Τα πιο αγαπημένα μου looks από τη χρονιά που έφυγε για να πάρεις ιδέες! (Photos)

Δέσποινα Καμπούρη
Τα πιο αγαπημένα μου looks από τη χρονιά που έφυγε για να πάρεις ιδέες! (Photos)

Μέσα στα καλά της δουλειάς και στα θετικά του να εργάζεσαι στην τηλεόραση σε καθημερινή εκπομπή είναι το γεγονός ότι είσαι κάθε μέρα βαμμένη, χτενισμένη και ντυμένη από επαγγελματίες κομμωτές, make up artists και ενδυματολόγους. 

Όπως κι αν ξύπνησες, όσο πρησμένα κι αν είναι τα μάτια σου από το ξενύχτι της προηγούμενης βραδιάς, όσο κακόκεφη κι αν είσαι, ξέρεις ότι θα πας στο στούντιο και θα σε αναλάβουν τα έμπειρα χέρια των κορυφαίων στο είδος τους.

Σήμερα όμως θα επικεντρωθούμε στα ρούχα και όχι στο μακιγιάζ και τα μαλλιά. Αν και υπόσχομαι ότι όταν συγκεντρώσω πολλές φωτογραφίες από make up - μαλλιά θα σας ετοιμάσω και ένα τέτοιο θέμα με προτάσεις.

Θα έχετε καταλάβει από τις φωτογραφίες μου ότι δεν ήμουν ποτέ αυτό που λέμε fashion victim. Παρότι αγαπάω τη μόδα, δεν προσαρμόστηκα ποτέ σε αυτή. Προσπάθησα όμως να την προσαρμόσω σε εμένα υιοθετώντας κάποια trends που μου αρέσουν και που μου ταιριάζουν χωρίς όμως να το κάνω επειδή πρέπει ή επειδή το προστάζει η μόδα.

Σίγουρα έχω κάνει και κάποια τραγικά λάθη στις επιλογές μου.

Κανείς δε γεννήθηκε fashion guru, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι τα έχω πάει καλά μέχρι τώρα. Ειδικά όταν λαμβάνω μηνύματα από εσάς για το πόσο αδυνάτησα ή για το πόσο γυμνασμένο σώμα έχω. Γιατί πολύ απλά ούτε γυμνασμένο είναι το σώμα μου (έχω να κάνω γυμναστική από το πρώτο lockdown), ούτε έχω αδυνατίσει. Το μόνο που κάνω είναι να κρύβω έξυπνα τις ατέλειές μου και να δίνω έμφαση στα καλά μου σημεία (αυτά που τουλάχιστον εγώ θεωρώ καλά).

Κι επειδή όλες θελουμε να παίρνουμε ιδέες ή να εμπνεόμαστε από διάφορα outfits, σκέφτηκα να συγκεντρώσω κάποιες φωτογραφίες από τα αγαπημένα μου outfit (της προηγούμενης χρονιάς) και να σας τα δείξω!

Λοιπόν, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Ξεκινάμε!

Περιμένω τα μηνύματα σας στο Instagram!