Το ταξίδι στο Παρίσι και η συνάντηση με τη Shakira λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία

Δέσποινα Καμπούρη
Το ταξίδι στο Παρίσι και η συνάντηση με τη Shakira λίγο πριν τη μεγάλη της συναυλία

Paris is always a good idea…

Σας έχω ξαναγράψει στο παρελθόν πόσο τυχερή αισθάνομαι που κάνω την δουλειά που αγαπάω και με ανταμείβει με τόσες όμορφες στιγμές, όπως αυτή που έζησα την προηγούμενη εβδομάδα στο Παρίσι.

Η πρόσκληση ήρθε από την Rakuten και τη Viber που ήταν χορηγοί στη μεγάλη συναυλία της Shakira στο Παρίσι απ’ όπου έγινε η αρχή του «El Dorado World Tour». «Κα. Καμπούρη έχουμε τη χαρά να σας καλέσουμε στη συναυλία της Shakira στο Accor Hotels Arena», έλεγε η πρόσκληση, κι εγώ ήμουν ήδη εκεί! Ευτυχώς θα είχα τέλεια παρέα στο ταξίδι. Τον Διευθυντή του Ratpack.gr και super cool τύπο Κώστα Βαιμάκη.

vaimakis

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σας πω ότι χρειάστηκε να ψωνίσω ζεστά ρούχα στο αεροδρόμιο του Charles De Gaulle καθότι έφυγα από τους 33 βαθμούς της Αθήνας με κοντομάνικα και έφτασα στο «φθινοπωρινό» και συννεφιασμένο Παρίσι των 18 βαθμών. Καλό το Παρίσι παιδιά αλλά σε όλο το ταξίδι μονολογούσα «Ελλαδάραααααα».

Την ίδια μέρα της άφιξής μας ήταν προγραμματισμένη η συναυλία και το ραντεβού των τυχερών VIPS με τον εκπρόσωπο των διοργανωτών ήταν σε ένα χαρακτηριστικό παριζιάνικο café στην Rue De Bercy, το "Café Bercy" απέναντι από την αρένα. Ξέρετε, αυτά τα μικρά café με τις κόκκινες τέντες και τα μικροσκοπικά στρογγυλά τραπέζια που που χωρούν δύο latte και ένα γυάλινο μπουκάλι Evian. Εμείς βέβαια ως γνήσιοι Ελληνάρες, το ευχαριστηθήκαμε και φυσικά ενώσαμε δύο τραπέζια. Δύο κυρίως και σαλάτα με αντζούγιες, καπουτσίνο και crepes francaises. Λίγο το κρύο, λίγο και η αναμονή σε αεροδρόμια, έπρεπε να έχουμε γεμάτο στομάχι.

cafe

Στο γκρουπ μας υπήρχαν άνθρωποι από πολλές και διαφορετικές χώρες. Κάποιοι νικητές διαγωνισμού της Viber, κάποιες μαμάδες με τα παιδάκια τους, κάποιοι Διευθυντές ξένων εταιριών και φυσικά εμείς οι δύο που για να είμαι ειλικρινής δεν ήμασταν ποτέ fans της Shakira αλλά αυτή η φάση μας είχε εξιτάρει. Βρισκόμασταν στο Παρίσι με όλα τα έξοδα πληρωμένα για να παρακολουθήσουμε μία συναυλία. Εγώ είχα δει τη Shakira πιο παλιά στο Ολυμπιακό Στάδιο οπότε είχα πάρει μία γεύση και ο Κώστας, ναι αυτός ο Κώστας που ξέρετε από τα καυστικά του κείμενα και από το fight club στο ραδιόφωνο, αυτός ο δίμετρος τύπος με το μουστάκι που δε θα περίμενες ποτέ να τον δεις groupie της Shakira τραγουδώντας το my hips don’t lie. Όλη η φάση ήταν αστεία και σουρεαλιστική. Εκείνος χαλαρός κι εγώ στην τσίτα αφού έτρεμα μη τυχόν γίνει τρομοκρατικό χτύπημα. Παρατηρούσα σχολαστικά και καχύποπτα τους ανθρώπους γύρω μου.



Περάσαμε από σχολαστικό έλεγχο και πήγαμε για... glitter. Εγώ δηλαδή, και επ'ουδενί ο Βαιμάκης ο οποίος κοίταξε αποδοκιμαστικά τον συντονιστή του group όταν του είπε «Εσείς κύριε δε θέλετε να κάνετε;». Κάθισα αναπαυτικά στην καρέκλα του σκηνοθέτη, βάφτηκα στα χρώματα του χρυσού και πήγαμε στο VIP Lounge της Rakuten.



Κατευθυνθήκαμε σε ένα μυστικό backstage χώρο συνοδευόμενοι από την ασφάλεια της Shakira και μείναμε εκεί να περιμένουμε την Λατίνα star για να την γνωρίσουμε από κοντά και να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί της. Σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε μπροστά μας η ατζέντισσά της. Μικροκαμωμένη με το ίδιο ξανθό της Shakira. Ρώτησε ποιοι είναι δημοσιογράφοι και αμέσως μας τσέκαρε. Ο φημολογούμενος χωρισμός της Shakira με τον Gerard Pique είναι στο top 10 των tabloids παρότι εκείνη δεν έχει κάνει καμία δήλωση γι΄ αυτό. Είχα σκοπό να την ρωτήσω σε αυτόν τον ελάχιστο χρόνο που θα είχαμε στη διάθεσή μας για να της κάνουμε μία mini συνέντευξη αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά. Η Shakira μπήκε μέσα, μας ευχαρίστησε που ταξιδέψαμε για να την δούμε live και έβγαλε φωτογραφία με όλους. Ένα κλικ για τον καθένα. Στην κυριολεξία ένα κλικ και έξω από την πόρτα. Εξού και αυτή η επιτυχημένη φωτογραφία του Βαιμάκη που πιστεύω θα την φυλάξει σαν θησαυρό στα προσωπικά του αρχεία... Κώστα σου είχα υποσχεθεί ότι θα σε κροπάρω αλλά δεν μου πήγε η καρδιά...

aghk

Τελικά η σταρούμπα δεν μίλησε με κανέναν. Το μόνο που μας είπε φεύγοντας ήταν «Εφκαριστό» (σου θυμίζω το πρώτο ερωτικό ταξίδι με τον Pique έγινε στα ελληνικά νησιά).

Η ασφάλειά της μας οδήγησε στις θέσεις μας.







Μετά από λίγα λεπτά η Shakira ανέβηκε στο stage και αποθεώθηκε από τους 22.000 θεατές. Μέσα στην Αρένα δεν έπεφτε καρφίτσα.



Και επίσης θα σου πω ότι ενώ δεν ξέρω γρι Ισπανικά, ούτε τους στίχους από τα περισσότερα τραγούδια της, αν εξαιρέσεις μεγάλες επιτυχίες όπως το “Wherever whenever” και το “Underneath your Clothes”, δεν πήρα τα μάτια μου από πάνω της. Για την ακρίβεια παρατηρούσα κάθε της κίνηση και τις δύο ώρες που διήρκησε η συναυλία. Και ναι! Η Shakira το κουνάει καλά. Το κουνάει πολύ καλά όπως θα δείτε και στα βίντεο. Σε αυτό συμφώνησε και ο Βαιμάκης.





Κάποια στιγμή πήρε την κιθάρα της, την γύρισε ανάποδα και την έδειξε με νόημα στο κοινό το οποίο ζητωκραύγαζε. Το σκίτσο με τον Pique και τα δύο τους παιδιά στο πίσω μέρος της ήταν η δική της απάντηση στις φήμες.

Η συναυλία τελείωσε κι αφού έκανα live αναμετάδοση μέσω face time στη μεγάλη μου κόρη, της αγόρασα μπλούζα με την Shakira, κατεβήκαμε τα μεγάλα σκαλιά του AccorHotels Arena και επιστρέψαμε στο πλωτό μας ξενοδοχείο στις όχθες του Σηκουάνα. Ναι, αν με ρωτήσεις τι μου έμεινε περισσότερο από αυτό το ταξίδι θα σου πω αυτό το υπέροχο δωμάτιο πάνω στο τεράστιο bateau Mousse. Και το απίστευτο κούνημα των γοφών της Shakira.

hgfhkl

Τα ξημερώματα βρισκόμασταν ήδη στο αεροπλάνο για την πτήση της επιστροφής. Στην ζεστή και μοναδική Ελλαδάρα. Με μπουκωμένη μύτη και κλειστό λαιμό... Χαλάλι της!

Καλή σας μέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον, εδώ αλλά και εδώ!