Το ιδανικό 24ωρο για την beauty ρουτίνα μου

Δέσποινα Καμπούρη
Το ιδανικό 24ωρο για την beauty ρουτίνα μου

Πώς θα ήθελα να κυλά μία απλή καθημερινή ημέρα!

Ξυπνητήρι.Ένα αντικείμενο που θεωρώ πως η κάθε μία μας θα ήθελε να έχει έξω από την κρεβατοκάμαρά της. Βλέπεις, το ιδανικό πρωινό για εμένα δεν θα ξεκινούσε γύρω στις 7 το πρωί και ούτε θα έτρεχα να προλάβω τις δουλειές μου μέχρι να πάω στο γραφείο. Θα είχε αρκετό χουζούρεμα, πρωινό στο κρεβάτι και ένα απολαυστικό ντους. Η μέρα θα συνεχιζόταν με πολλά δώρα στον εαυτό μου, υλικά και μη. Φυσικά, δε θα ξεχνούσα ποτέ την beauty ρουτίνα μου (sneak peek μετά το video με ένα super extra beauty tip) .

Πόση απόσταση έχει όμως το ιδανικό μου 24ωρο με αυτό που ζω όντως;;;



Η beauty ρουτίνα μου με αγαπημένα προϊόντα της σειράς Nuxe Paris:

Πρωί:

  • Crème Nirvanesque:
    Κρέμα ημέρας για τις πρώτες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης με παιώνια. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται πιο ξεκούραστα, μειώνονται οι πρώτες ρυτίδες που δημιουργούνται λόγω των μικροσυσπάσεων της επιδερμίδας
  • Crème Nirvanesque ματιών:
    Κρέμα ματιών με φυτική καφεΐνη, βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων και απαλύνει τις πρώτες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης

Βράδυ:

  • Reve de miel gel nettoyant et demaquillante:
    Gel καθαρισμού προσώπου με μέλι. Αφαιρεί απαλά το καθημερινό μακιγιάζ και τους ρύπους χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα. Περιέχει μέλι, που διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή.
  • Nuxellence detox
    Κρέμα νύχτας (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ορός σε πιο ξηρές επιδερμίδες) για αποτοξίνωση και λάμψη. Βοηθά τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης των κυττάρων. Χαρίζει λάμψη και αναζωογονεί τη θαμπή επιδερμίδα ενώ χαρίζει ξεκούραστη όψη, σαν να είχαμε κοιμηθεί παραπάνω).

Extra beauty tip!
Πριν κοιμηθούμε βάζουμε λίγο lip balm με μέλι στα χείλη, με κερί μελισσών και μέλι που θρέφει τα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη, ώστε την επόμενη ημέρα να είναι απαλά!

Y.γ. Όπως και να είναι η μέρα σου, όσο κουραστικό και αν είναι το 24ωρο σου, εσύ να μην ξεχνάς να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να του δίνεις ένα φιλάκι πού και πού.