Το τρέιλερ της Μικρής Γοργόνας έδειξε ότι το χρώμα δεν παίζει κανέναν ρόλο για να είσαι πριγκίπισσα

Το τρέιλερ της Μικρής Γοργόνας έδειξε ότι το χρώμα δεν παίζει κανέναν ρόλο για να είσαι πριγκίπισσα

Επιτέλους, τα κινηματογραφικά όνειρα να ανήκουν σε όσους πρέπει - σε όλους.

Το τρέιλερ της live action ταινίας για τη Μικρή Γοργόνα κυκλοφόρησε και η Disney έδωσε στο κοινό μία πρώτη γεύση για τη νέα αποτύπωση της Ariel. Τα μόλις μερικά δευτερόλεπτα που προβλήθηκαν ήταν υπέρ αρκετά για να προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις από το κοινό που αποθέωσε την επιλογή της ηθοποιού, η οποία κάπως έτσι γίνεται η πρώτη μαύρη Ariel.

Το cast της ταινίας Little Mermaid

Η Halle Bailey είναι αυτή που βρίσκεται στα ηνία της ταινίας και στα 22 της χρόνια έχει ήδη συνδέσει το όνομά της με έναν από τους πιο διάσημους χαρακτήρες της Disney που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη το 1989. Αυτήν τη φορά, όμως, η Ariel συνδέεται και με την ενδυνάμωση και την ιδέα ότι όλοι μπορούν να γίνουν τα πάντα. Επιτέλους!

https://www.instagram.com/p/CiYl3CVPGSB

Στο cast της ταινίας θα περιλαμβάνονται ο Javier Bardem στον ρόλο του King Triton, η Melissa McCarthy στον ρόλο της Ursula και o Jonah Hauer-King στον ρόλο του πρίγκιπα Eric. Ο Daveed Diggs δίνει τη φωνή του στον Sebastian, η Awkwafina στον Scuttle, ενώ ο Jacob Tremblay στον Flounder.

Όλοι αυτοί υπό τη σκηνοθεσία του Rob Marshall που σκηνοθέτησε το Into the Woods και το Mary Poppins Returns της Disney.

Οι αντιδράσεις με το τρέιλερ

Το τρέιλερ της Ariel προκάλεσε κατευθείαν αντιδράσεις στο κοινό, με πολλούς να μη διστάζουν να εκφράζουν τη συγκίνησή τους για την αλλαγή στην εμφάνιση της Ariel. Ότι πλέον και τα μαύρα κορίτσια μπορούν να βλέπουν έμπρακτα τη φαντασίωσή τους να γίνουν Μικρές Γοργόνες. Και όποια άλλη πριγκίπισσα θέλουν.

«Τριγυρνώντας στο TikTok, βλέπω συνεχώς γονείς που καταγράφουν τα παιδιά τους να αντιδρούν στο τρέιλερ της Μικρής Γοργόνας. Οπότε, αντί να εστιάζω τόσο πολύ στα αρνητικά, σκέφτηκα να δείξω ένα thread με μικρά μαύρα παιδάκια που είναι ενθουσιασμένα να βλέπουν την αγαπημένη τους πριγκίπισσα να μοιάζει σε εκείνα», έγραψε μία κοπέλα στο Twitter.

Μία μαμά ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok δείχνοντας την κόρη της που ενθουσιάζεται βλέποντας πως αυτήν τη φορά η Ariel μοιάζει με εκείνη.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 26 Μαΐου του 2023.