Μυρίζει καρπούζι! Μυρίζει καλοκαίρι!

Δέσποινα Καμπούρη
Μυρίζει καρπούζι! Μυρίζει καλοκαίρι!

Θες κι εσύ καλοκαιρινά χείλη όλο τον χρόνο; Δοκίμασε το Liposan καρπούζι και θα με θυμηθείς!

Πάντα ανυπομονούσα να έρθει ο Ιούνιος. Γιατί επιτέλους ξεκινάει το καλοκαίρι. Γιατί δε φοράμε πια παλτά, ζακέτες και σκουφάκια. Γιατί η ψυχολογία μας ανεβαίνει. Γιατί τρώμε παγωτά και κάνουμε μπάνιο στη θάλασσα. Και φυσικά γιατί τρώμε καρπούζι με την ψυχή μας!

«Μη τρως παιδί μου καρπούζι Απρίλιο μήνα. Είναι θερμοκηπίου. Δεν μπορείς να κάνεις υπομονή να μπει ο Ιούνιος;», κάθε χρόνο η ίδια γκρίνια από μαμά και πεθερά. Έπρεπε να γίνω μαμά για να μάθω τις εποχές των φρούτων και των λαχανικών. Κι έτσι όταν μπαίνει καρπούζι στο σπίτι, μυρίζει καλοκαίρι. Γιατί το καρπούζι, είναι καλοκαίρι!

Έχοντας στο υποσυνείδητό μου αυτή την εξίσωση, πολλές καλοκαιρινές μπλούζες, μαγιό, τραπεζομάντηλα, σεντόνια, έχουν χρώμα καρπουζί και φυσικά, αυτή την φούξια φέτα καρπούζι με μικρά μαύρα κουκούτσια και πράσινη φλούδα. Η φέτα καρπουζιού είναι το σήμα κατατεθέν που έχει «γράψει» στα οικογενειακά μας καλοκαίρια.

Χυμός καρπούζι, γλυκό του κουταλιού καρπούζι, τσίχλες με γεύση καρπούζι, κολόνια με μυρωδιά καρπούζι και φυσικά Liposan καρπούζι είναι τα trends του καλοκαιριού μου.

despoina liposan 2

Το καλοκαίρι βάφομαι σπάνια. Κι όταν λέω σπάνια, εννοώ σε γάμους και βαπτίσεις. Νιώθω πως το καλοκαίρι είναι η εποχή της πλήρους απενεχοποίησης και ελευθερίας. Αν μπορούσα να σταματήσω όλες μου τις δουλειές την 1η Ιουνίου και να επιστρέψω την 1η Σεπτεμβρίου, θα το έκανα. Με αυτή τη λογική το μακιγιάζ είναι μία μικρή υποχρέωση, ειδικά αν είσαι γυναίκα και ειδικά αν είσαι Διευθύντρια του Queen.gr .

Κι όμως! Έχω βρει κι εγώ την πατέντα μου. Γιατί με λίγη μάσκαρα, ελαφρύ ρουζ και Liposan καρπούζι, είμαι πάντα διακριτικά περιποιημένη χωρίς τύψεις και ενοχές. Το Liposan καρπούζι δίνει λάμψη και χαρίζει ενυδάτωση στα χείλη μου, αφήνοντας ένα διακριτικό χρώμα στο χρώμα των χειλιών. Γι’ αυτό το έχω πάντα μέσα στην τσάντα μου. Με ένα γρήγορο πέρασμα έχω ζουμερά καρπουζένια χείλη που μυρίζουν καλοκαίρι.

Στα χείλη μας η επιδερμίδα είναι λεπτότερη και πιο ευαίσθητη από όλο μας το σώμα και ακόμα και το καλοκαίρι τα χείλη μας ταλαιπωρούνται εξίσου. Οι υψηλές θερμοκρασίες, η μεγαλύτερη έκθεση στον ήλιο (UV) αλλά και η θάλασσα έχουν ως συνέπεια τα χείλη μας να χάνουν γρηγορότερα τα φυσικά επίπεδα ενυδάτωσής τους! Το Liposan χαρίζει στα χείλη μας μια «έκρηξη» βαθιάς ενυδάτωσης και τους δίνει ένα λεπτό στρώμα προστασίας από βλαβερούς παράγοντες.

despoina liposan 3

Θες κι εσύ καλοκαιρινά χείλη όλο τον χρόνο; Δοκίμασε το Liposan καρπούζι και θα με θυμηθείς!

Και μη ξεχνάς! Η εποχή του καρπουζιού είναι ο Ιούλιος!

Καλή σου μέρα!