Όταν το σιδέρωμα γίνεται παιχνιδάκι! Τέλος πια τα καψίματα στα ρούχα σας!

Δέσποινα Καμπούρη
Όταν το σιδέρωμα γίνεται παιχνιδάκι! Τέλος πια τα καψίματα στα ρούχα σας!

Tο σιδέρωμα δε θα είναι πια βραχνάς!


https://www.instagram.com/p/CSEbKLbK1Oz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα μπορούσα να βάλω στοίχημα ότι αν ρωτούσαν 20 γυναίκες «ποια είναι η πιο κουραστική και βαρετή δουλειά στο σπίτι;», οι 15 θα απαντούσαν μονολεκτικά και χωρίς δεύτερη σκέψη: «Το σιδέρωμα!»!

Και η αλήθεια είναι ότι το σιδέρωμα δε χρειάζεται μόνο… «μαεστρία», αλλά και κόπο. Ειδικά αν είναι καλοκαίρι… άντε γεια! Δε μπορείς ούτε να αναπνεύσεις από τη ζέστη! Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ μόνο όρθια μπορώ να σιδερώσω, κι ας λένε ότι μπορείς να σιδερώσεις και καθιστή αρκεί να βρεις το σωστό ύψος ανάμεσα στη σιδερώστρα και την καρέκλα.

190624 Phillips Iron Шелухин395792

Και μετά αρχίζει το κυνήγι της τσαλάκας… να στρώσεις σωστά το ρούχο στη σιδερώστρα, να πατήσεις σωστά το ύφασμα για να γίνει ολόισιο, να το διπλώσεις και να το βάλεις στη θέση του.

Με τις ώρες η ίδια δουλειά! Γιατί για να είμαι ειλικρινής αν δεν ξεχειλίσουν τα ρούχα από το καλάθι με τα ασιδέρωτα, εγώ δεν πρόκειται να σιδερώσω. Ευτυχώς ο ψυχαναγκασμός της τάξης και της καθαριότητας είναι η κινητήριος δύναμη: Δεν την παλεύω να βλέπω ασιδέρωτα. Επίσης είμαι από τις τρελές που σιδερώνουν μέχρι και τις κάλτσες, οπότε καταλαβαίνετε! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα τη μέρα του σιδερώματος.

Πάμε τώρα στα ευχάριστα! Υπάρχει ένα μυστικό που ανακάλυψα πριν λίγες μέρες και μου άλλαξε τη ζωή! Κυριολεκτικά! Μάλλον για να ακριβολογώ τα μυστικά είναι δυο! Είσαι έτοιμη να τα ακούσεις;

Το υπερσύγχρονο και πρωτοποριακό σύστημα σιδερώματος PHILIPS PerfectCare Elite Plus και το σύστημα ατμού PHILIPS Steam&Go Plus GC363!

Το Philips PerfectCare Elite Plus GC9682 είναι το ισχυρότερο και το πιο γρήγορο σύστημα σιδερώματος της Philips και διαθέτει φοβερές τεχνολογίες για να τελειώνεις το σιδέρωμα πανεύκολα αλλά και πιο γρήγορα από ποτέ! Μαζί του έχεις την απόλυτη εμπειρία σιδερώματος, για άψογα αποτελέσματα χωρίς κόπο. Ποιος θα το πίστευε ότι υπάρχει τέτοιο σίδερο που κάνει το σιδέρωμα να μοιάζει παιχνιδάκι!

philips

Το Philips PerfectCare Elite Plus GC9682 χάρη στην τεχνολογία OptimalTEMP σου επιτρέπει να σιδερώνεις οποιοδήποτε είδος υφάσματος από τζιν μέχρι μετάξι με ένα πέρασμα χωρίς να απαιτείται ρύθμιση της θερμοκρασίας. Έτσι τελειώνεις γρήγορα το σιδέρωμα χωρίς να χάνεις χρόνο καθώς δεν χρειάζεται να περιμένεις να κρυώσει το σίδερο για να σιδερώσεις τα πιο ευαίσθητα ρούχα.

sideroma2

Και το σημαντικότερο με το PerfectCare Elite Plus GC9682 λες πλέον τέλος στα καψίματα και στις γυαλάδες αφού σου εγγυάται ότι πλέον δεν θα ξαναδείς κανένα κάψιμο στα ρούχα σου ακόμα και αν ξεχάσεις το σίδερο πάνω στο ύφασμα. Αυτό είναι τεχνολογία!

