«Τι ωραίο να γίνεσαι πάλι παιδί… Δοκιμάστε το!»

Δέσποινα Καμπούρη
«Τι ωραίο να γίνεσαι πάλι παιδί… Δοκιμάστε το!»

Μπορεί οι υποχρεώσεις μας να είναι πολλές, μπορεί να κουραζόμαστε και να κοπιάζουμε καθημερινά… Μπορεί να γίναμε γονείς και οι ευθύνες να βαραίνουν το πρόγραμμά μας… Όμως όλοι αξίζουμε λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς!

 

Ήταν ένα τέλειο Σαββατοκύριακο!

Μπορεί η πισίνα, τα παιχνίδια, τα φουσκωτά και ο παιδότοπος να είναι ο παράδεισος της κόρης μου, όμως έχει γίνει και ο δικός μου!

Δε θα φανταζόμουν ποτέ ότι στα 31 μου θα γινόμουν πάλι παιδί εξαιτίας της… Χάρη στην Ελενα θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, κάνω πάλι πράγματα που τα έκανα μικρή. Δεν δίνω δεκάρα αν οι γύρω μου με κοιτούν περίεργα επειδή ουρλιάζω από χαρά τσουλώντας κατακόρυφα από την τεράστια φουσκωτή τσουλήθρα… Δεν μου καίγεται καρφί που οδηγώ με ενθουσιασμό το παπάκι στην λίμνη… Και όχι! Δε θα το παίξω «καθώς πρέπει μαμά»! Εγώ θα χοροπηδάω σαν έφηβη στο τραμπολίνο, θα κάνω κωλοτούμπες, θα γελάω με την ψυχή μου και θα διασκεδάζω με την οικογένειά μου. Για πάντα!

Αυτή είναι η ευτυχία μου!

Όλοι κατά βάθος είμαστε παιδιά! Πάρτε το χαμπάρι! Βγάλτε έξω την παιδικότητα που κρύβετε ή που έχετε θάψει εδώ και καιρό και κάντε το χωρίς τύψεις! Δεν ξέρετε τι χάνετε!

Από σήμερα θα τα λέμε κι από δω…
Όμως μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον! Στο Mothersblog.gr !

P.S I love you…