Καλοκαίρι! Η εποχή των γενεθλίων και της τούρτας!

Δέσποινα Καμπούρη
Καλοκαίρι! Η εποχή των γενεθλίων και της τούρτας!

Κάθε φορά που γιορτάζουμε τα γενέθλια των κοριτσιών νιώθω ότι κι εγώ γιορτάζω μαζί τους κι ας γεννήθηκα χειμώνα.

Με κάθε αφορμή μπορείς να χαρίσεις αγάπη και γλύκα σε αυτούς που αγαπάς! Φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί στα γενέθλια ενός αγαπημένου σου προσώπου, ειδικά όταν αυτό είναι το παιδί σου!

Και τα δυο μου κορίτσια γεννήθηκαν καλοκαίρι! Μην αρχίσετε κι εσείς τα αστεία περί αναπαραγωγικής περιόδου με πικ το φθινόπωρο! Εντελώς τυχαία συνέβη αυτό! Έτσι λοιπόν η εποχή του καλοκαιριού είναι πάντα στην καρδιά μου! Η Χριστίνα έχει γενέθλια στις 26 Ιουνίου και η Έλενα στις 10 Αυγούστου.

Κάθε φορά που γιορτάζουμε τα γενέθλια των κοριτσιών νιώθω ότι κι εγώ γιορτάζω μαζί τους κι ας γεννήθηκα χειμώνα. Γιατί μαζί με αυτές γεννήθηκα και συστήθηκα κι εγώ από την αρχή. Ήμουν άλλη πριν από εκείνες, και άλλη μετά από τον ερχομό τους!

Όπως καταλαβαίνετε τα γενέθλια των κοριτσιών είναι σοβαρή υπόθεση για εμένα! Πάντα τους οργανώνω με μεγάλη φροντίδα και αγάπη τα πάρτι τους και φυσικά φροντίζω να υπάρχουν υγιεινά φαγητά και σνακ! Όμως το highlight αυτών των ημερών είναι η τούρτα τους!

Τα πρώτα χρόνια, είχα επιλέξει να φτιάξω μόνη μου την τούρτα τους. Πρώτον γιατί τρελαίνομαι για τη ζαχαροπλαστική και δεύτερον γιατί μπορώ να ελέγξω τα υλικά που θα βάλω ώστε να είμαι 100% σίγουρη ότι θα είναι υγιεινή.

Μέχρι που έμαθα τα απίστευτα νέα της ΡΟΔΟΥΛΑΣ! Ω ναι! Η ΡΟΔΟΥΛΑ φτιάχνει ποιοτικά γλυκά και είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της οπότε αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί ασφάλεια. Νέα σειρά γλυκών από την ΡΟΔΟΥΛΑ με αγαπημένα παιδικά brands, Barbie™ & Hot Wheels™ ήρθε και είμαι λίγο παραπάνω από ενθουσιασμένη αφού αυτή η εταιρία που εμπιστεύομαι παράγει απολαυστικά γλυκά υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής, τα τελευταία 12 χρόνια!

1657792020330-857457587-image003.jpg

Η ΡΟΔΟΥΛΑ δημιούργησε δυο απολαυστικές τούρτες, την τούρτα Barbie με γεύση πραλίνα φουντουκιού, εκλεκτή πραλίνα και σοκολάτα υγείας, κομμάτια από αμύγδαλο και καραμελωμένο φουντούκι, με απολαυστικό σχέδιο από ζαχαρόπαστα με την αγαπημένη Barbie και τον Μονόκερο της και την τούρτα Hot Wheels με γεύση πραλίνα φουντουκιού, από λαχταριστή πραλίνα, σοκολάτα υγείας, κομμάτια από αμύγδαλο και καραμελωμένο φουντούκι και απολαυστικό σχέδιο από ζαχαρόπαστα με τα αγαπημένα Hot Wheels!

Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και υγιεινά έχεις την ονειρεμένη τούρτα του παιδιού σου έτοιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή! Στο πάρτι, στο σχολείο, στο σπίτι όπου κι αν το παιδί θέλει να κεράσει αυτούς που αγαπάει σε μια τόσο ξεχωριστή για εκείνο μέρα!

1657792038206-117470004-image005.jpg

Σε τρία απλά βήματα έχετε έτοιμη την αγαπημένη σας τούρτα, την βγάζετε από την κατάψυξη, αφαιρείτε αμέσως την πλαστική θήκη και το φιλμ, μετά την αφήνετε για δυο ώρες στην συντήρηση και είναι έτοιμη προς κατανάλωση. Εάν θέλετε μάλιστα μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε όπως κάνω κι εγώ βάζοντας στο πλάι σαντιγί ή τρούφα.

1657792151990-994453273-image007.jpg

Αν θες να δωρίσεις μια αγαπημένη τούρτα σε κάποιον μεγαλύτερο ηλικιακά έχεις και αυτές τις επιλογές:

Τούρτα Σοκολατίνα Αμυγδάλου: Με κουβερτούρα υγείας και καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη από νιφάδες καραμελωμένου φουντουκιού.

Τούρτα Oreo Cookies: Με πλούσια κρέμα, επικάλυψη από τριμμένα cookies και μέσα στρώση από σοκολάτα αναμειγμένη με τρίμμα από μπισκότο.

Τούρτα εκμέκ καταίφι: Mε κριτσανιστό κανταΐφι, κρέμα ζαχαροπλαστικής και κρέμα patisserie, και κάτω ζουμερή, μελωμένη βάση από τσουρέκι.

Τούρτα Καρδια: Σε σχήμα καρδιάς, με λαχταριστή κρεμά σοκολάτας υγείας στρώση από κρέμα patisserie με γεύση φράουλα και επικάλυψη με γεύση φράουλα και με κομματάκια από μαύρη σοκολάτα. Το απόλυτο δώρο για να δείξεις την αγάπη σου τη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Την ώρα που τη θες, όπως την θες για να στολίσεις τις πιο όμορφες στιγμές σου!