«Μη τα παίρνεις όλα σοβαρά… Just Kidding!»

«Μη τα παίρνεις όλα σοβαρά… Just Kidding!»

Χθες ήταν μία ιδιαίτερη μέρα για όλες τις μανούλες κάθε ηλικίας.

Η μικρή μου Ποκαχόντας μου έδωσε από νωρίς το πρωί λουλουδάκια (που είχε αγοράσει ο μπαμπάς μου) και μου ψιθύρισε λογάκια (που της είχε μάθει ο μπαμπάς μου) αγάπης: «Χρόνια πολλά μανούλα! Σ’ αγαπώ πολύ!».

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα βέβαια, αναρωτήθηκε φωναχτά: «Μαμά θα κάνεις πάρτι; Θα σβήσεις κεράκια;». «Όχι αγάπη μου! Δεν έχω γενέθλια!», της απάντησα. «Παππού!!! Η μαμά δε γιορτάζει σήμερα! Δε θα φάμε τούρτα!», φώναξε με απογοήτευση…

Η μέρα μας συνεχίστηκε στο πάρτι γενεθλίων του νονού μας, του Μάνου, σε ένα υπέροχο κτήμα γεμάτο φουσκωτά και πολλές παιδικές δραστηριότητες! Τελικά, η Έλενα έφαγε τούρτα, έπαιξε και ευχαριστήθηκε με την ψυχή της παιχνίδι και γέλια! Μου χάρισε και αυτό το ροζ μπαλονάκι!

Υπάρχουν πολλές αναποδιές στη ζωή μας… Κακές μέρες, κακές συνεννοήσεις, παραφράσεις, υποτίμηση. Είναι δύσκολο να τα διαχειριστούμε όλα αυτά. Όμως τελικά, στο τέλος της ημέρας, κι αφού έχουμε συνειδητοποιήσει τα θέλω μας, όλα φαίνονται διαφορετικά.

Μπορεί όλα να πηγαίνουν χάλια, όμως μόλις βλέπω τη μουρίτσα της χαρούμενη και χαμογελαστή τα ξεχνάω όλα! Έτσι και χθες…

Να λοιπόν γιατί είμαι τυχερή: Γιατί φέτος ασχολούμαι με παιδιά και πιστέψτε με, δεν υπάρχει τίποτα πιο αγνό, πιο αληθινό από τις παιδικές ψυχές. Εκεί όπου μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να μη φοβάσαι ότι κάποιος παραμονεύει στη γωνία για να σε «φάει» ή να σου κάνει κακό.

Πριν λίγες μέρες ανέβηκε στο Netwix, το πρώτο επεισόδιο της καινούριας μου εκπομπής, το «Just Kidding».

Τα γυρίσματα συνεχίζονται αφού θα τα λέμε διαδικτυακά μέχρι τα τέλη του Ιουνίου. Αυτές είναι λίγες backstage φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια. Τώρα καταλαβαίνετε πόσο τυχερή αισθάνομαι που κάνω αυτό το επάγγελμα;

Καλή σας ημέρα!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!