Jeans σορτς, το ρούχο που δεν έχει ηλικία!

Ιωάννα Σαλαμούρα
Jeans σορτς, το ρούχο που δεν έχει ηλικία!

Τι κάνεις αγαπημένη φίλη μου;

Σάββατο σήμερα και προετοιμάζεσαι για το όμορφο τριήμερο που μόλις "προσγειώθηκε" μπροστά σου. Και φυσικά τι καλύτερο από το να φορέσεις ή να πάρεις μαζί σου στο ταξίδι το αγαπημένο σου jean σορτς;

Είναι αυτό το ρούχο που θα το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ, με τελείως διαφορετικούς τρόπους και που βέβαια δεν έχει ‘’ηλικία’’ αρκεί να το συνδυάζεις ανάλογα με τη δική σου και να βρεις αυτό που θα ταιριάξει στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σου.

Εγώ εδώ προτίμησα ένα πιο loose σορτς, που κάνει και λίγο σα "φούστα", διότι με κάνει να νιώθω πιο άνετα και λόγω ηλικίας αλλά και γιατί "κρύβονται" κάποιες ατέλειες που δε θέλω να δείξω (καταλαβαίνεις σε τί αναφέρομαι...)!!!

Παρόλα αυτά με "θράσος" το φόρεσα και του έδωσα μια πιο ανάλαφρη αίσθηση με το t-shirt και τα booties.

Άνετα θα το συνδυάσεις με μια πουκαμίσα χυτή και σανδάλια ή γιατί όχι και με ψηλά πέδιλα, κοσμήματα για μια βραδινή εμφάνιση.

Είμαι σίγουρη πως γνωρίζεις πώς να το φορέσεις! Αυτό που θέλω να έχεις στο μυαλό σου μόνο είναι να βρεις το ιδανικό jeans σορτς για το σωματότυπό σου και για την ηλικία σου. Άλλωστε, φέτος, δε θα δυσκολευτείς διότι είναι η χρονιά τους και θα τα ανακαλύψεις σε πολλά σχέδια, χρώματα και κοψίματα!

Να θυμάσαι: Be the person you want to meet!!!

Για ό,τι με θες/χρειάζεσαι ή έχεις θέματα που μπορώ να κάνω για το blog μου με βρίσκεις στο Instagram μου και fb!!!



Photo/Video: Λευτέρης Παρτσάλης

T-shirt Compania Fantastica (Progressive Fashion)

Jeans σορτς Replay

Γυαλιά Persol (Luxottica Hellas)

Ζώνη και booties από προσωπική συλλογή

Διάβασε και αυτό:

Και τι φοράμε αυτήν την εποχή σε κάποιο γάμο ή βάπτιση; (part 1)