Συνδυασμοί χρωμάτων που αποδεικνύουν ότι οι κανόνες δεν ισχύουν

Συνδυασμοί χρωμάτων που αποδεικνύουν ότι οι κανόνες δεν ισχύουν

Κανένας άνθρωπος εκεί έξω πλέον, δεν μπορεί να σου υποδείξει πoια χρώματα ταιριάζουν μεταξύ τους και ποια όχι. Διότι, η τάση που όλες μας αγαπήσαμε έχει έρθει για να μείνει. Χωρίς περιορισμούς και όρια, το color blocking δεν είναι μόνο ο συνδυασμός του κόκκινου με το ροζ, αλλά και όλων των υπολοίπων τολμηρών χρωμάτων που θα μας «ταράξουν τα νερά» αυτό το Καλοκαίρι.

Εάν είσαι κι εσύ από τις κοπέλες που αγαπούν το color blocking αλλά έχουν βαρεθεί να κάνουν τους ίδιους συνδυασμούς συνεχώς, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι εντελώς διαφορετικό. Χωρίς να αγχώνεσαι για την απαραίτητη στήριξη του αποσμητικού σου, αφού πλέον μπορείς να βάλεις στην καθημερινότητά σου το νέο DOVE Invisible Floral Touch εμπνευσμένο από το άρωμα Light Blue by Dolce & Gabbana, μπορείς να σκεφτείς outside the box και να λάμψεις μέσα από το σύνολο και όχι τα μεμονωμένα του κομμάτια. Ανέβα λοιπόν, στο επόμενο επίπεδο, κάνε ένα τολμηρό βήμα και μια μικρή επανάσταση σε περιμένει, με το εξαιρετικά απρόσμενο color blocking που σου προτείνουμε παρακάτω.

Γίνε κι εσύ cooler than us, με τον πιο ιδιαίτερα μοναδικό τρόπο!

Πορτοκαλί και Σκούρο Μωβ

9999

Ένας συνδυασμός που δύσκολα θα τολμούσες να κάνεις στο ντύσιμό σου, είναι το πορτοκαλί με το σκούρο μωβ. Μπορεί αυτό να οφείλεται στο ότι δε το βλέπεις συχνά και έτσι, να… «φοβάσαι» λίγο να το τολμήσεις, αλλά ο οίκος Balmain θα σε κάνει να το αγαπήσεις με την πρώτη κιόλας ματιά.

Σκούρο Καφέ και Καμηλό

nnnnbb

Ένας λίγο πιο εύκολος συνδυασμός για color blocking, από τον παραπάνω, είναι το καφέ με το καμηλό. Τα βασικά εξάλλου, βγαίνουν και πιο φυσικά από όλα. Σε περίπτωση λοιπόν, που θέλεις να ξεκινήσεις από μερικά βασικά για την τάση, μπορείς να μάθεις από τους καλύτερους οίκους, όπως ο Céline.

Μπλε Σκούρο, Baby Blue και Κόκκινο

vvv

Ήρθε η ώρα να βάλουμε και τρίτο χρώμα στο «παιχνίδι» του color blocking. Δοκίμασε να το κάνεις με ένα ίδιο χρώμα σε διαφορετική απόχρωση (όπως είναι το σκούρο και το ανοιχτό μπλε) και ύστερα, πρόσθεσε ένα αρκετά έντονο χρώμα (όπως είναι το κόκκινο). Όταν πετύχεις το αποτέλεσμα της Lacoste, έλα να μας βρεις να σου δώσουμε τα συγχαρητήριά μας.

Φούξια, Ανοιχτό Ροζ, Κόκκινο και Ανοιχτό Πράσινο

cccpp

Σε αυτό το σημείο, ήταν επόμενο να περάσουμε στον συνδυασμό των τεσσάρων χρωμάτων. Με σταθερά το φούξια σε συνδυασμό με το κόκκινο που είναι από τα αγαπημένα μας color blocking σύνολα, μπορείς να προσθέσεις ένα ανοιχτό πράσινο και ροζ. Όπως, η σχεδιάστρια της καρδιάς μας, Mary Katrantzou.

Metallic Silver και Λευκό

vvbbbb

Κλείνοντας, ένας από τους πραγματικά αγαπημένους μας συνδυασμούς για πρωί στο γραφείο αλλά και after-work drinks, είναι το μεταλλικό ασημί και το λευκό. Διότι, μπορεί να μην είναι ο πιο περιπετειώδης και διασκεδαστικός συνδυασμός για color-blocking όμως, παραμένει κλασικός και λατρεμένος. Σύγχρονος, έντονος και οριακά… αλλόκοτος!

Βγάλε λοιπόν, σημειωματάριο και γράψε κάτω τα sos, διότι με τους παραπάνω color blocking συνδυασμούς θα κάνεις τους πάντες να ζηλεύουν το στυλ σου φέτος το Καλοκαίρι!