Έλα μαζί μου μια βόλτα στο Golf της Γλυφάδας

Δέσποινα Καμπούρη
Έλα μαζί μου μια βόλτα στο Golf της Γλυφάδας

Είτε είσαι βόρειος τύπος, είτε νότιος, δεν γίνεται να μην έχεις ακούσει ούτε μία φορά στη ζωή σου κάτι για το ιστορικό Golf της Γλυφάδας.

Την πρώτη φορά που βρέθηκα στο Golf, ήταν για τις ανάγκες μίας φωτογράφισης για ένα lifestyle περιοδικό. Δεν ήταν ακόμα ανακαινισμένο, μα θυμάμαι πόσο μεγάλη εντύπωση μου έκανε αυτός ο μοναδικός χώρος.

Τη δεύτερη φορά πήγα με τα παιδιά μου, όταν πια το Golf της Γλυφάδας ήταν πλήρως διαμορφωμένο και πολύ ανώτερο των προσδοκιών μου, αφού δεν φανταζόμουν ότι αυτός ο luxury χώρος θα μπορούσε να είναι τόσο family friendly και παράλληλα απίστευτα χαλαρωτικός.

Ένα πράσινο οικόπεδο δίπλα στη θάλασσα -που θυμίζει Hamptons, Laura Ashley και English country όσο δεν φαντάζεσαι- μοιάζει στις μέρες μας σπάνιο πράγμα. Κι όμως, εκεί, και οι πιο μεγάλες σου απαιτήσεις μπορούν να ικανοποιηθούν και να νιώσεις για λίγο ότι βρίσκεσαι εκτός Αττικής, ή ακόμη και εκτός Ελλάδος.

golf eswt 1

Αφού περάσεις την πύλη όπου μπορείς να ενημερωθείς για το πού θες να πας σε αυτόν τον τεράστιο χώρο, έχεις τη δυνατότητα να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου στο άνετο πάρκινγκ.

Ο καταπράσινος χώρος των 550 στρεμμάτων πευκοδάσους του Golf, σου αποπνέει μία αίσθηση ηρεμίας και σε χαλαρώνει αμέσως ακόμη κι αν η μέρα σου ήταν ανυπόφορα δύσκολη.

golf eswt 2

Το πρώτο πράγμα που αντικρύζεις είναι η έπαυλη αποικιακού στιλ, το Manor House στο Golf Privé. Ένας πλήρως ανακαινισμένος χώρος που προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους θαμώνες που αναζητούν ανάσες δροσιάς, καλαισθησίας και εκλεπτυσμένες γεύσεις.

Η αίθουσα Manor House διαθέτει λειτουργικούς χώρους για privé εκδηλώσεις και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 800 άτομα με θέα τον κήπο του Golf prive και θα μπορούσε να είναι ένας ιδανικός χώρος για εταιρικές εκδηλώσεις.

golf eswt 3

Στο Golf της Γλυφάδας μπορείς να γευματίσεις ή να δειπνήσεις στο all day εστιατόριο Colonial όπου την γαστρονομική επιμέλεια έχει ο πολυβραβευμένος σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης. Εκεί μπορείς πραγματικά να χαλαρώσεις και να δοκιμάσεις εξαιρετικά πιάτα μεσογειακής κουζίνας, αλλά παράλληλα, αν έχεις παιδιά, να νιώσεις ασφάλεια αφού ο χώρος του κήπου υποδέχεται και τους μικρούς φίλους του εστιατορίου, με έναν περιφραγμένο παιδότοπο με κούνιες και χώρο για τους γονείς.

golf eswt 4

Τώρα που ξέρεις, νομίζω ότι πρέπει να επισκεφτείς αυτόν τον εκλεπτυσμένο χώρο για να δεις με τα μάτια σου όλα όσα προσπαθώ να σου περιγράψω μέσα σε αυτό το κείμενο.

Αν έχεις στα άμεσα σχέδιά σου να παντρευτείς δε, και ψάχνεις τον ιδανικό χώρο για να κάνεις το πιο αξέχαστο πάρτι, νομίζω θα ξετρελαθείς!

Σε κάθε περίπτωση θα με θυμηθείς!

Δέσποινα xxx