Είμαι η τσάντα μου! Όπως κι εσύ κι εσύ κι εσύ!

Είμαι η τσάντα μου! Όπως κι εσύ κι εσύ κι εσύ!

Σήμερα θέλω να σου δείξω τις 3 πιο αγαπημένες μου τσάντες.

Είμαι εγώ που τρέχω όλη μέρα χωρίς σταματημό. Που προσπαθώ να τους ικανοποιώ όλους και να τα προλαβαίνω όλα ξεχνώντας πολλές φορές να φάω. Οργανώνω τη μέρα από νωρίς το πρωί. Τη χωρίζω σε τρίωρα και φροντίζω να κάνω καλό και σωστό πρόγραμμα που σπανίως πέφτει έξω.

Αν κουβαλάς κι εσύ όλα τα πράγματα που χρειάζεσαι σε μία μέρα σε τσάντες και τσαντάκια, αν σε έχεις δει ταλαιπωρημένη μπροστά από τον καθρέφτη του ασανσέρ με βάρη στα χέρια, κάν’το τουλάχιστον με στυλ! Γιατί είμαστε οι τσάντες μας και χωρίς αυτές δεν κάνουμε βήμα!

Σήμερα θέλω να σου δείξω τις 3 πιο αγαπημένες μου γιατί είμαι σίγουρη ότι θα σου δώσουν ένα παραπάνω κίνητρο, να κάνεις πολλά πράγματα μέσα στη μέρα και να μην παραπονιέσαι! Η χαρά του να κρατάς μία όμορφη, άνετη και στυλάτη τσάντα δε συγκρίνεται με τίποτα! Πάμε λοιπόν!

Η αγάπη μου για τις τσάντες Ames

Σε αυτό το σημείο έχουμε δύο σημαντικά κομμάτια: Τη δημιουργό και το δημιούργημα. Για εμένα αυτή η σχέση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Γιατί αν δεν ήξερα τη δημιουργό, ίσως να μην έφτανα στο σημείο να επιλέξω την τσάντα της. Η Λία Μαντζώρου είναι ο άνθρωπος πίσω απο το brand name AMES, σχεδιάστρια με πολύ δημιουργικό πνεύμα. Έχοντας μια τεράστια εμπειρία στη βιομηχανία της μόδας, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αποκλειστικό ελληνικό μοτίβο που θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει το γούστο της και να ταυτιστεί απόλυτα με το έργο της: Τον Λαβύρινθο! Εμπνευσμένο από την αρχαία Ελλάδα, το brand AMES the BAGS, που σημαίνει λαβύρινθος στην αρχαία μινωική διάλεκτο, είναι το μοτίβο που χαρακτηρίζει τις τσάντες της! Είναι το σημείο κατατεθέν τους! Όλες οι τσάντες είναι κατασκευασμένες από ένα αποκλειστικά ελληνικό ύφασμα, το ζακάρ που χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη στις συλλογές της!

Ξεκινάω λοιπόν:

G E N O S beige black: Η tote bag που σε πάει παντού #φύγαμε_για_Κύθνο

tsanta2

Ω ναι! Αν θα έπρεπε να ξεχωρίσω την πιο αγαπημένη μου τσάντα από όλες θα ήταν αυτή η υπερφανταστική μου τσάντα που χωράει -κυριολεκτικά- τα πάντα και μπορώ να την κρατάω από το πρωί μέχρι το βράδυ! Μάσκες, αντισηπτικά, κλειδιά, κινητά, πορτοφόλι, τοστ τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο για την πρώτη πείνα της ημέρας… Δεν ξέρω αν σου φαίνεται υπερβολικό αλλά είναι η αλήθεια. Με αυτή την τσάντα μπορώ να πάω σε ραντεβού αλλά μπορώ να την πάρω μαζί μου στο πλοίο για να φύγω για Κύθνο! Κάπου εκεί μέσα μπορείς να βρεις και ένα αντηλιακό προσώπου!

T H A L O S mini metallic leather black: Η day to night μικρή μαύρη τσάντα #lbb

tsanta3

Αυτή είναι η μικρή μαύρη τσάντα που όλες θέλουμε να έχουμε! Καλύπτει όλες σου τις ανάγκες, ταιριάζει με όλα, και μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ σε κάποια σου έξοδο για ποτό ή φαγητό. Επίσης δεν είναι ούτε χειμωνιάτικη ούτε καλοκαιρινή. Γενικώς τα σπάει γιατί είναι elegant, γιατί είναι ροκ, γιατί είναι απλά υπέροχη! Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολο να φορεθεί και να συνδυαστεί, για μια μοντέρνα γυναίκα που επιδιώκει να δείχνει κομψή ανά πάσα ώρα και στιγμή.

V E L O S khaki beige: Η must have μεσαία τσάντα που χωράει τα πάντα #την_αγαπώ

tsanta4

Και τώρα πάμε στο προσωπικό μου best seller αφού είναι φοβερό πόσο συχνά με ρωτούν «Τι μάρκα είναι η τσάντα σας;», όταν την κρατώ! Αυτή η μεσαία τσάντα με το σταθερό λουράκι που πάει με όλα και σε βγάζει από τη δύσκολη θέση να πρέπει να επιλέξεις από το προηγούμενο βράδυ το outfit της ημέρας, αφού ταιριάζει με όλα τα στυλ. Είναι η κομψή midi τσάντα που πάντα ήθελες να έχεις!

Αν θες μπορείς κι εσύ να περιηγηθείς στο site https://www.liamanjorou.com/el/ και να διαλέξεις τις δικές σου αγαπημένες! Τις τσάντες που θα ανταποκριθούν στις δικές σου ανάγκες. Και τότε θα με θυμηθείς! Η απλότητα και η κομψότητα των «Ames the Bags» είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν αυτές τις made in Greece τσάντες την πιο διαχρονικά στυλάτη αγορά που μπορούμε να κάνουμε και το 2021.

Καλό καλοκαίρι κορίτσια μου!

Για περισσότερα νέα:

like: https://www.facebook.com/amesthebags/?_rdc=1&_rdr

follow: https://www.instagram.com/amesthebags/