«Για μαλλιά λαμπερά και μεταξένια!»

«Για μαλλιά λαμπερά και μεταξένια!»

Τα περισσότερα από τα emails που λαμβάνω καθημερινά από τις αναγνώστριες που με ακολουθούν και με διαβάζουν, όσο εντύπωση κι αν σας κάνει αυτό, έχουν να κάνουν με τα μαλλιά μου.

Τα μακριά μου μαλλιά, που δε θα έκοβα ποτέ για τίποτα στον κόσμο! Η αλήθεια είναι ότι έχω μοχθήσει για την υγεία τους. Βλέπετε, η απέχθειά μου για το κρέας από τότε που ήμουν παιδί, μου άφησε κληρονομιά την καταραμένη σιδηροπενική αναιμία μου. Έμαθα να ζω με αυτή και έγινα άσπονδη φίλη με την τριχόπτωση.

Όμως, δεν πέρασε το δικό της! Με συστηματική χρήση σιδήρου και ειδικών, φυτικών συμπληρωμάτων διατροφής, ειδικευμένα να δρουν στα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια, κατάφερα να μακρύνω τα μαλλιά μου. Να αποκτήσουν δύναμη και πυκνότητα.
Και με τα θαμπά μαλλιά; Εκεί τι κάνουμε; Ευτυχώς που υπάρχει η τεχνολογία και οι επιστημονικές έρευνες… Γιατί υπάρχει λύση και σε αυτό!

Είστε έτοιμες να κάνουμε μαζί το πείραμα για λαμπερά μαλλιά σε λίγες μόνο μέρες;
Αν ναι, τότε… Follow me!

Έχετε δοκιμάσει ποτέ τη σειρά Gliss Million Gloss του Schwarzkopf; Ξέρω ότι μπορεί να έχετε ξοδέψει άσκοπα χρόνο και χρήμα για αναποτελεσματικές μεθόδους. Να έχετε βαρεθεί. Όμως, μη το βάζετε κάτω! Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε και αυτό!
Βρέξτε τα μαλλιά σας. Γεμίστε τη χούφτα σας με σαμπουάν Gliss και προσθέστε 5 σταγόνες από το Million Gloss Crystal Oil! Λουστείτε κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ από τη βάση του κεφαλιού σας μέχρι τις άκρες των μαλλιών σας. Ξεπλύνετε και συνεχίστε χρησιμοποιώντας την μάσκα μαλλιών Million Gloss για λάμψη 10 ημερών που δρα ενάντια στα θαμπά μαλλιά. Αφήστε τη να κάνει το θαύμα της για λίγα λεπτά προτού ξεπλύνετε τα μαλλιά σας. Με το πρώτο ξέβγαλμα, θα νιώσετε τη διαφορά: Λεία και ευκολοχτένιστα μαλλιά που γλιστρούν κυριολεκτικά ανάμεσα στα δάχτυλα των χεριών. Αφού τα στεγνώσετε θα δείτε άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση!

Περιμένω νέα σας εδώ!

Καλή σας ημέρα!

P.S: I love u!