«Ενα όμορφο σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!», γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Δέσποινα Καμπούρη
«Ενα όμορφο σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη!», γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Πάντα αγαπούσα τη Θεσσαλονίκη! Τους ανθρώπους της, τα φαγητά της, τη ζωντάνια της... Ένα σαββατοκύριακο ήταν αρκετό για να γεμίσω τις μπαταρίες μου, να βρεθώ με αγαπημένους μου φίλους, να γεμίσω το κινητό μου με καινούριες φωτογραφίες και φυσικά να επιστρέψω στην Αθήνα με κατάθλιψη και... δύο κιλά παραπάνω! 

 

Κάθε φορά που επισκέπτομαι τη Θεσσαλονίκη ξέρω ότι θα περάσω καλά...

10

Η αφορμή αυτή τη φορά ήταν η αγαπημένη μου κρέμα Panthenol Extra που όλο και περισσότερo κερδίζει την προτίμησή σας! Ετσι λοιπόν, πριν απ 'όλα, επισκέφτηκα το περίπτερο της Medisei στην έκθεση στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο.

04

Τι να πει κανείς για τη Θεσσαλονίκη... Εχω γράψει τόσες φορές γι' αυτήν, κι όμως κάθε φορά έχω και καινούρια πράγματα να πω...

Παρέα με καλούς φίλους και όμορφη διάθεση έκανα τόσα, όσα στην Αθήνα δε θα προλάβαινα μέσα σε δύο μέρες...

12

Το πρωί του Σαββάτου, με περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη ανοίγοντας τις βαριές κουρτίνες του δωματίου στο ξενοδοχείο. Ένα λευκό σύννεφο πυκνής ομίχλης δεν πρόδιδε σε τίποτα την καλοκαιρία που ερχόταν!

05

Θεσσαλονίκη πάνω απ' όλα σημαίνει καλό φαγητό, μεζέδες, παραδοσιακά γλυκά και... άαααααρααααγμα!

03

Αυτή είναι η αγαπημένη μου γωνιά, στο αγαπημένο μου μέρος με θέα τη θάλασσα!

09

Η Πλατεία Αριστοτέλους έσφιζε από ζωή. Ο ηλίολουστος καιρός βοήθησε πολύ σε αυτό! Παιδάκια με ποδήλατα, ανέμελοι γονείς, νέοι πιασμένοι χέρι - χέρι, πολύχρωμα μπαλόνια...

06
08
07

Το Σάββατο το απόγευμα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μαζί με την Έλλη τον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ. Ηταν η πρώτη μου φορά στο "Παλατάκι", αλλά μάλλον του φέραμε γούρι! Και στην ομάδα και στον φίλο μου, Γιώργο Μπόγρη ο οποιος φέτος πραγματικά πετάει!

02
01

Την Κυριακή, πρόλαβα να δω το ηλιοβασίλεμα στην παραλιακή... Το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα!

Θεσσαλονικάρα μου!

11

Περιμένω τα μηνύματά σας εδω!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικικό μου περιβάλλον!