H μεγαλύτερη νίκη της Jessica Simpson τα τελευταία 6 χρόνια είναι η απεξάρτησή της από το αλκοόλ

Τσακιρίδου Χριστίνα
H μεγαλύτερη νίκη της Jessica Simpson τα τελευταία 6 χρόνια είναι η απεξάρτησή της από το αλκοόλ
©2020 Evan Agostini

Η Jessica Simpson γιορτάζει έξι χρόνια νηφαλιότητας και η σημερινή της εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Η μάχη της τραγουδίστριας με τον αλκοολισμό και το ηχηρό μήνυμα. 

Η Jessica Simpson έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία «Dukes of Hazzard» και έκτοτε διέγραψε ανοδική πορεία στον χώρο του θεάματος.

Η 43χρονη τραγουδίστρια-ηθοποιός έχει έναν ιδιαίτερο λόγο για να γιορτάζει κάθε Νοέμβριο αφού ο συγκεκριμένος μήνας σηματοδότησε την έναρξη του ταξιδιού της προς τη νηφαλιότητα.

https://www.instagram.com/p/CxtdCakuCUP/

Η Jessica Simpson γιορτάζει 6 χρόνια νηφαλιότητας

Αυτόν τον μήνα, η Jessica Simpson συμπλήρωσε έξι χρόνια αποχής από το αλκοόλ και βγήκε νικήτρια στη μάχη με τον εθισμό της. Η 43χρονη γιόρτασε το σημαντικό αυτό επίτευγμα με ένα Instagram story στο οποίο αναδημοσίευσε μια παλαιότερη φωτογραφία της από το 2017, μια από τις σκοτεινότερες περιόδους της ζωής της λόγω αλκοολισμού.

https://www.instagram.com/p/Bwh0ndsj--I/

Πριν έξι χρόνια η Simpson ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη αφού είχε 50 παραπάνω κιλά και αυτοκαταστροφική τάση. Όπως η ίδια είχε αποκαλύψει δεν αγαπούσε τον εαυτό της και είχε βυθιστεί στο ποτό και τα χάπια.

Μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού η τραγουδίστρια αποφάσισε να αλλάξει οριστικά τρόπο ζωής, ακολουθώντας ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με αποχή από το αλκοόλ και άσκηση. Η αλλαγή στην εικόνα της ήταν θεαματική αφού κατάφερε να χάσει 45 ολόκληρα κιλά και να δείχνει πιο υγιής από ποτέ, τόσο σωματικά αλλά και ψυχικά.

Η διατροφή της 43χρονης αποτελούνταν από τρία κυρίως γεύματα και δύο snacks, τα οποία βασίζονταν στην πρωτεΐνη και τις φυτικές ίνες. Ο προπονητής της, Harley Pasternak είχε τονίσει στο Enews πως δεν ήθελε η Simpson να ακολουθήσει κάποια εξαντλητική δίαιτα αλλά να βάλει στη ζωή της το περπάτημα, κάνοντας 14.000 βήματα ημερησίως.

Η αποκάλυψη για τη μάχη της Simpson με το αλκοόλ

Το 2017 η ηθοποιός-τραγουδίστρια είχε συγκλονίσει τους πάντες αφού μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε τη μάχη της με το αλκοόλ.

https://www.instagram.com/p/CVvfEL1rRIV/

«Αυτό το άτομο τα ξημερώματα της 1ης Νοεμβρίου 2017 είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Ήξερα ότι αυτή ακριβώς τη στιγμή θα θα έπαιρνα πίσω το φως που μου στερούσα, πως θα έβγαινα νικήτρια στην εσωτερική μάχη για αυτοσεβασμό και πιο γενναία και να επιστρέψω σε αυτόν τον κόσμο με διαπεραστική διαύγεια. Προσωπικά, για να το κάνω αυτό χρειάστηκε να σταματήσω να πίνω αλκοόλ γιατί κρατούσε το μυαλό και την καρδιά μου πίσω στο να κάνουν κύκλους προς την ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ένιωθα εξουθενωμένη.

Ήθελα να νιώσω τον πόνο και να τον κουβαλήσω. Ήθελα να ζω όπως ένας ηγέτης και να σπάσω τους κύκλους για να προχωρήσω προς τα εμπρός, ποτέ δεν κοιτάζω πίσω με λύπη και τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έχω κάνει και θα έκανα για τον υπόλοιπη ζωή μου σε αυτόν τον όμορφο κόσμο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 4 χρόνια! Υπάρχει στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ταμπέλα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ στην πραγματικότητα την αποτυχία, τον πόνο και τη συντριβή του εαυτού μου. Το ποτό δεν ήταν το θέμα. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω. Κατέχω την προσωπική μου δύναμη με ψυχικό θάρρος. Eίμαι ελεύθερη», είχε γράψει η Simpson στην ανάρτησή της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com