Το relationship shaming (και όχι μόνο) προωθείται στη νέα έξοδο των Kylie Jenner- Timothée Chalamet

Το relationship shaming (και όχι μόνο) προωθείται στη νέα έξοδο των Kylie Jenner- Timothée Chalamet

Στην τοξικότητα αναφορικά με τη σχέση τους το ζευγάρι «απαντάει» με νέα επίσημη εμφάνιση και αυτά είναι τα σχόλια που θα πρέπει να προβληματίσουν κάθε άνθρωπο -όσα λεφτά κι αν έχει, όποιο κοινωνικό status κι αν διαθέτει.  

Αλήθεια, τι πάει να πει αταίριαστο ζευγάρι και ποιος είναι αυτός που θα το αποφασίσει; Σαν να μην έφτανε ο τεράστιος βαθμός δυσκολίας που έχουν στην εποχή της social-έρας οι σχέσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές φορές ενισχύουν τις ανασφάλειες και προωθούν τη ντροπή που πολλοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται στο κυνήγι της ευτυχίας. Πολλοί είναι εκείνοι που όσα λεφτά κι αν έχουν, όποιο κι αν είναι το κοινωνικό τους status, μπορεί να νιώθουν «λίγοι» απέναντι στον σύντροφό τους και να θεωρούν πως δεν αξίζουν την αγάπη και την ευτυχία. Στην περίπτωση της Kylie Jenner τώρα, που το όνομά της χτίστηκε πάνω σε ριάλιτι φιλοσοφία και μηδέν -κατά πολλούς- κόντεντ, αυτές οι ανασφάλειες είναι λογικό να διογκώνονται και πόσω μάλλον όταν ο σύντροφός της είναι ένας άνθρωπος με ταλέντο που έχει κάτι να «πει».

Η Kylie Jenner το ζει στο full στην 1η δημόσια εμφάνιση με τον Timothée

«Βραβείο πιο άκυρου ζευγαριού»

Στη νέα έξοδο της Kylie Jenner και του Timothée Chalamet, οι φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν παντού και έγιναν πρώτη είδηση στα lifestyle sites, ενώ τα σχόλια που έγιναν στα social media προκαλούν για ακόμα μία φορά ερωτηματικά αναφορικά με το κάθε είδους shaming το οποίο τρομάζει ακόμα περισσότερο τις φορές που γίνεται από γυναίκες: «Μοιάζει σαν μάνα του», «Φαίνεται πολύ μεγαλύτερη», «Χάλια ζευγάρι», «Πώς γύρισε και κοίταξε μια Kardashian;», «Από πού κι ως πού αυτοί οι δύο είναι μαζί;», «Αυτή είναι πλαστική», «Η εικόνα με κάνει να νιώθω άβολα», και άλλα τέτοια τοξικά σχόλια ειπώθηκαν σε διάφορους λογαριασμούς ιστοσελίδων από χρήστες της πλατφόρμας.

Η νέα δημόσια εμφάνιση σε αγώνα τένις και η τοξικότητα στα social media

Kylie Jenner και Timothée Chalamet εθεάθησαν να παρακολουθούν τον αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ του Novak Djokovic και του Daniil Medvedev στη Νέα Υόρκη την Κυριακή (10/9). Η 26χρονη σταρ των «Kardashians» απαθανατίστηκε ευτυχισμένη στο πλευρό του 27χρονου ηθοποιού του «Dune» ο οποίος κοιτούσε γεμάτος έρωτα την αγαπημένη του. Κόντρα στην τοξικότητα των social media, οι δυο τους αδιαφορούσαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ ο έρωτάς τους κάθε άλλο παρά αταίριαστος είναι όσο κι αν στα social «διεκδικούν» το βραβείο για το «πιο άκυρο ζευγάρι».

https://www.instagram.com/p/CxCB0utuaku/

Η ιδρύτρια της αυτοκρατορίας Kylie Cosmetics και ο ταλαντούχος ηθοποιός εμφανίστηκαν με «ήπια» casual looks προκειμένου να παρακολουθήσουν το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Η επίσημη εμφάνιση στο US Open έρχεται σχεδόν μια εβδομάδα αφότου εμφανίστηκαν στη συναυλία Renaissance World Tour της Beyoncé στο SoFi Stadium στο Inglewood της Καλιφόρνια στις 4 Σεπτεμβρίου όπου και επισημοποίησαν ουσιαστικά τη σχέση τους μετά από πέντε μήνες.

