Μένω σπίτι, δουλεύω από το σπίτι, προστατεύω και προστατεύομαι και συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά!

Δέσποινα Καμπούρη
Μένω σπίτι, δουλεύω από το σπίτι, προστατεύω και προστατεύομαι και συνεχίζω τη ζωή μου κανονικά!

Γιατί η ατομική ευθύνη είναι τεράστια και μόνο έτσι μπορούμε να βγούμε από τον κυκεώνα!

Έκανα το σαλόνι μου γραφείο, δουλεύω κανονικά, κάνω όλα όσα πρέπει να κάνω καθημερινά και προστατεύω εμένα και όσους αγαπώ. Δε θα πάθω τίποτα αν δε βγω για δυο εβδομάδες. Είμαι χορτασμένη από διασκέδαση και dolce vita. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και αν δεν αναλάβει ο καθένας ξεχωριστά την ευθύνη που του αναλογεί, τα αποτελέσματα θα είναι τραγικά... Για όλους μας.

Μένω σπίτι λοιπόν γιατί δε ρισκάρω να χάσω τη γιαγιά μου και όσους ηλικιωμένους αγαπώ. Γιατί πολύ απλά η αγάπη μου δε σχετίζεται με την ηλικία, ούτε με τα στατιστικά που εμάς τους «νέους» και «υγιείς» μας καθησυχάζουν ότι δε θα πεθάνουμε επειδή δεν ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες.

Δουλεύω σπίτι και είμαι πολύ τυχερή που έχω γύρω μου όσους αγαπώ, γέρους και δυνατούς.

Δούλεψε κι εσύ από το σπίτι! Κι αν θες διάδωσε το μήνυμα του #queengr σε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες που ξέρεις! Ανέβασε τη δική σου φωτογραφία στο Instagram δουλεύοντας από το σπίτι με τα hashtag #womenworkingfromhome #girlsworkingfromhome #doitlikequeengr #stayhomelikeapro ,κάνε mention το @queengr και δες τον εαυτό σου στο feed του πρώτου γυναικείου site! Ας κάνουμε την αρχή! Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας! Stay home, stay positive strong and powerful women!

Δες στη gallery τις φωτογραφίες των συνεργατών και των φίλων που μας έστειλαν από το σπίτι!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με ακολουθήσετε στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter!