Η Rihanna ενθαρρύνει το body positivity! Μοντέλο με αναπηρία στο fashion brand Savage X Fenty

Μαρία Ροδίτη
Η Rihanna ενθαρρύνει το body positivity! Μοντέλο με αναπηρία στο fashion brand Savage X Fenty

Οι fans στο Instagram επαίνεσαν τη Rihanna και την εταιρεία εσωρούχων της, Savage X Fenty, για την επιλογή ενός μοντέλου με αναπηρία και για τη νέα οπτική που δίνει στο body positivity!

Η έννοια του body positivity και η Rihanna ήταν πάντα ένα. Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια ανέκαθεν έδειχνε πόσο περήφανη νιώθει για τις καμπύλες της, ενώ φρόντιζε ώστε τα fashion shows του brand της, Savage X Fenty, να είναι μια ωδή στη διαφορετικότητα. Μοντέλα plus size, celebrities, εγκυμονούσες και κορίτσια με χρωματιστά μαλλιά έχουν περπατήσει κατά καιρούς στο catwalk της Rihanna δημιουργώντας έτσι μια «φωνή» διαφορετική, μια «φωνή» που λέει ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πρότυπα ομορφιάς μιας και όλες μας είμαστε υπέροχες.

Η Rihanna, λοιπόν, «χτυπά» για ακόμα μια φορά δίνοντας τη δυνατότητα σε μοντέλο με αναπηρία να συμμετάσχει σε φωτογράφιση του Savage X Fenty.

sofiajirau

Η μόδα καταρρίπτει τα στερεότυπα: Η Sofía Jirau με σύνδρομο Down σε καμπάνια της Victoria's Secret

Η μόδα και τα πρότυπα αλλάζουν – Η Rihanna δίνει το σύνθημα

Η Rihanna είναι μια γυναίκα, που έχει βάλει το λιθαράκι της στην αλλαγή των προτύπων ομορφιάς. Για την ακρίβεια, έχει παίξει σημαίνοντα ρόλο! Η τραγουδίστρια -με κάθε μέσο και τρόπο- υποστηρίζει πως δεν χρειάζεται, δεν γίνεται και δεν υπάρχει λόγος να είμαστε όλες αδύνατες, ψηλές με αναλογίες μοντέλου.

Ποια, άλλωστε, θα ήταν η ομορφιά αυτού του κόσμου αν όλες ήμασταν ίδιες; Η διαφορετικότητα για τη Rihanna είναι τρόπος ζωής και το αποδεικνύει για ακόμα μια φορά με την επιλογή ενός μοντέλου με ακρωτηριασμένο χέρι, αλλά και ουλή στην κοιλιά, για φωτογράφιση στο fashion brand της, Savage X Fenty.

https://www.instagram.com/p/CaL3Qy0LXhi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Miss4thave είναι το μοντέλο που ποζάρει με τα εσώρουχα του brand της Rihanna δείχνοντας με καμάρι την ξεχωριστή και όμορφη εικόνα της. Η Miss4thave με αυτοπεποίθηση για τις καμπύλες της και χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να κρύψει το ακρωτηριασμένο, αριστερό χέρι της ποζάρει με καφέ και κόκκινα εσώρουχα Savage X Fenty.

https://www.instagram.com/p/CZvHEOfJBR8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι fans επαινούν τη Rihanna

Σε ένα Instagram account σαν του Savage X Fenty, που μετρά πάνω από 4 εκατομμύρια followers, δεν ήταν δυνατόν να μην υπάρξουν και σχόλια για το μοντέλο με αναπηρία. Πολλά και θετικά σχόλια!

Οι fans της Rihanna ενθουσιάστηκαν με την επιλογή της και με την ευκαιρία που έδωσε σε ένα μοντέλο με διαφορετικά χαρακτηριστικά να αναδείξει τη δουλειά του.



«Ναι, ακριβώς αυτό είναι το body positivity», «είναι κυριολεκτικά τελειότητα», «εξαιρετική φωτογραφία, χειροκρότημα και σεβασμός», «το αγαπώ! Όλοι είναι όμορφοι και πρέπει να αγκαλιάζουν την ομορφιά τους. Ελπίζω αυτό το post να ενθαρρύνει τις γυναίκες»… Αυτά ήταν μερικά από τα πολλά, υπέροχα και επαινετικά σχόλια που έκαναν οι fans του Savage X Fenty στο Instagram επικροτώντας την επιλογή της Rihanna και τα μηνύματα που περνά προς τα έξω.

Photos: @miss5thave_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