Ένα Summer Kit για όλο μου το καλοκαίρι!

Δέσποινα Καμπούρη
Ένα Summer Kit για όλο μου το καλοκαίρι!

Βρήκα την καλύτερη λύση για τον έλεγχο του βάρους μου ακόμα και στις διακοπές μου! 

Και είμαι σίγουρη ότι θες να την μάθεις κι εσύ!

Ο μεγαλύτερος εφιάλτης για έναν άνθρωπο που έχει κοπιάσει πολύ κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να χάσει περιττά κιλά, είναι το πώς θα καταφέρει να διαχειριστεί σωστά τη διατροφή του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών για να μην ξαναπάρει πίσω τα κιλά που έχασε με κόπο!

Στη δική μου περίπτωση η Eurodiet μπήκε στη ζωή μου τον περασμένο Ιανουάριο! Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι πήρα την απόφαση να χάσω πέντε περιττά κιλά λίγο πριν από τα γενέθλια μου. Μάλιστα ήμουν τόσο αποφασισμένη που την μέρα των γενεθλίων μου δε δοκίμασα καν την τούρτα μου!

IMG 20210720 WA0026

Το σύστημα Eurodiet δεν είναι μια δίαιτα που μπορείς να την κάνεις μόνη σου στο σπίτι σου. Χρειάζεται παρακολούθηση από ειδικό παθολόγο, μετρήσεις και κατανάλωση συγκεκριμένων προϊόντων. Υπάρχουν 4 διαφορετικές φάσεις, όμως ευτυχώς έχεις αρκετές επιλογές σε προϊόντα με αποτέλεσμα να μη νιώθεις στέρηση. Είναι μια χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη δίαιτα που σε βοηθάει να χάσεις κιλά εύκολα και ανώδυνα! Κάπως έτσι κατάφερα κι εγώ να απαλλαχθώ από τα κιλά που ήθελα να χάσω και να φτάσω τον στόχο μου σε τρεις μήνες! Τρώγοντας κρέπες, ζελεδάκια, κρεμ μπρουλέ και ένα σωρό προϊόντα που με χόρταιναν!

Τι κάνεις όμως αν χάσεις τα ανεπιθύμητα κιλά και θέλεις να διατηρήσεις το βάρος σου μέσα στο καλοκαίρι που οι πειρασμοί είναι πολλοί;

Ας μην κρυβόμαστε! Όλοι όσοι έχουμε κάνει δίαιτα, τρέμουμε στην ιδέα να μη χαλαρώσουμε στις διακοπές καταναλώνοντας περιττές θερμίδες. Το… «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ’ αγόρι μου» άντε και καμιά γρανίτα, άντε και κανένα παγωτάκι μηχανής, άντε και μία κρέπα με όλα τα extra της και κάπως έτσι χάνεται η μπάλα χωρίς να το πάρεις είδηση!

Κι από την άλλη σκέφτεσαι μα είναι δυνατόν κατά τη διάρκεια των διακοπών μου εγώ να πρέπει να μαγειρεύω και να ζυγίζω φαγητά; Η απάντηση είναι όχι. Ειλικρινά σου λέω σε καταλαβαίνω απολύτως. Όμως νομίζω ότι αξίζει σε όλους μας στις διακοπές μας να είμαστε λίγο πιο χαλαροί! Χωρίς ειδικές παρασκευές, χωρίς ζυγίσματα, χωρίς μαγειρέματα!

Το Summer Kit by Eurodiet Med είναι ένα πρόγραμμα διατροφής, που συμβάλλει στην απώλεια βάρους, κυρίως όμως σε βοηθάει να διατηρήσεις τα κιλά σου μετά από δίαιτα! Για 5 ημέρες το διαιτολόγιό σου ακολουθεί τα πρότυπα μιας χαμηλού γλυκαιμικού φορτίου διατροφής για να απολαμβάνεις όλα τα φαγητά που σου αρέσουν. Για 2 ημέρες, που επιλέγεις εσύ ποιες θα είναι βάσει της καθημερινότητάς σου, περιορίζεις τις θερμίδες που λαμβάνεις απολαμβάνοντας τα προϊόντα Eurodiet.

IMG 20210720 WA0020

Το πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι δεν στερείσαι γεύσης ούτε θρεπτικών συστατικών αφού έχει διαμορφωθεί με την επιστημονική γνώση και την εμπειρία της Eurodiet Med.

Και το πιο βασικό! Τα σνακς που περιέχονται μέσα στο kit δε χρειάζονται μαγείρεμα! Και μπορείς να τα έχεις μαζί σου συσκευασμένα παντού! Ακόμα και στην παραλία! Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω!

IMG 20210720 WA0018

Είσαι έτοιμη να ακούσεις τι περιλαμβάνει το το Summer Kit by EurodietMed; Αυτά τα απολαυστικά και υγιεινά σνακ:

Μπισκότα τύπου πτι-μπερ, τσιπς με γεύση κρέμας και κρεμμυδιών, μίνι κριτσίνια, κρουτόν με γεύση τσορίθο, μπάρες σοκολάτας, τσιπς με γεύση γλυκό τσίλι, ροφήματα με γεύση σοκολάτα, βανίλια και φράουλα!

IMG 20210720 WA0024

Τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στο Summer Kit by Eurodiet Med σου προσφέρουν επάρκεια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας κατά τις δύο ημέρες του προγράμματος που υπάρχει μειωμένη πρόσληψη θερμίδων. Απολαμβάνεις μια γευστική και εύκολη διατροφή για 60 ή 30 ημέρες, έχεις έτοιμα εβδομαδιαία διαιτολόγια και συνταγές και αποκτάς δωρεάν πρόσβαση σε e-book συνταγών. Χάνεις βάρος αποτελεσματικά με ασφαλή και υγιή τρόπο και ακολουθείς ένα πρόγραμμα διατροφής με την επιστημονική υποστήριξη και γνώση της EurodietMed! Και κάτι πολύ βασικό: Έχεις πρόσβαση σε προαιρετική τηλεφωνική διατροφική και συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση.

IMG 20210720 WA0019

Με λίγα λόγια, μη μου αγχώνεσαι για τίποτα! Για όλα υπάρχει η καλύτερη λύση! Πόσο μάλλον στο κομμάτι «Υγιεινή διατροφή για απώλεια βάρους»!

Μπες εδώ για να πάρεις κι εσύ το SummerKit που σου ταιριάζει. Θα τα βρεις και σε super προσφορά.

Καλές διακοπές!