Ο έρωτας σε βρίσκει στα χειρότερά σου

Δέσποινα Καμπούρη
Ο έρωτας σε βρίσκει στα χειρότερά σου

Ξέρεις γιατί; Γιατί όταν δεν είσαι ερωτευμένη, η ζωή σου είναι λίγο φλατ. Και μην ακούσω πάλι τις χαζομάρες ότι δεν έχεις ανάγκη κανέναν για να είσαι ευτυχισμένη γιατί θα ουρλιάξω.

Ναι, προφανώς μόνη σου φτιάχνεις τη ζωή σου και πάνω από όλα θέλουμε να είσαι υγιής. Μην αναλωνόμαστε στα αυτονόητα. Η ζωή όμως είναι ωραία όταν τη μοιράζεσαι με αυτόν που αγαπάς και σε αγαπάει. Η μοναξιά, όταν δεν την έχεις επιλέξει, είναι αποκαρδιωτική, ξενέρωτη, βαρετή, η έλλειψη έρωτα και γκομενικού ενθουσιασμού σε γερνάει πριν την ώρα σου, σε θαμπώνει… #sorrynotsorry

Ο έρωτας λοιπόν, συνήθως δε σε βρίσκει όταν πετάς. Σε βρίσκει τη στιγμή που έχεις αποδεχτεί τη φλατ ζωή σου και απλώς συνεχίζεις να τη ζεις χωρίς να ενοχλείς κανέναν, χωρίς να επιδιώκεις με το ζόρι να ζευγαρωθείς, χωρίς να βάζεις στοιχήματα ότι τον άλλον μήνα δε θα είσαι πια μόνη και χωρίς να αναλώνεσαι κάθε βράδυ στα μπαρ μέχρι το πρωί. Μπορώ να στο εγγυηθώ.

Ο έρωτας σε βρίσκει εκεί που δεν το περιμένεις. Και η πραγματική αγάπη σε βρίσκει όταν εσύ είσαι χάλια. Τότε που αυτός που θα σε αγαπήσει θα ενωθεί μαζί σου αψηφώντας την άσχημη πλευρά σου, τις προσωπικές σου δυσκολίες. Οι δυσκολίες ενώνουν. Οι ευκολίες ξενερώνουν.

Σας έχω ξαναγράψει στο παρελθόν για το ποθητό και sexy μαύρο που όλοι έχουμε μέσα μας. Ακόμη και ο πιο χαμογελαστός και θετικός άνθρωπος έχει λίγο μαύρο μέσα του. Εγώ αυτό το μαύρο όταν το ανακαλύψω, το αγαπώ ακόμη περισσότερο από όλα τα άλλα. Μη φοβάσαι να το δείξεις.

Και τέλος πάντων μη φοβάσαι να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό. Οτιδήποτε άλλο είναι fake και οι άλλοι έχουν τη δυνατότητα να το αντιληφθούν. Μη νομίζεις ότι είσαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο. Δε μπορείς όλους να τους ξεγελάσεις. Αφέσου και θα έρθει. Στο εγγυώμαι.

Να… σήμερα ξύπνησα και σκέφτηκα αυτό και είπα να στο γράψω.

Πάω τώρα να ετοιμάσω ένα ζεστό καφεδάκι να μοσχομυρίσει το σπίτι μου και να ξαπλώσω στον καναπέ μου! Τι ωραίο είναι να περνάς καλά στο σπίτι σου! Να νιώθεις γεμάτος με τη ζωή σου!

Σε φιλώ!

Περιμένω τα μηνύματα σου στο Instagram!