Ο Bryan Cranston ο Mr Breaking Bad έχει πλάνο για το πότε θα αποσυρθεί και δεν είναι τόσο μακριά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Bryan Cranston ο Mr Breaking Bad έχει πλάνο για το πότε θα αποσυρθεί και δεν είναι τόσο μακριά

Ο Bryan Cranston σε λίγα χρόνια θα σταματήσει και θα μετακομίσει. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα τα κλείσει και όλα.

Ο Bryan Cranston θα απομακρυνθεί από το Χόλιγουντ. Τα πλάνα του για το πότε θα αποσυρθεί και πώς, είναι ξεκάθαρα και όχι τόσο μακριά.

Άρωμα Breaking Bad θα έχει η 2η σεζόν του The Bear και τώρα την θέλουμε ακόμα περισσότερο

Ο Bryan Cranston έχει πλάνο και δεν είναι στο Χόλιγουντ

Ο Bryan Cranston, ο καταξιωμένος ηθοποιός, γνωστός για τον εμβληματικό του ρόλο στο "Breaking Bad" (και πριν από αυτό στο Malcolm in the Middle), έκανε μια εκπληκτική ανακοίνωση ότι θα αποσυρθεί από το Χόλιγουντ το 2026 και θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια στην Γαλλία.

Σε συνέντευξή του στο βρετανικό GQ, ο Cranston αποκάλυψε τα σχέδιά του να κλείσει την εταιρεία παραγωγής του, Moonshot Entertainment, και να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική για τουλάχιστον έξι μήνες. Η απόφαση αυτή συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 70 ετών του, ένα ορόσημο που τον ώθησε να αναζητήσει μια διαφορετική εμπειρία ζωής.

"Θέλω να έχω αυτή την εμπειρία. Θέλω να πηγαίνω ημερήσιες εκδρομές και να έχω φωτιά στο τζάκι και να πίνω κρασί με νέους φίλους και όχι να διαβάζω σενάρια. Δεν θα είναι σαν να λέω, 'Α, θα διαβάσω και θα δω τι θα κάνω.. "Είναι μια παύση. Είναι μια στάση".

Ο 67χρονος ηθοποιός τόνισε ότι αυτή η παύση στην καριέρα του δεν θα είναι ένα προσωρινό διάλειμμα αλλά μια οριστική στάση. "Πρόκειται για μια ευκαιρία. Έχω συνηθίσει αυτό το συναίσθημα του να μην ξέρω", πρόσθεσε.

Bryan Cranston

Ο Bryan Cranston στο Performer Peer Group Celebration

Invision

Ο κόσμος ξέμεινε από ροζ γιατί η ταινία της Barbie το χρησιμοποίησε όλο… κυριολεκτικά

Bryan Cranston: "Πρόκειται για μια ευκαιρία. Έχω συνηθίσει αυτό το συναίσθημα του να μην ξέρω"

Έχοντας ξεκινήσει το ταξίδι του ως ηθοποιός το 1980, ο Bryan Cranston έχει συγκεντρώσει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, το οποίο εκτείνεται σε περισσότερα από 167 έργα. Αναγνωρίζοντας τις θυσίες που έχει κάνει η σύζυγός του, Robin Dearden, για να στηρίξει την καριέρα του, ο ίδιος εξέφρασε την έντονη επιθυμία να ισορροπήσουν τη ζωή τους.

https://www.instagram.com/p/CtOG_GfsRBb

Αναγνώρισε ότι τα τελευταία 24 χρόνια, η σύζυγός του έχει προσαρμόσει τη ζωή της γύρω από τους ρόλους του και τώρα θέλει να δώσει προτεραιότητα στο να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί της. "Της αξίζει", δήλωσε αποφασισμένος να αλλάξει και πάλι το μοτίβο.

Πριν αποχαιρετήσει το Χόλιγουντ, ο Cranston έχει μερικά σχέδια στον ορίζοντα. Θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία του Wes Anderson, "Asteroid City", ενώ πρόσφατα καθήλωσε το κοινό με τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά "Your Honor".

Επιπλέον, οι θαυμαστές της αγαπημένης κωμικής σειράς "Malcolm in the Middle" περιμένουν με ανυπομονησία μια πιθανή κινηματογραφική μεταφορά. Ο Αμερικανός ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα ήταν ανοιχτός στο να επαναλάβει τον ρόλο του ως Χαλ, τον αξιαγάπητο μπαμπά των προαστίων, αν το σενάριο παρουσίαζε μια "σπουδαία ιδέα" και αν ο δημιουργός της σειράς Linwood Boomer και οι σεναριογράφοι μπορούσαν να προσφέρουν μια συναρπαστική ιστορία.

Γιατί το φινάλε του Succession ήταν απόλυτα ταιριαστό και επίπονα αληθινό

Καθώς διαδίδεται η είδηση της επικείμενης συνταξιοδότησης του Bryan Cranston και της μετακόμισής του στη Γαλλία, οι θαυμαστές και οι γνώστες της βιομηχανίας αναλογίζονται την αξιοσημείωτη καριέρα του. Από τη μαγευτική ερμηνεία του ως Walter White στο "Breaking Bad" μέχρι τις πολύπλευρες ερμηνείες του στον κινηματογράφο (όπως στα Trumbo, Isle of Dogs), ο Bryan Cranston έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι του στον κόσμο της ψυχαγωγίας και σίγουρα, της σύγχρονης αμερικάνικης τηλεόρασης.

Καθώς αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το 2026, αναμένουμε με ανυπομονησία τα τελευταία του έργα και αναρωτιόμαστε τι επιφυλάσσει το μέλλον για αυτόν τον ηθοποιό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Το όνομα του Bryan Cranston θα μείνει για πάντα χαραγμένο στα χρονικά της ιστορίας της ποπ κουλτούρας, αφήνοντας μια κληρονομιά που θα συνεχίσει να εμπνέει και να γοητεύει το κοινό για τα επόμενα χρόνια.