Το καλύτερο shopping, πάντα με ασφάλεια στο Golden Hall

Δέσποινα Καμπούρη
Το καλύτερο shopping, πάντα με ασφάλεια στο Golden Hall

See you at Golden Hall!

Πολλά πράγματα μου είχαν λείψει στο lockdown. Εκτός από τα πιο σημαντικά στις ζωές μας, το άγγιγμα, τα φιλιά με αυτούς που αγαπάμε, η ξεγνοιασιά, οι αγκαλιές, μου έλειψαν και απλά καθημερινά πράγματα που κυρίως εμάς τις γυναίκες μας ανανεώνουν και μας ανεβάζουν τη διάθεση ακόμη και τις πιο δύσκολες μέρες μας. Μέρες που μπορεί να είμαστε κακόκεφες, ή απογοητευμένες. Πόσες φορές σου έχει τύχει ένα απλό μανικιούρ να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη; Πόσες φορές σου έχει τύχει όλα να είναι μαύρα κι ένα shopping να σου δίνει φτερά και να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο ανάλαφρη;

golden 2

Shopping! Μεγάλη κουβέντα. Περίμενα να ανοίξουν και πάλι τα καταστήματα σαν τρελή. Και κάπως έτσι, ντύθηκα casual και αμέσως μετά το γραφείο πήγα κατευθείαν στον αγαπημένο μου προορισμό. Το Golden Hall. Εκεί που μπορώ να βολτάρω με τις ώρες, βλέποντας βιτρίνες, δοκιμάζοντας ρούχα, τρώγοντας αγαπημένα μου φαγητά ή γλυκά, πίνοντας καφέ με τις αγαπημένες μου φίλες.

Μπαίνοντας ένιωσα φοβερή ασφάλεια στον χώρο. Όλα τα μέτρα ασφαλείας λειτουργούν στον μέγιστο βαθμό.

Έτσι ξεκίνησα τη βόλτα μου από τα αγαπημένα μου καταστήματα και φυσικά είχα την ευκαιρία να δω για πρώτη φορά και την καινούργια πτέρυγα του Golden Hall!

Στην είσοδο σταμάτησα στο φαρμακείο της Έλενας Ράπτη.

golden 3

Σας έχω ξαναγράψει στο παρελθόν την αγάπη μου για τα φαρμακεία. Ε ναι λοιπόν! Είμαι pharmacy addicted. Είδα όλα τα συμπληρώματα διατροφής (τα αγαπώ) και πήρα και Ω3 που μου είχε τελειώσει. Άσχετο αλλά σαν τα καλλυντικά του φαρμακείου… δεν έχει!

golden 4

Πήρα και τη σειρά Effaclar της La Roche Posay που μου είχε τελειώσει.

Η στάση στο κατάστημα της Άννας Μαρίας Μαζαράκη είναι πλέον must στις επισκέψεις μου στο Golden Hall.

golden 5

Γεννάνε φίλες μου, από εκεί παίρνω τα πρώτα κοσμήματα του μωρού. Έχουν γενέθλια φίλες μου, από εκεί διαλέγω τα φανταστικά μενταγιόν, βραχιόλια ή δαχτυλίδια της Άννας-Μαρίας Μαζαράκη.

golden 6

Όπως βλέπεις δεν βγήκα με άδεια χέρια – αυτό το όμορφο μενταγιόν ψάρι θα συνοδεύσει τις καλοκαιρινές μου εμφανίσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπεις στο κατάστημα και να βρεις κάτι που να σου αρέσει – εγγύηση!

Στη συνέχεια σταμάτησα στο DKNY.

golden 7

Οι καινούργιες τσάντες σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις που ανακάλυψα έδωσαν χρώμα στα καλοκαιρινά μου σχέδια. Και ελπίδα! Ότι όλα θα πάνε καλά κόντρα στις προβλέψεις. Και για να νοιώσουμε καλά θα πρέπει το ντύσιμό μας να έχει elegant αξεσουάρ με την DKNY να έχει πολλές stylish επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας.

golden 8

Cross body bags DKNY.

Ανέβηκα στον πρώτο όροφο του Golden Hall και κατευθύνθηκα σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου παιδικά brands: Στο BONPOINT!

golden 9

Καπέλο Bonpoint για κορίτσι

Φανταστικά σχέδια σε λιλιπούτεια υφάσματα για τα παιδάκια! Χαριτωμένα καπέλα και φυσικά φανταστικά μαγιό.

Καλά και τα αγορίστικα, αλλά sorry! Τα κοριτσίστικα κλέβουν για μία ακόμη φορά τις εντυπώσεις! Μπορώ να πάρω και για μένα κάποια;

golden 10

Μαγιό για κορίτσια Bonpoint

Next station: EPONYMO.

golden 11

Το λέει και η λέξη! Όλα τα επώνυμα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ θα τα βρεις εκεί. Outfits για όλες τις περιστάσεις. Έχεις γάμο; Εκεί! Έχεις βάφτιση; Εκεί. Έχεις να κάνεις μία επίσημη εμφάνιση; Εκεί. Ψάχνεις απλώς εκλεπτυσμένα καθημερινά outfits; Και πάλι εκεί.

golden 12

Φόρεμα BOUTIQUE MOSCHINO

Επίσης… Ποιος είπε ότι η παγιέτα είναι χειμωνιάτικη; Δες στη γκάλερι αυτό το άπαιχτο funky μπλουζοφόρεμα Eponymo που ανακάλυψα!

golden 13

Τουνίκ Paolo Petrone

Δε θα μπορούσα να μη χαζέψω τα νέα έργα στο κατάστημα του Kapopoulos Fine Arts.

golden 14

Ακρυλικό χρώμα σε χαρτί και τσόχα, έργο του καλλιτέχνη ΗAWINI (καρδιά)

Η μπλε καρδιά μου έκλεψε την καρδιά. Ευτυχώς πρόλαβα να βγάλω αρκετές ινσταγκραμικές φωτογραφίες για το account μου!

golden 15

Νίκη της Σαμοθράκης - καλλιτέχνης Sake

Κι όταν έρθει η ώρα της ανανέωσης στη διακόσμηση του σπιτιού ξέρω πού θα πάω!

Λίγο πιο κάτω, μπήκα για πρώτη φορά στο κατάστημα MAGNOLIA GRACE. Επώνυμα εσώρουχα και μαγιό που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Minimal γραμμές και καλαισθησία χαρακτηρίζουν τις συλλογές του καταστήματος. Δες αυτό το φανταστικό ολόσωμο μαγιό Touché με exotic print σε παστέλ απόχρωση με έντονες πινελιές.

golden 16

Μαγιό Touché με exotic print

Κομψό και εντυπωσιακό, το συγκεκριμένο ολόσωμο μαγιό αφήνει το δυνατό μοτίβο να λάμψει αναδεικνύοντας τις καμπύλες. Εμπνευσμένο από τροπικά τοπία μας μεταφέρει σε εξωτικούς προορισμούς και αποτελεί ιδανικό item για κάθε καλοκαιρινή απόδραση!

Και επιτέλους έφτασα και στην καινούργια πτέρυγα. Και φυσικά έκανα μία στάση στο bistro Petite fleur.

golden 17

Παρήγγειλα τον αγαπημένο μου καφέ και έφαγα ένα από τα πιο γευστικά red velvet που έχω φάει ποτέ!

golden 18

Αν δε σε έπεισα ακόμη να βγεις επιτέλους από το σπίτι και να ανανεωθείς με τον καλύτερο τρόπο, τότε θα σε πείσουν οι φωτογραφίες που τράβηξα για εσένα!

See you at Golden Hall!