Για το 2022 σου εύχομαι…

Δέσποινα Καμπούρη
Για το 2022 σου εύχομαι…

Δε με ενδιαφέρει να φανώ πρωτότυπη, αλλά ούτε και επαναλαμβανόμενη. Οπότε θα σου ευχηθώ αυτά που πραγματικά θα ήθελα να ευχηθεί κάποιος και σε εμένα. Αυτά που πραγματικά έχουν ουσία! 











Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά, τις πληγές που άνοιξε το 2021 να τις γιατρέψει το 2022 όχι μόνο επιφανειακά αλλά ριζικά και να σου δώσει τη δύναμη να παλέψεις για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου και να κερδίσεις όλα όσα σου αξίζουν. Μόνο αυτά που σου αξίζουν. Όσα δε σου αξίζουν να μην έρθουν. Είναι σπουδαίο να παίρνεις αυτό για το οποίο κόπιασες!



Σου εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σε βρει ερωτευμένη/ο και να σε ταξιδέψει σ’ έναν κόσμο γεμάτο ευτυχία! Είναι μεγάλη ευλογία να συναντάς το άλλο σου μισό. Δεν το καταφέρνουν όλοι. Αχ αυτό πραγματικά στο εύχομαι ολόψυχα. Ο έρωτας είναι έμπνευση. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Ο έρωτας όλα τα μπορεί και όλα τα νικά!



Σου εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει στην αγκαλιά σου ένα υγιέστατο μωράκι, αν το λαχταράς! Ειδικά σε εσένα που έχεις κάνει τόσες προσευχές, τόσες αποτυχημένες προσπάθειες, που χρειάστηκε να κάνεις θεραπείες, ατέλειωτες εξετάσεις για να χαρείς το θαύμα. Ξέρω πόσο το θες. Ξέρω πόσο έχεις πονέσει. Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια!



Σου εύχομαι το 2022 να ταξιδέψεις στους κόσμους που έχεις ονειρευτεί, στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής. Να ταξιδέψεις στις χώρες που δεν έχεις δει και ονειρεύεσαι να επισκεφτείς. Να γευτείς νέες γεύσεις. Να συναντήσεις νέες κουλτούρες. Να γνωρίσεις νέους ανθρώπους. Να ανοίξεις τους ορίζοντές σου!



Σου εύχομαι ο παλιός χρόνος που φεύγει να πάρει μαζί του όλες τις ψεύτικες υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή. Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι σύμμαχος μιας μεγάλης επανάστασης για μια ζωή ανθρώπινη πάνω απ’ όλα. Μια ζωή χωρίς μάσκες #διπλής χωρίς φόβο για άγγιγμα και αγκαλιά.



Σου εύχομαι η νέα χρονιά να σου φέρει τις πιο όμορφες στιγμές που θα θυμάσαι σ’ όλη σου τη ζωή! Υγεία, αγάπη, χαμόγελο και δύναμη να είναι γεμάτη κάθε σου στιγμή και κάθε στόχος που θέτεις να επιτυγχάνεται!



Σου εύχομαι να καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία. Είναι υπέρτατο αγαθό. Χωρίς αυτή δε μπορείς να συνυπάρχεις αρμονικά σε ένα κοινωνικό σύνολο. Εύχομαι να πάρεις αποδοχή από αυτούς που αγαπάς και να μη λυγίσεις στις δυσκολίες. Να θυμάσαι ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι εσύ καλά. Αν είσαι εσύ, θα είναι και οι άλλοι. Πρόσεχε την υγεία της ψυχής σου σαν τα μάτια σου!



Τέλος, σου εύχομαι υγεία. ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ… Ας μην υπάρξουν άλλοι άρρωστοι άνθρωποι. Ας μην υπάρξουν άλλα άρρωστα παιδιά. Αχ ας είχα ένα μαγικό ραβδί… Ξέρω τι θα ευχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη!



Η καινούργια χρονιά ας αναστήσει το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, ας ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές τους και ας χαρίσει σ’ αυτούς που αγωνίζονται την ζωή που τους αξίζει.



Καλή χρόνια αγαπημένε μου άνθρωπε όπου κι αν βρίσκεσαι!