Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση χωρίς εκτυπωτή ΔΕΝ γίνονται!

Δέσποινα Καμπούρη
Τηλεργασία και τηλεκπαίδευση χωρίς εκτυπωτή ΔΕΝ γίνονται!

Ξέρεις τι είναι να σου ζητάει το παιδί σου εκτυπωμένες εργασίες να πρέπει να σκανάρει και να τις ανεβάσει στο δίκτυο για να μπορέσει η δασκάλα του να τις διορθώσει; 

Αν υπάρχει ένα δίδαγμα το οποίο πήρα όλη αυτή τη χρονιά του κορονοϊού, του εγκλεισμού, του lockdown και της τηλεργασίας σε συνδυασμό με την τηλεκπαίδευση είναι αυτό: Θεέ μου να φύγει ανεπιστρεπτί! Πόσο ωραίο είναι τελικά να εργάζεσαι από το γραφείο! Δε θα ξαναγκρινιάξω ποτέ!

Όλες εσείς οι εργαζόμενες μαμάδες που βρισκόσασταν σε τηλεργασία ή και που βρίσκεστε ακόμα όλο αυτό το διάστημα είμαι σίγουρη ότι με νιώθετε και με καταλαβαίνετε!

Δεν πιστεύω ότι έχω ταλαιπωρηθεί πιο πολύ στη ζωή μου για να μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Και φυσικά δεν μου φταίνε τα παιδιά καθώς και εκείνα (όσο και εγώ) νιώθουν περιορισμένα και παρακολουθούν τα μαθήματά τους μπροστά από μία οθόνη για 4 ή 5 ώρες σε καθημερινή βάση αδιαμαρτύρητα!

Όμως σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι για μία μητέρα που πρέπει να φροντίσει τα παιδιά της από το πρωί που ανοίγουν τα μάτια τους μέχρι το βράδυ που πέφτουν για ύπνο και παράλληλα να πρέπει να συγκεντρωθεί, να στείλει mails, να πάρει μέρος σε video calls, να γράψει κείμενα, να διορθώσει κείμενα, να ετοιμάσει βίντεο κι άλλα πολλά που αν συνεχίσω να σας τα γράφω θα βαρεθείτε να τα διαβάζετε.

HP Instant Ink Home Delivery EMEA Kit RGB

Ειλικρινά θα έχω να θυμάμαι πόσο δύσκολη ήταν αυτή η περίοδος στη ζωή μου. Παράλληλα σε όλη αυτή τη φάση κατάλαβα ότι θα έπρεπε να έχω συμμάχους! Ξέρεις τι είναι να σου ζητάει το παιδί σου εκτυπωμένες εργασίες να πρέπει να σκανάρει και να τις ανεβάσει στο δίκτυο για να μπορέσει η δασκάλα του να τις διορθώσει; Ξέρεις τι είναι να μην υπάρχει ένας εκτυπωτής αυτές τις δύσκολες μέρες μέσα σ’ ένα σπίτι;

Φίλες μου μην ανησυχείτε. Έψαξα και βρήκα έναν ισχυρό σύμμαχο για εσάς και την οικογένειά σας όχι μόνο για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για το υπόλοιπο της ζωή σας!

Σου έχει τύχει ποτέ να πεις μία από τις παρακάτω προτάσεις;

«Τώρα βρήκε να τελειώσει το μελάνι; Άντε να τρέχω πάλι!», «Τελικά τα μελάνια κοστίζουν αρκετά σε σχέση με το πόσο εκτυπώνω!», «Θα ήθελα ένα εξατομικευμένο πλάνο για τις προσωπικές μου ανάγκες χωρίς δεσμεύσεις!», «Πού να καταλήγει άραγε το πλαστικό όταν πετάω το μελάνι;».

HP Instant Ink

Αν ναι, τότε άκου με προσεκτικά!

Το ΗP Ιnstant Ink είναι μία καινοτόμα υπηρεσία της HP αποστολής μελανιών/γραφίτη στην πόρτα σου πριν καν τα χρειαστείς με μηνιαίο τέλος πληρωμής ανάλογα με το πλάνο που χρειάζεσαι! Έχεις άμεση αντικατάσταση και παράδοση στο σπίτι και μείωση εξόδων σε μελάνια έως 70% με τιμές που ξεκινούν από 0,99 € τον μήνα! Άκου και αυτό που είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσει, ειδικά αν έχεις «πράσινες ευαισθησίες» όπως εγώ! Η εταιρεία επαναχρησιμοποιεί το ανακυκλωμένο πλαστικό στους εκτυπωτές με την υπηρεσία ανακύκλωσης που περιλαμβάνεται σε αυτή!

hp ea6264ee68b821a3e16cb9036663e2bbadc0abec

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή. Άρχικά αγοράζεις τον εκτυπωτή, τον συνδέεις στο διαδίκτυο και κατεβάζεις την εφαρμογή HP Smart App. Στη συνέχεια κάνεις την εγγραφή στην υπηρεσία HP Instant Ink. Όμως το πιο φανταστικό απ’ όλα είναι ότι τα μελάνια αποστέλλονται δωρεάν πριν καν τελειώσουν! Δεν χρειάζεται καν να ενημερώσεις. Το σύστημα ενημερώνεται αυτόματα ώστε να μην ξεμείνεις ποτέ ειδικά τη στιγμή που καίγεσαι και χρειάζεσαι εκτυπώσεις! Και εννοείται φυσικά ότι όποτε θέλεις μπορείς να αλλάξεις το πρόγραμμά σου ή ακόμα και να το διακόψεις αφού δεν υπάρχει καμία δέσμευση. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου πω ότι αν η εγγραφή σου γίνει μέσα σε εφτά μέρες από τη μέρα της αγοράς του εκτυπωτή, κερδίζεις δύο μήνες της υπηρεσίας εντελώς δωρεάν σε επιλεγμένους εκτυπωτές*!

hp 2587092fc4f0e38f67d9dd68b902249091439a82

Με λίγα λόγια αν έχεις μία μικρή επιχείρηση για την οποία χρειάζεσαι πολλές εκτυπωμένες σελίδες κάθε μήνα, αν είσαι tech freak και θες να είσαι πρώτος σε όλα ή τέλος αν χρειάζεσαι εκτυπώσεις για οικογενειακές ανάγκες όπως είναι το σχολείο, το φροντιστήριο ή οι δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, τότε είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις αυτή τη νέα υπηρεσία που ήρθε για να σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη!

Μετά από όλα αυτά που έμαθες σήμερα από εμένα, πες μου ειλικρινά: Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; #thankmelater baby!