Δεν είσαι για όλους και δεν είναι όλοι για σένα!

Δέσποινα Καμπούρη
Δεν είσαι για όλους και δεν είναι όλοι για σένα!

 Δεν πρέπει να μας πληγώνει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μέσα από πλήθος ανθρώπων απλά δε μπορεί ή δε θέλει να δει μέσα στην ψυχή μας.

Ποτέ δε θα είσαι «αρκετός» για τον «λάθος άνθρωπο». Το γεγονός ότι κάποιοι δε βλέπουν ή δεν αποδέχονται την αξία σου, δε σημαίνει ότι είσαι «λίγος» ή ανάξιος αγάπης, εκτίμησης και θαυμασμού. Απλά αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! Πρέπει να μάθουμε να το αναγνωρίζουμε και να το αποδεχόμαστε. Δεν είναι όλοι για εμάς. Δεν είμαστε όλοι για όλους. Δε μπορούν όλοι να μας αγαπήσουν.

Αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι δεν πρέπει να παίρνουμε προσωπικά την απόρριψη.

Δεν πρέπει να μας πληγώνει το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μέσα από πλήθος ανθρώπων απλά δε μπορεί ή δε θέλει να δει μέσα στην ψυχή μας. Δε μπορούν όλοι να μας δώσουν όσα χρειαζόμαστε στη γη. Δεν είναι ο ρόλος των «λάθος ανθρώπων» να μας δώσουν αγάπη, κατανόηση, φροντίδα, αποδοχή. Αυτούς βγάλτους από τον δρόμο σου. Γρήγορα, άμεσα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Όχι γιατί δεν κατάφερες να τους κάνεις να σε αποδεχτούν. Όχι εγωιστικά. Απλά γιατί είναι αδύνατο να τους κάνεις όλους να σε αποδεχτούν.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και αυτό είναι οκ!

Μη σε τρομάζει. Να σε τρομάζει η απόλυτη και άνευ όρων αποδοχή από όλους. Εκεί να ξέρεις, κάτι δεν πάει καλά. Γιατί συνήθως αυτού του είδους η αποδοχή δεν είναι αυθεντική. Συνήθως κρύβει κάτι από πίσω. Γίνεται τεχνηέντως ή εμπεριέχει ιδιοτέλεια.

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη μέρα.

Περιμένω τα μηνύματα σου στο Instagram!