«Επαγγελματικός» φρεσκοαλεσμένος καφές τώρα και στο σπίτι, ακριβώς όπως τον θες!

Δέσποινα Καμπούρη
«Επαγγελματικός» φρεσκοαλεσμένος καφές τώρα και στο σπίτι, ακριβώς όπως  τον θες!

Αν είσαι coffee lover σου έχω υπέροχα νέα!

Το ότι πρέπει να περνάμε τον περισσότερο χρόνο εντός σπιτιού δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε κάποιες από τις μικρές χαρές που συνήθως αναζητούσαμε εκτός. Οι μέρες στο σπίτι περνάνε καλύτερα με καλό καφέ! Τουλάχιστον έτσι πρέπει να το βλέπουμε. Ειδικά όταν υπάρχουν δυνατές συνήθειες που δεν χρειάζεται να σταματήσουν για κανέναν και για τίποτα!

Αν είσαι coffee lover και βαρέθηκες να παραγγέλνεις κάθε μέρα τον αγαπημένο σου καφέ από το συνοικιακό καφέ, αν τρελαίνεσαι για καφέ αλλά δεν τον πετυχαίνεις μόνος σου στο σπίτι όπως θα στον έφτιαχνε ένας barista τότε αγαπημένε μου φίλε σου έχω νέα! Άκουσέ με προσεκτικά:

Εσύ ξέρεις τη νέα αυτόματη μηχανή espresso EP4341 της Philips; Ναι ναι! Αυτή που ετοιμάζει 8 υπέροχα είδη καφέ (είτε αλεσμένο είτε με κόκκους) Espresso, Καπουτσίνο, Coffee, Americano, Latte Macchiato, Ristretto, Café au Lait, Caffé crema και απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού έχεις το τέλειο φλυτζάνι καφέ στο σπίτι ακριβώς όπως τον πίνεις! Στο σαλόνι σου, στην κουζίνα σου όπως ακριβώς θα τον έπινες σε κάποια καφετέρια!

phillllips

Μάθε περισσότερα για την αυτόματη μηχανή espresso EP4341 της Philips εδώ

Τα βήματα είναι απλά για μια τέτοια μικρή απόλαυση με λίγη ηρεμία μέσα στο σπίτι. Πας στην κουζίνα, ενεργοποιείς την μηχανή της Philips, επιλέγεις τον καφέ σου στην έξυπνη οθόνη και απολαμβάνεις καφέ υψηλής ποιότητας από φρέσκοαλεσμένους κόκκους με την ιδανική θερμοκρασία, άρωμα και κρέμα σε κάθε φλιτζάνι! Γιατί ξέχασα να σου πω ότι με τη μηχανή της Philips EP4341 μπορείς να προσθέσεις κρεμώδες, βελούδινο αφρόγαλα στον καφέ σου χάρη στο LatteGo, το πιο εύχρηστο σύστημα παρασκευής αφρού γάλακτος που έχεις δει ποτέ - το οποίο καθαρίζεται μόλις σε 15 δευτερόλεπτα!

Απλά πράγματα! Επιλέγεις την ποσότητα του καφέ και την ένταση του αρώματος μέσα από τις λειτουργίες του menu σύμφωνα με τα γούστα σου και είσαι έτοιμη! Μπορείς ακόμα να αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις του αγαπημένου σου καφέ στα 2 προφίλ χρήστη της μηχανής και έτσι να απολαμβάνεις καθημερινά εύκολα και γρήγορα τον ιδανικό καφέ στο σπίτι, ακριβώς όπως τον θες!

Και κάτι πολύ σημαντικό σε σχέση με τη συντήρηση. Μπορείς να έχεις έως και 5000 φλιτζάνια χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσεις τα άλατα από τη μηχανή χάρη στο φίλτρο AquaClean!

phhhillipsss

Πριν λίγες μέρες έκανα ένα πρωινό κυριακάτικο live στο account μου στο Instagram όπου έδειξα βήμα βήμα πώς λειτουργεί αυτή η υπερφανταστική αυτόματη μηχανή espresso Philips 4300! Έφτιαξα έναν υπέροχο cappuccino!

Μπορείς να το δεις εδώ:

https://www.instagram.com/tv/CH48YeFFEBU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μη πεις ότι δεν στα είπα!

Και αν χρειάζεσαι περισσότερες λεπτομέρειες για την αυτόματη μηχανή espresso Philips ΕP4341 δες το βίντεο παρακάτω. Στην υγειά μας!