Ο λόγος που η Kourtney δεν πήγε μαζί με τις αδερφές Kardashians στη συναυλία της Beyonce

Το ειδύλλιο της Kylie με τον ηθοποιό του «Call Me By Your Name» σηματοδοτεί το πρώτο της από τότε που φέρεται να χώρισε από τον πασίγνωστο ράπερ και πατέρα των δύο παιδιών της, Travis Scott, στα τέλη του περασμένου έτους. Οι φήμες για τη σχέση Jenner - Chalamet ξεκίνησαν τον Απρίλιο, με τις πηγές από το περιβάλλον της Kylie να αναφέρουν ότι απολαμβάνει την παρέα του ηθοποιού χωρίς να αγχώνεται για το πού θα καταλήξει.

Η Kylie Jenner έκλεισε τα 26 και η Kris Jenner της ευχήθηκε με το πιο ωραίο #throwback βίντεο

Follower που είπε το αυτονόητο

Κόντρα στην τοξικότητα των social media θα υπάρχουν πάντα και εκείνοι που θα λένε το αυτονόητο. Όπως για παράδειγμα ότι είναι απογοητευτικό μια γυναίκα να εκφράζεται τόσο άσχημα για μια άλλη γυναίκα.

1694426696392-416738072-Untitled.png

Συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις

Πριν από την παρακολούθηση του αγώνα τένις της Κυριακής, το ζευγάρι εθεάθη σε ακόμη κοινή εμφάνιση σε prive δείπνο για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης την Παρασκευή (8/9). Η νεαρή επιχειρηματίας και ο 27χρονος ηθοποιός έδωσαν το παρών στο event που διοργανώθηκε από τον σχεδιαστή Haider Ackermann και τη skincare επωνυμία, Augustinus Bader.

Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram της σχεδιάστριας, Gaia Repossi, η star του «Keeping Up with the Kardashians» και ο ηθοποιός του «Little Women» έδειχναν άνετοι και χαλαροί να ακούει με προσοχή την ομιλία του Γάλλου σχεδιαστή, Haider Ackermann.

Η δίχως λόγια επισημοποίηση της σχέσης τους πρέπει να μας θυμίζει κάτι πολύ απλό

Ο έρωτας, και ειδικότερα στα αρχικά του στάδια, είναι από τέτοιο υλικό φτιαγμένος που μπορεί να ενισχύει τις ανασφάλειες και να δημιουργεί το κατά τα άλλα φυσιολογικό για τη συνθήκη φόβο. Μπορεί να ενισχύει επίσης το συναίσθημα της ντροπής ή του «είμαι λίγος». Και αυτό είναι ΟΚ. Δεν είναι όμως ΟΚ όταν γίνεται από τρίτους ή από γυναίκα σε γυναίκα. Το να γίνεται shaming σε ένα πασίγνωστό πρόσωπο είναι το ίδιο σαν να γίνεται και σε ένα πρόσωπο που είναι γνωστό μόνο στον περίγυρό του.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φάνηκαν εξίσου σοκαρισμένα από την αποκάλυψη ότι ο Chalamet καπνίζει τσιγάρα

Σε άλλα νέα, φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία της Beyoncé που δείχνουν τον Chalamet να καπνίζει ένα τσιγάρο μέσα στο γήπεδο ενώ απολαμβάνει το σόου έχουν επίσης σοκάρει τους χρήστες των social media που έσπευσαν αυτή τη φορά να «δικάσουν» τον ηθοποιό που και έχει σχέση με μία που δεν του ταιριάζει αλλά και έχει το θράσος να καπνίζει.

«Καπνίζοντας τσιγάρο στο σόου της θεάς… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ», «Καπνίζοντας τσιγάρο σε συναυλία της Beyoncé, βλέπω ότι έχουμε αφήσει την εθιμοτυπία στην πόρτα…» : «Καπνίζοντας ένα τσιγάρο.. δεν είναι 1977...», έγραψαν κάποιοι χρήστες στο Twitter με την απογοήτευση να συνεχίζεται και στο Tik Tok: «Σε συναυλία της Beyonce; Μα να καπνίζει σε show της Beyoncé; Αμαρτία».

Βέβαια, υπήρξε και πιο ευρωπαϊκή προσέγγιση στο τσιγάρο που κάπνισε ο Chalamet τονίζοντας κάποιοι ότι του προσδίδει έξτρα στιλ. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η προσέγγιση είχε περισσότερο γούστο.