H Madonna δέχθηκε μήνυση από τους θαυμαστές της για την αργοπορία της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Madonna δέχθηκε μήνυση από τους θαυμαστές της για την αργοπορία της

H Madonna γιορτάζει 40 χρόνια πορείας στη μουσική βιομηχανία με ένα εντυπωσιακό tour. Η αργοπορία που εξόργισε τους fans και η μήνυση εναντίον της τραγουδίστριας. 

Αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη ήρθε πρόσφατα η Madonna, αφού θαυμαστές της κατέθεσαν μήνυση εναντίον της.

Θαυμαστές μήνυσαν τη Madonna γιατί άργησε να εμφανιστεί στη σκηνή

Το πρωτοφανές σκηνικό συνέβη τον Δεκέμβριο όταν η pop star καθυστέρησε να εμφανιστεί στη σκηνή του Barclays Center στο Brooklyn, δύο ολόκληρες ώρες, προκαλώντας αναστάτωση στους χιλιάδες θαυμαστές της που την περίμεναν αγωνιωδώς.

Σύμφωνα πάντα με το NBC δύο άντρες, ο Michael Fellows και ο Jonathan Hadden κατέθεσαν μήνυση εναντίον της 65χρονης βασίλισσας της pop και ισχυρίζονται ότι η διάσημη τραγουδίστρια δεν ανέβηκε στη σκηνή μέχρι τις 22:45, δηλαδή δύο ώρες και 15 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης (η οποία ήταν στις 20:30).

Η υπερβολικά καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των fans. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη μήνυση όσοι έδωσαν το παρών στη συναυλία της Madonna είχαν περιορισμένες επιλογές μετακίνησης με δημόσια συγκοινωνία ή αυξημένο κόστος δημόσιας και ιδιωτικής συγκοινωνίας εκείνη την ώρα.

Το «ευχαριστώ» της Madonna στα παιδιά της και το μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Σε έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας η τραγουδίστρια αναφέρεται με το όνομα Madonna Louise Ciccone, μαζί με τους διοργανωτές της εκδήλωσης Live Nation και το Barclays Center.

https://www.instagram.com/p/C1-DIcAOmeU/

Το «Celebration Tour» σηματοδοτεί τα 40 χρόνια παρουσίας της τραγουδίστριας στη μουσική βιομηχανία και ήταν αρχικά προγραμματισμένο για τον περασμένο Ιούνιο στο Καναδά. Η σοβαρή περιπέτεια της Madonna με την υγεία της την ανάγκασε να ακυρώσει κάθε εμφάνιση και να μεταφέρει την έναρξη της περιοδεία της τον Οκτώβριο.

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την περιπέτεια της Μadonna η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Όπως είχε αποκαλύψει το RadarOnline.com όταν η Madonna εντοπίστηκε στις 24 Ιουνίου αναίσθητη, οι γιατροί χρειάστηκε να της κάνουν μια ένεση NARCAN για να τη σώσουν από το οξύ σηπτικό σοκ το οποίο φέρεται να έπαθε.

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή που οι συγγενείς της προετοιμάζονταν για παν ενδεχόμενο, σύμφωνα πάντα με όσα δήλωσε πηγή από το στενό της περιβάλλον στη DailyMail.com.

Πηγή κεντρικής: getty