Πρώτη φορά Wakesurf!

Δέσποινα Καμπούρη
Πρώτη φορά Wakesurf!

Και ναι! Τα κατάφερα!

Όσο περίεργες κι αν είναι οι εξελίξεις στη ζωή μας πάντα υπάρχει ένα μικρό παράθυρο που φέρνει φως. Άπλετο φως και μικρές δόσεις χαράς και ενθουσιασμού που μας δίνουν δύναμη, που φορτίζουν τις μπαταρίες μας.

Μία τέτοια μεγάλη δόση χαράς πήρα την περασμένη Κυριακή στη Βουλιαγμένη. Είχαμε αποφασίσει ότι θα περνούσαμε μία οικογενειακή μέρα στη θάλασσα με watersports. Η Έλενα αποδείχτηκε ατρόμητη για μία ακόμη φορά. Μετά το surf στην Τήνο και το Scuba diving στη Μύκονο, αποφάσισε να δοκιμάσει μαζί μας να κάνει για πρώτη φορά water ski. Η μικρή μου κατάφερε να σηκωθεί και να σταθεί στα πέδιλά της και με έκανε να ουρλιάξω από χαρά μέσα από τη βάρκα που την παρακολουθούσα. Η Χριστίνα δυστυχώς δεν δοκίμασε τις αντοχές της γιατί ΄/όπως μας εξήγησε ο εκπαιδευτής είναι ακόμα μικρή για μία πρώτη δοκιμή και δε θα ήθελα να το πάρει στραβά και να μη ξαναδοκιμάσει στο μέλλον.

Εκείνη τη μέρα αποφάσισα κι εγώ να δοκιμάσω την τύχη μου σε κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ. Όχι μόνο γιατί ήθελα πολύ να δω αν θα τα καταφέρω μετά από τόσα χρόνια που δεν είχα κάνει καθόλου σκι, αλλά κυρίως να δώσω κίνητρο στην Έλενα για να προσπαθήσει κι αυτή.

Με το άγχος του πρωτάρη έβαλα το σωσίβιό μου και έπεσα στη θάλασσα. Ο Στέλιος Σταμάτης –ο φανταστικός μου δάσκαλος- παρότι είναι λίγο άγριος και φωνακλάς, με καθοδήγησε και μετά από 3-4 αποτυχημένες προσπάθειες (κι αφού ήπια τη μισή θάλασσα) κατάφερα να σταθώ και να κάνω για πρώτη φορά Wakesurf!

wakesurf kampouri

Δε μπορώ να σας περιγράψω την αίσθηση να γλιστράς πάνω στο κύμα και να νιώθεις αυτή την ελευθερία πάνω στη σανίδα! Αλλά κυρίως την ικανοποίηση ότι μπορείς να καταφέρεις ό,τι θες! Αρκεί να προσπαθείς και θες!

Δες το βίντεο που με τράβηξε ο άντρας μου μέσα από τη βάρκα! Θα ακούσεις τις κόρες μου και τον κολλητό μου να με ενθαρρύνουν και τον άντρα μου και τον δάσκαλο Στέλιο να μου λένε τα… «γαλλικά» τους!



Καλή σου μέρα! Ελπίζω να σου έφτιαξα λίγο τη διάθεση!

Περιμένω τα μηνύματά σου στο Instagram. Μπορείς να με ακολουθήσεις στο Facebook και στο Twitter!