Το καλοκαίρι μου σε φωτογραφίες (pics)

Δέσποινα Καμπούρη
Το καλοκαίρι μου σε φωτογραφίες (pics)

Αυτές οι 50 φωτογραφίες είναι οι πιο αγαπημένες μου!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Αυγουστιάτικες διακοπές μας ξεκίνησαν στα γενέθλια της Έλενας (10/08/11) που είναι πλέον ημερομηνία ορόσημο. Και φυσικά από το εξοχικό μας σε ένα ορεινό χωριουδάκι πάνω από την Αιγείρα στην Αχαία. Από το λατρεμένο μου Χρυσάνθιο καταφέρνουμε να κάνουμε φοβερές εκδρομές και εξορμήσεις σε λίμνες, ποτάμια και καταρράκτες αφού αγαπάμε οικογενειακώς τη φύση.

Φέτος, εκτός από τη Λίμνη Τσιβλός, την Ποταμιά και το πάρκο στο Συνεβρό, που επισκεπτόμαστε κάθε χρόνο, ανακαλύψαμε τυχαία ένα ορεινό χωριό που λέγεται Μεσορρούγι. Εκεί μας είπαν κάποιοι ταξιδιώτες που γνωρίσαμε τυχαία, ότι εκτός από φοβερό φαγητό στον Ντίνο, έχει περπάτημα στο ποτάμι που καταλήγει σε έναν υπέροχο καταρράκτη.

Όπως καταλαβαίνετε, το Μεσορρούγι μπήκε κατευθείαν στη λίστα με τα Do's και ευτυχώς προλάβαμε να ζήσουμε και αυτή την εμπειρία.

Η συνέχεια των διακοπών μας, είχε ως προορισμό την Τήνο. Αυτό το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί που το αγάπησα από την πρώτη φορά που το γνώρισα λίγο καλύτερα τη χρονιά που γέννησα τη Χριστίνα. Δυστυχώς η Τήνος είναι λίγο απρόβλεπτη σε σχέση με τους αέρηδες που την μαστιγώνουν κυριολεκτικά κατά τη διάρκεια των Αυγουστιάτικων μελτεμιών, οπότε είναι ρίσκο το να πας και να πιστεύεις ότι θα την βρεις απάνεμη. Εμείς την βρήκαμε ανεμοδαρμένη, αλλά δεν το βάλαμε κάτω, παρότι ο έντονος αέρας και τα μποφόρ μπορούν να σε κουράσουν. Οπότε αποφασίσαμε να κάνουμε μαθήματα surf ώστε τουλάχιστον να απολαύσουμε τον άνεμο κι όχι να τον αφήσουμε να μας χαλάσει τη διάθεση. Η Έλενα αποδείχτηκε μεγάλο αστέρι! Αν δε με πιστεύεις δες το Highlight μου "Tinos" στο Instagram και θα την δεις να δαμάζει τα κύματα σαν έμπειρη νεαρή αθλήτρια! #soproudmamma

Λοιπόν, δε σου γράφω παραπάνω πράγματα και σε αφήνω να δεις τις πιο αγαπημένες μου καλοκαιρινές φωτογραφίες στη γκάλερι που ακολουθεί!

Περιμένω τα μηνύματά σου εδώ!

Μπορείς να με βρεις και στο φυσικό μου περιβάλλον!

Και να με ακολουθήσεις στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter!