Ύψωσε το ανάστημά σου! Σήκωσε τα χέρια σου χωρίς άγχος! Αυτή είσαι!

Δέσποινα Καμπούρη
Ύψωσε το ανάστημά σου! Σήκωσε τα χέρια σου χωρίς άγχος! Αυτή είσαι!

Σίγουρα την έχεις δει! Δεν κρύβεται άλλωστε! 

Απ’ όπου κι αν περάσει αφήνει το στίγμα της. Κάνει έναν αθόρυβο θόρυβο… Ναι μη σου φαίνεται περίεργο. Έχει μάθει να ξεχωρίζει χωρίς να το κάνει επιτούτου. Γι’ αυτό είναι μαγική! Είναι η γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση!

Αν δεν πιστέψεις στον εαυτό σου δεν μπορεί να το κάνει κανένας άλλος για εσένα! Όλα έχουν να κάνουν με το βαθμό αυτοπεποίθησης που έχει κανείς. Όλα όμως. Από τη ζωή σου στην καθημερινότητά σου, την καριέρα σου, τη σχέση σου με τους φίλους σου ή ακόμα και τον πρωταθλητισμό.

Η αυτοπεποίθηση σου δίνει ασφάλεια και σιγουριά για να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι και να παλεύεις για αυτά που θες από τη ζωή σου.

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση δε διστάζει να ζητήσει συγγνώμη όταν κάνει λάθος. Είναι πρόθυμη να το αποδεχτεί. Επίσης, ξέρει να νιώθει καλά με τον εαυτό της αλλά και να τον να τον αποδέχεται σε όλες του τις στιγμές γιατί αισθάνεται υπερήφανη γι’αυτόν. Είναι ωραίο να νιώθεις χαρά και ικανοποίηση για όσα έχεις κάνει!

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση ποτέ δεν κοντοστέκεται όταν αντιμετωπίζει μια κατάσταση που μπορεί να της δημιουργήσει άγχος. Αντιθέτως, παίρνει ρίσκα και προσπερνάει το στρες. Συγκεντρώνεται στο πώς θα βρει λύσεις. Πώς θα πάει ένα βήμα παρακάτω! Ζει για το τώρα! Ζει τη στιγμή! Και φροντίζει για το μέλλον της.

Η γυναίκα με αυτοπεποίθηση έχει μάθει να αγαπάει τον εαυτό της όπως ακριβώς είναι! Έχει αποδεχτεί τα αδύναμα σημεία της και δεν έχει ανάγκη να τα κρύψει γιατί αισθάνεται καλά με το όλον της!

Σου έχει συμβεί ποτέ να ντραπείς να σηκώσεις τα χέρια σου ψηλά; Σου έχει τύχει ποτέ να φοράς ένα σκουροχρωμο μπλουζάκι, να έχεις ιδρώσει και να λεκιαστεί στο σημείο των μασχαλων το ρούχο σου; Κάντο εικονα! Καταλαβαίνω την αμηχανία. Αλλά σκέψου ότι έχει συμβεί σε όλες μας! Ξέρεις γιατί; Γιατί είναι απολύτως φυσιολογικό!

despina2

Όταν έχεις καλούς συμμάχους όμως δεν φοβάσαι τίποτα! Το Dove, ως υπέρμαχος της αληθινής ομορφιάς, αναγνωρίζει ότι μια γυναίκα είναι σίγουρη σε κάθε της κίνηση, όταν νιώθει αυτοπεποίθηση για κάθε σημείο του σώματός της. Γι’ αυτό θέλει να εμπνεύσει και να κινητοποιήσει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν και να αποδεχτούν την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης τους, όπως είναι ή όπως επιλέγουν να είναι!

despina3

Το μήνυμα είναι: Switch to Love, Switch to Dove! Με το αποσμητικό Dove, μπορείς να σηκώσεις άφοβα τα χέρια σου ψηλά, αφήνοντας πίσω ανασφάλειες και δεύτερες σκέψεις! Ξέρεις γιατί;

Γιατί το Dove είναι εδώ για να φροντίσει την ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης σου με το ¼ ενυδατικής κρέμας που περιέχει η σύνθεσή του προσφέροντάς σου ταυτόχρονα έως και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα. Διάλεξε εσύ τι σου αρέσει καθώς μπορείς να το βρεις σε μορφή spray και σε roll-on. Για να νιώθεις πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ, ένταξε λοιπόν κι εσύ στη ρουτίνα σου την περιποίηση της ευαίσθητης περιοχής της μασχάλης σου και κάνε το δικό σου Switch to Love, Switch to Dove!

despina4

Ύψωσε το ανάστημα σου! Είσαι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση!