Η Selena Gomez έχει πάρει κιλά, το ξέρει και εξηγεί γιατί δεν πρέπει να μας νοιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Η Selena Gomez έχει πάρει κιλά, το ξέρει και εξηγεί γιατί δεν πρέπει να μας νοιάζει
2022 Getty Images

«Δεν είμαι μοντέλο και ούτε θα γίνω», εξηγεί η Selena Gomez και μας καλεί να πάρουμε απόφαση πως αγαπάει τα κιλά που έχει και τον εαυτό της όπως είναι ακριβώς.

Είναι από τα κορίτσια εκείνα που τα τελευταία χρόνια έχουν δεχτεί σφοδρά σχόλια για την εξωτερική τους εμφάνιση. Η 30χρονη Gomez, από τον λογαριασμό της στο Tik Tok όπου και δείχνει μια πιο χαλαρή πλευρά της, ειδικά όταν κάνει make up tutorials, η Selena δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει στα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από κάθε Live και κάθε βίντεο που δημοσιεύει.

Η Selena δεν είναι μοντέλο και δεν θέλει να γίνει

Η Selena μίλησε για τις παρενέργειες που έχει η θεραπεία για τον λύκο, τονίζοντας πως οι αλλαγές στο βάρος της έχουν να κάνουν με τη θεραπεία που δημιουργεί κατακράτηση υγρών.

«Όταν παίρνω την αγωγή, έχω κατακράτηση υγρών. Όταν τη σταματάω, χάνω κιλά. Ήθελα απλά να το πω για να ενθαρρύνω όλους εσάς εκεί έξω που έχετε την ίδια κατάσταση και νιώθετε ντροπή επειδή κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική ιστορία σας» είπε η Selena και στο Twitter.

Η Selena Gomez μίλησε για τις ψυχικές διαταραχές της και τάχθηκε υπέρ του αποστιγματισμού

«Ειλικρινά δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι πρέπει να ντρέπονται για το σώμα τους»

«Θέλω οι άνθρωποι να γνωρίζουν πως είστε ξεχωριστοί και υπέροχοι. Ναι έχουμε όλοι ημέρες που νιώθουμε σαν σκ@τ@ αλλά προτιμώ να είμαι υγιής και να φροντίζω τον εαυτό μου. Η φαρμακευτική μου αγωγή είναι σημαντική και πιστεύω πως θα με βοηθήσει», είπε η Selena τονίζοντας πως δεν είναι μοντέλο και δεν θα γίνει ποτέ.

«Σας αγαπώ παιδιά και σας ευχαριστώ που με στηρίζετε και με καταλαβαίνετε. Κι αν όχι, φύγετε, γιατί ειλικρινά δεν πιστεύω πως οι άνθρωποι πρέπει να ντρέπονται για το σώμα τους ή για οτιδήποτε άλλο».

Η Gomez έχει διαγνωστεί με λύκο ένα χρόνιο αυτοάνοσο που οδήγησε τη Selena ακόμα και στην μεταμόσχευση νεφρού ενώ στο ντοκιμαντέρ με τίτλο My Mind and Me η Gomez είχε μιλήσει για τον πόνο και το ψυχολογικό φορτίο που έχει επωμιστεί, ακόμα και για το φάρμακο το οποίο ήταν πολύ δυνατό για τον οργανισμό της.

H Selena Gomez μοιράστηκε την άφιλτρη πλευρά της και οι fans επικροτούν

Η Selena Gomez για τα δικά της θέματα ψυχικής υγείας

«Θα σας μιλήσω λίγο για το δικό μου ταξίδι που αφορά την ψυχική υγεία μου. Μόλις έμαθα τι συνέβαινε σε εμένα διανοητικά, ανακάλυψα ότι ένιωθα πιο ελεύθερη και ήμουν ΟΚ με αυτό που είχα, επειδή μάθαινα για αυτό», ανέφερε η Selena Gomez στην ομιλία της στο Mental Health Youth Action Forum πέρσι όπου και μίλησε για την πλατφόρμα ψυχικής υγείας που έφτιαξε, την Wondermind:

«Η εστίαση της προσοχής των media στα ζητήματα ψυχικής υγείας και η εξομολόγηση ανθρώπων που τα αντιμετωπίζουν μπορεί να βοηθήσει σημαντικά. Δίνει το παράδειγμα ότι είναι ένα θέμα που μπορεί ελεύθερα να συζητηθεί και χωρίς καμία ντροπή.

Η ψυχική υγεία είναι ένα πολύ προσωπικό μου θέμα. Και ελπίζω ότι χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μου θα μπορέσω να μοιραστώ την ιστορία μου και να δουλέψω με απίστευτους ανθρώπους όπως όλοι εσείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν πρόκειται για συζήτηση και τερματισμό του στιγματισμού για θέματα ψυχικής υγείας, θέλω να διασφαλίσω ότι όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας, φυλής, θρησκείας, έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που υποστηρίζουν την ψυχική τους υγεία. Συνεργαζόμαστε με ειδικούς ψυχικής υγείας και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς καθ' όλη τη διάρκεια του έτους για να μοιράσουμε δωρεάν εκπαιδευτικούς πόρους, είχε πει η Gomez.