Η Madonna έπεσε από καρέκλα σε συναυλία και μας έδειξε πως όταν πέφτεις απλώς πρέπει να συνεχίζεις

Τζένη Ντεμιράι
Η Madonna έπεσε από καρέκλα σε συναυλία και μας έδειξε πως όταν πέφτεις απλώς πρέπει να συνεχίζεις

Η Madonna έπεσε από την καρέκλα, την οποία χρησιμοποιούσε για το show της στο Seattle, το περασμένο Σαββατοκύριακο και η αντίδρασή της σχολιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει τη Madonna. Οι αναποδιές, οι ατυχίες, οι απογοητεύσεις αλλά ακόμα και οι αρρώστιες που περνούν από μπροστά της φαντάζουν απλώς σαν δοκιμασίες που υπάρχουν για να αποδεικνύουν στην ίδια αλλά και σε όλους εμάς ότι τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να πέσει από το βάθρο.

Τι κι αν το καλοκαίρι του 2023 δοκιμάστηκε η υγεία της και αναγκάστηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία με τίτλο «The Celebration Tour»; Ακόμα και η εισαγωγή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω βακτηριακής λοίμωξης δεν κατάφερε να την πτοήσει. Η Madonna επέστρεψε τον Οκτώβριο και από τότε μέχρι σήμερα πραγματοποιεί εμφανίσεις αποδεικνύοντας ξανά και ξανά πως δεν θα το βάλει κάτω.

https://www.instagram.com/p/C1-DIcAOmeU/

Αυτό, λοιπόν, έδειξε και στο Seattle τραγουδώντας το «Open Your Heart», μετά από μία απότομη πτώση στη σκηνή. Και μπορεί το να βρεθεί ξαφνικά πεσμένη στο stage να μην είναι κάτι που της συμβαίνει πρώτη φορά, αλλά τέτοιες περιπτώσεις φαντάζουν σα να μη συνηθίζονται ποτέ, με αποτέλεσμα κάθε φορά να μοιάζει σα να είναι η πρώτη φορά.

Η Madonna, λοιπόν, έπεσε από την καρέκλα, την οποία χρησιμοποιούσε για το show της στο Seattle το περασμένο Σαββατοκύριακο, γεγονός που όπως είναι λογικό προκάλεσε αναστάτωση. Σε όλους εκτός από εκείνη. Εκείνη, ως πρωταθλήτρια του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος απλώς συνέχισε να τραγουδά και (λίγο) να γελά. Έκανε δηλαδή αυτό που θα έπρεπε κάπως να κάνουμε όλοι μας σε απότομες πτώσης της ζωής. Να συνεχίζουμε και να γελάμε.

Το χρονικό μίας απροσδόκητης πτώσης μας έκανε να θυμηθούμε να συνεχίζουμε μετά από κάθε πτώση

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται η 65χρονη σταρ να κάθεται σε μία καρέκλα, καθώς τραγουδά το hit του 1986 «Open Your Heart» στο stage του Climate Pledge Arena στην Ουάσιγκτον. Ένας από τους χορευτές της την τραβά προς τα εμπρός με την καρέκλα, αλλά χάνει την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος τόσο εκείνος, όσο και η βασίλισσα της pop.

Screenshot-2024-02-20-112652.png

Πηγή: @DougLanci/LIFESTYLOGY/TMX

Τότε, η Madonna, ως σωστή επαγγελματίας, γύρισε βιαστικά μπρούμυτα και συνέχισε να τραγουδάει το κομμάτι που ερμήνευε, ενώ, παράλληλα, γελούσε με το ατύχημα.

Μπορεί το συμβάν να μην επηρέασε το show ή τη διάθεσή της, ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να αναρτήσουν εικόνες και βίντεο από την εκτός σεναρίου πτώση και να άρχισαν σχολιάζουν με χιούμορ.

Ένας χρήστης του Χ (πρώην Twitter) έγραψε χαρακτηριστικά: «Η συμπεριφορά μίας βασίλισσας. Τίποτα δεν μπορεί να κρατήσει κάτω τη Madonna». Κι αυτό το σχόλιό του έγινε η σημερινή μας έμπνευση.

Όταν πέφτεις απλώς συνεχίζεις, λοιπόν. Συνεχίζεις να τραγουδάς για να μην απογοητεύσεις το κοινό που έδωσε χρόνο και χρήμα για να σε δει στη σκηνή. Συνεχίζεις να προσπαθείς, να δρας, να μιλάς, να ζεις.

H Madonna δέχθηκε μήνυση από τους θαυμαστές της για την αργοπορία της

Πηγή κεντρικής εικόνας: gettyimages