορφιάς, τώρα έρχεται η Jamie Lee Curtis και μιλά για τη δική της εμπειρία με τις πλαστικές επεμβάσεις και… τις αποτυχίες τους.

Η 62χρονη ηθοποιός θέλει να μπει – επιτέλους- ένα τέλος στον αέναο αγώνα των γυναικών να είναι… κάποιες άλλες!

Να είσαι η Linda, όχι η Evangelista

Οι αποκαλύψεις της Curtis για τις πλαστικές επεμβάσεις

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Fast Company, η 62χρονη ηθοποιός ερωτήθηκε για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά για τα beauty standards, τα οποία ολοένα και περισσότερο αλλάζουν στο Hollywood.

Και απάντησε έτσι όπως έπρεπε!

https://www.instagram.com/p/CUwC_8QDEM4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Έχω κάνει πλαστική επέμβαση και δεν λειτούργησε. Η τωρινή τάση με τα fillers, αυτή η εμμονή με τα φίλτρα στο Instagram και τα πράγματα που κάνουμε για να φαινόμαστε ωραίες στο Zoom, όλα αυτά εξαφανίζουν γενιές ομορφιάς. Άπαξ και κάνεις πειράματα με το πρόσωπό σου, τίποτα δεν μπορεί να γίνει όπως πριν», δήλωσε η Jamie Lee Curtis.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, πως είχε εθιστεί στη Vicodin (παυσίπονο που συνταγογραφείται και οδηγεί σε ισχυρή συναισθηματική και σωματική εξάρτηση από το φάρμακα). «Είμαι καθαρή εδώ και 22 χρόνια τώρα», είπε χαρακτηριστικά η Jamie Lee Curtis.

curtis

Ειδικότερα, η Jamie Lee Curtis είχε εξομολογηθεί πως, έπειτα από ένα «χειρουργείο ρουτίνας», ένας κάμεραμαν… αντέδρασε με την όψη της. «Δεν κάνουμε γύρισμα σήμερα. Τα μάτια της είναι πολύ πρησμένα», φώναξε στο γύρισμα ο εν λόγω κάμεραμαν.

«Ήμουν θλιμμένη και ντροπιασμένη. Ντρεπόμουν τόσο πολύ μετά από αυτήν την ταινία, που πήγα και έκανα κι άλλη πλαστική επέμβαση, ώστε να αφαιρέσω το πρήξιμο. Κι εκεί μου έδωσαν Vicodin, σαν παυσίπονο, για κάτι που δεν ήταν πραγματικά επίπονο», αποκάλυψε η Jamie Lee Curtis.

Γιατί τόσος αγώνας για να είμαστε κάποιες άλλες;

Η Jamie Lee Curtis, στα 62 της χρόνια, έχει συνειδητοποιήσει ότι όλος αυτός ο αγώνας που έκανε όταν ήταν νεότερη, να μοιάζει ακόμα πιο νέα, ήταν μάταιος. Κι αν το καλοσκεφτείς… έτσι δεν είναι;

Γιατί να θέλεις να είσαι μια άλλη; Γιατί να θέλεις να μπαίνεις σε ένα χειρουργικό κρεβάτι και να απαρνιέσαι αυτό που είσαι; Ένα φρέσκο, λαμπερό, χωρίς ρυτίδες και χωρίς σακούλες πρόσωπο σε κάνει να νιώθεις ανώτερη; Προσπαθείς να ανταγωνιστείς ένα νέο κορίτσι; Είναι όλα λάθος… Από την αρχή!

Ναι, για εμάς τις γυναίκες η ομορφιά μας είναι μεγάλο κομμάτι της αυτοπεποίθησής μας. Δεν προσπαθώ να αναιρέσω αυτό. Προσπαθώ, όμως, να καταλάβω – ίσως επειδή είμαι 27 ετών- γιατί μια γυναίκα στα 40, στα 50, θέλει να δείχνει 20.



Η κάθε ηλικία έχει τη χάρη της. Η κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να «νικήσεις» τον χρόνο. Πάψε να βλέπεις εντελώς επιφανειακά τα πράγματα. Ζήσε όσα σου συμβαίνουν τώρα, «αγκάλιασε» τις ρυτίδες σου και κοιτάξου στον καθρέφτη.

Μην κοιτάς, όμως, αυτό που βλέπεις με την πρώτη ματιά. Παρατήρησε αυτό που υπάρχει πιο βαθιά, μέσα σου. Οι εμπειρίες σου, όλα όσα έχεις ζήσει τόσα χρόνια που είσαι πάνω στη γη, οι χαρές και οι λύπες σου, οι επιτυχίες και οι αποτυχίες σου. Όλα αυτά «κουβαλάς» πάνω σου και όλα αυτά σε έκαναν ό,τι είσαι σήμερα. Πρέπει να είσαι περήφανη και μόνο. Δεν αξίζει να τα… «πετάξεις» όλα για έναν νέο εαυτό.

Αν το κάνεις, τότε απλά δεν αποδέχεσαι και δεν αγαπάς εσένα. Δεν θα είσαι εσύ! Ξανασκέψου το, λοιπόν!