Το αυτοκίνητο των ονείρων σου!

Δέσποινα Καμπούρη
Το αυτοκίνητο των ονείρων σου!

Αχ πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούμε να πραγματοποιούμε όλα μας τα όνειρα! Ακόμα και τα πιο τρελά ή τα πιο «άπιαστα»! 

Κι αν σου έλεγε κάποιος ότι μπορείς; Θα το πίστευες; Γιατί πολλές φορές, εμείς οι άνθρωποι με τη δύναμη της θέλησης και της προσπάθειας όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Όμως ακόμα κι αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως θα θέλαμε, το θέμα είναι ότι δεν παρατάμε τα όπλα. Και όπως λέει και ο σοφός μας λαός, σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός!

Κάτι όμορφο θα γίνει και φέτος για εμάς και τα παιδιά μας και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας!

Η TOYOTA μπορεί να βοηθήσει κάποια παιδιά με μεγάλη φαντασία και ταλέντο στη ζωγραφική να καταφέρουν να κάνουν πραγματικότητα τα δικά τους όνειρα! Πώς;

Ο 16ος Διαγωνισμός ζωγραφικής TOYOTA DREAM CAR 2022 - ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΟΥ είναι γεγονός!

Η TOYOTA φέτος όπως και κάθε χρόνο πραγματοποιεί τον παιδικό διαγωνισμό Dream Car Contest με θέμα «Ζωγράφισε το αυτοκίνητο των ονείρων σου».

Ο διαγωνισμός αυτός διοργανώνεται από την TOYOTA παγκοσμίως και κάθε χώρα καλεί παιδιά από τρία ηλικιακά group ( έως 7 ετών – 8 έως 11 και 12 έως 15), να ζωγραφίσουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους όπως το καθένα το φαντάζεται.

Αυτό συμβαίνει και στη χώρα μας από την Toyota Ελλάς. Από όλες τις ζωγραφιές που θα μαζευτούν, οι 3 πρώτες σε κάθε κατηγορία που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή, θα κερδίσουν κάποιο δώρο ενώ οι 9 νικητές θα συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου τα παιδιά θα κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Αυτό που χρειάζεται μόνο είναι φαντασία, δημιουργικότητα και θέληση! Ποιο θα ήταν το πιο πρωτότυπο αυτοκίνητο; Ένα αυτοκίνητο του μέλλοντος; Ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε ο καθένας μας να οδηγήσει; Ένα αυτοκίνητο αντίκα; Εσύ το ζωγραφίζεις και το στέλνεις! Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει! Γιατί το αυτοκίνητο που εσύ έχεις ονειρευτεί, μπορεί να είναι και αυτό που θα κερδίσει τον διαγωνισμό!

Αν θέλεις να λάβεις κι εσύ μέρος θα πρέπει να ακολουθήσεις τα βήματα:

1) Κατέβασε τους Όρους και τη Φόρμα Συμμετοχής

Ζήτησε από τους γονείς/κηδεμόνες σου να διαβάσουν προσεκτικά τους όρους συμμετοχής.

2) Συμπλήρωσε τη Φόρμα Συμμετοχής

Ζήτησε από τους γονείς/κηδεμόνες σου να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής και θυμήσου να δώσεις ένα τίτλο και μια σύντομη περιγραφή για το αυτοκίνητο των ονείρων σου.

3) Ζήτησε την άδεια των γονέων/κηδεμόνων σου

Προσοχή: Οι γονείς ή οι κηδεμόνες σου θα πρέπει να υπογράψουν τη φόρμα συμμετοχής για να είναι έγκυρη.

4) Στείλε μας το έργο σου

Μπορείς να το ταχυδρομήσεις ή να το στείλεις ηλεκτρονικά, μαζί με τη φόρμα συμμετοχής εδώ: ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. Γραφείο Διαγωνισμού ΤΟΥΟΤΑ Dream Car, Εθνικής Αντιστάσεως 48, Τ.Κ. 152 31 Χαλάνδρι Αττικής

Ή ηλεκτρονικά στο cc@toyota.gr

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι αρκετή φαντασία, ένα χαρτί μεγέθους A3 ή Α4 και ό,τι είδους χρώματα σου αρέσουν όπως ξυλομπογιές, κηρομπογιές, μαρκαδόρους ή και νερομπογιές! Ή μπορείς ακόμα να συμμετέχεις με ζωγραφιά σχεδιασμένη σε υπολογιστή!

Ο ελληνικός διαγωνισμός ξεκίνησε στις 15 Οκτωβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2023.

Κι αν αναρωτιέσαι τι θα κερδίσεις… Πρώτο και σημαντικότερο, θα πάρεις μέρος σε έναν δημιουργικό διαγωνισμό με ένα υπέροχο δώρο για τις 3 πρώτες ζωγραφιές που θα επιλέξει η κριτική επιτροπή στην Ελλάδα σε κάθε κατηγορία! Δεύτερον, οι 9 νικητές θα συμμετέχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό! Αν το έργο σου φθάσει στον τελικό, θα έχεις τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ένα από τα χρηματικά έπαθλα!

Να τελικά, που ακόμα και τα πιο τρελά μας όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν!

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!