Ακόμα το PerfectCare Elite Plus GC9682 της Philips είναι πανέξυπνο καθώς διαθέτει αισθητήρα DynamiQ και γνωρίζει πότε κινείται το σίδερο. Έτσι λοιπόν σε κάθε κίνηση που κάνεις καθώς σιδερώνεις παρέχει αυτόματα ισχυρή βολή ατμού - από μόνο του σου λέω - για ευκολότερο σιδέρωμα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

sideroma3

Το PerfectCare Elite Plus GC9682 της Philips διαθέτει πολύ ελαφρύ σίδερο μόλις 800 γρ και παρέχει την τέλεια ολίσθηση καθώς έχει την καλύτερη πλάκα της Philips για να γλιστράει χωρίς κόπο πάνω στο ρούχο, μειώνοντας την καταπόνηση του καρπού αλλά και κάνοντας το σιδέρωμα ακόμα πιο εύκολο. Χάρη στο ελάχιστο βάρος του είναι ιδανικό για κάθετο σιδέρωμα έτσι ώστε να φρεσκάρεις τα ρούχα σου στην κρεμάστρα είτε τις κουρτίνες πιο γρήγορα από ποτέ!

sideroma4

Και τώρα πάμε στην αδυναμία μου: Στο Steam&Go Plus GC363 της Philips που πραγματικά έχω λατρέψει για την ευκολία του, την αποτελεσματικότητα και την ευχρηστία του!

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Δε χρειάζεσαι σιδερώστρα!

sideroma5

Έτσι σου δίνει την ευελιξία και ευκολία να φρεσκάρεις τα ρούχα σου όποτε θέλεις και όπου θες χωρίς κόπο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να κρεμάσεις το ρούχο σου σε μια κρεμάστρα, να το “steam-άρεις” με το Steam&Go Plus GC363 της Philips, τραβώντας το ύφασμα με το ένα χέρι και περνώντας το σύστημα ατμού πάνω από το ρούχο απομακρύνοντας τις τσαλάκες στη στιγμή!

sideroma6

Τώρα που ανοίγει ο καιρός και μπορούμε πλέον να βγούμε έξω μετά το lockdown είναι ένας εύκολος τρόπος να φρεσκαριστούμε και να αισθανθούμε πάλι υπέροχα με τα ρούχα μας ότι και αν φορέσουμε!

Βιάζεσαι να ετοιμαστείς και διαπιστώνεις ότι το αγαπημένο σου φόρεμα στην ντουλάπα έχει τσαλακωθεί; Έχεις πετάξει από το βράδυ στην καρέκλα ένα μπλουζάκι και θέλεις να το ξαναφορέσεις αλλά έχει γίνει χάλια; Πολύ γρήγορα μπορείς να το φρεσκάρεις και να βγεις ακόμα και την τελευταία στιγμή.

sideroma7

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Steam&Go Plus GC363 της Philips για να απομακρύνεις εύκολα τις τσαλάκες ακόμα και από τα υφάσματα που δεν είναι εύκολο να σιδερώσεις, όπως κοστούμια, υφάσματα με πιέτες, σακάκια, μάλλινα και άλλα. Το σύστημα ατμού μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε όλα τα υφάσματα και τα ρούχα που σιδερώνονται χωρίς κίνδυνο καψίματος – μια εξαιρετική λύση για ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι.

sideroma8

Το εξάρτημα βούρτσας που διαθέτει ανοίγει τις ίνες του υφάσματος και επιτρέπει την καλύτερη διείσδυση του ατμού. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για πιο χοντρά ρούχα, όπως κοστούμια και παλτό.

Και κάτι πολύ σημαντικό: Η συνεχής παροχή ατμού του Steam&Go Plus GC363 της Philips απομακρύνει το 99,9% των βακτηριδίων και τις δυσάρεστες οσμές από τα ρούχα, έτσι ώστε τα outfits που δεν πλένονται συχνά όπως παλτό και καλά φορέματα μπορούν να «φρεσκαριστούν», χωρίς καθαριστήριο εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

sideroma9

Επίσης μπορείς να το πάρεις μαζί σου στις διακοπές για να φρεσκάρεις τα ρούχα σου που θα έχουν ταλαιπωρηθεί και τσαλακωθεί μέσα στη βαλίτσα!

Μπορείς ακόμα να το χρησιμοποιήσεις για να φρεσκάρεις τις κουρτίνες ακόμα και όταν είναι κρεμασμένες!

sideroma10

Τι; Θες κι άλλα; Εγώ ήδη χαμογελάω! Το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα! Θα με θυμηθείς! Και τότε το σιδέρωμα δε θα είναι πια βραχνάς! Καλό καλοκαίρι!