Περπάτημα με αέρα και σιγουριά!

Δέσποινα Καμπούρη
Περπάτημα με αέρα και σιγουριά!

Στις καθημερινές βόλτες ή στο γραφείο μπορώ να περπατάω άνετα και ανάλαφρα χωρίς να αισθάνομαι τα πόδια μου βαριά, νιώθοντας σιγουριά σε κάθε μου βήμα.

Δε θα έλεγα ότι είμαι επιφανειακός άνθρωπος, όμως κάποιες επιλογές του παρελθόντος δε θα με δικαίωναν. Με πολύ απλά λόγια έχει τύχει πολλές φορές στο παρελθόν να κάνω υλικές επιλογές με βάσει την εικόνα και όχι με βάσει τα σωστά υλικά.

Πόσες φορές σου έχει τύχει να φορέσεις ένα ζευγάρι πολύ όμορφα παπούτσια που όμως σε δυσκολεύουν στο περπάτημα; Ή που ακόμα χειρότερα, όταν τα βγάζεις αργά το βράδυ που επιστρέφεις στο σπίτι σου, νιώθεις τα πόδια σου πρησμένα και βαριά;

Για να είμαστε ειλικρινείς, εμένα μου έχει τύχει πολλές φορές. Μέχρι που πήρα μία πολύ γενναία απόφαση. Σταμάτησα να φοράω καθημερινά γόβες στο γραφείο και έκανα στροφή στα ανατομικά παπούτσια τα οποία θα τολμούσα να πω ότι συνοδεύονται από μία ανυπόστατη φήμη: Τα ανατομικά παπούτσια δεν είναι όμορφα και στυλάτα.

Μάλλον δεν έχετε ψάξει στα σωστά σημεία είναι η δική μου απάντηση. Και καλά αν είσαι fashion victim και δεν βλέπεις πέρα από τη μύτη σου. Τι γίνεται όμως αν έχει κυκλοφορικά προβλήματα για παράδειγμα, ή πρόβλημα παχυσαρκίας και εξακολουθείς να σφυρίζεις κλέφτικα;

Η επαφή μου με τα Scholl ξεκίνησε μετά από μία επέμβαση laser για αφαίρεση κιρσού πίσω από το αριστερό μου γόνατο που δημιουργήθηκε στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου.

IMG 7131

Η Scholl ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της Ευρωπαϊκής μόδας αλλά και γνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, δημιούργησε ξεχωριστά ανατομικά υποδήματα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα και φυσικά έχουν και στυλ.

Στις καθημερινές βόλτες ή στο γραφείο μπορώ να περπατάω άνετα και ανάλαφρα χωρίς να αισθάνομαι τα πόδια μου βαριά, νιώθοντας σιγουριά σε κάθε μου βήμα.

Τα ανατομικά υποδήματα Scholl προσφέρουν το πιο φυσικό και άνετο τρόπο βαδίσματος. Ο εργονομικός σχεδιασμός του πέλματος υποστηρίζει τη φυσική κίνηση του ποδιού, εμποδίζει την εμφάνιση πόνου που προκαλείται από την κακή στάση ή την πολύωρη ορθοστασία και ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια, κάνοντας το περπάτημα μια ευχάριστη εμπειρία!

Αν δε με πιστεύεις ρίξε μία ματιά στη νέα collection Φθινόπωρο/Χειμώνας ‘19 εδώ http://www.costaspapaellinas.gr/el/scholl/scholl/ και θα με θυμηθείς!

IMG 7070