Ένα «ντουλαπάκι» γεμάτο ενέργεια και δύναμη!

Δέσποινα Καμπούρη
Ένα «ντουλαπάκι» γεμάτο ενέργεια και δύναμη!

Θα μοιραστώ μαζί σας ένα μυστικό μου: Παλιότερα, έτρωγα άτσαλα. Ό,τι μου "γυάλιζε" το έτρωγα χωρίς κανένα δισταγμό, ακόμη κι αν ήξερα ότι διατροφικά δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτα. Αυτό έχει αλλάξει ριζικά εδώ και καιρό. Πλέον, προσπαθώ να επιλέγω κατάλληλες τροφές που, πέρα από ευχαρίστηση, θα μου προσφέρουν θρεπτική αξία. Η πιο πρόσφατη ανακάλυψή μου είναι ο Μακεδονικός Χαλβάς και από τότε που τον (ξανα)δοκίμασα τον έχω εντάξει στο καθημερινό μου διαιτολόγιο, με μεγάλη χαρά.

Μιλάω για τις νέες μερίδες των 40 γραμμαρίων, που μου δίνουν την ευκαιρία να απολαύσω το γλυκό που κάνει καλό οπουδήποτε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας: με μια ζεστή κούπα καφέ στο σπίτι το πρωί, στο γραφείο, όταν μια ξαφνική «υπογλυκαιμία» με αποσπά απ’ τη δουλειά ή αργότερα, στο γυμναστήριο, όταν χρειάζομαι δύναμη και ενέργεια στο μάξιμουμ. Οι νέες πρακτικές μερίδες των 40 γραμμαρίων μου έχουν λύσει τα χέρια!

Δεδομένης, μάλιστα, της ποικιλίας επιλογών, δε βαριέμαι ποτέ. Μια μερίδα Μακεδονικού Χαλβά Espresso, με Σοκολάτα, με γεύση Βανίλια ή με Φουντούκια και Κακάο – η αγαπημένη μας στο σπίτι μακράν!- είναι ικανή να δώσει στην κάθε μου μέρα διαφορετική γεύση!

Τώρα πλέον, τα βήματα της καθημερινότητάς μου είναι συγκεκριμένα: σούπερ μάρκετ –ντουλάπι κουζίνας– τσάντα/σάκος και απόλαυση! Και όχι μόνο για εμένα αλλά και για την Έλενα, αφού τώρα που έχουν ξεκινήσει τα σχολεία και θέλει να έχει κάτι γλυκό μαζί της, περνάει από το γνωστό «ντουλαπάκι» στην κουζίνα, παίρνει έναν Μακεδονικό Χαλβά με Φουντούκια και Κακάο κι εγώ η μάνα μένω ήσυχη!

Revised Kampouri makedonikos9

Δοκιμάστε το κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία σας εγγυώμαι ότι θα με θυμηθείτε!