Τotal white ακόμη και τον χειμώνα. Hot or not?

Ιωάννα Σαλαμούρα
Τotal white ακόμη και τον χειμώνα. Hot or not?

Λευκό όπως η Χιονάτη. Ποιες είναι οι παγίδες;

Καλή εβδομάδα αγαπημένη φίλη μου!

Θα σου την ξεκινήσω με μια πολύ αγαπημένη, χρωματική τάση για να σου "ανοίξει" η καρδιά! Το λατρεμένο λευκό χρώμα!

Θα το συναντήσεις πολύ έντονα στα καταστήματα, από παλτό μέχρι τσάντες και παπούτσια. Σου συνιστώ να το προσθέσεις στη ντουλάπα σου καθώς είναι ένα πολύ αριστοκρατικό και φωτεινό χρώμα και θα σου φτιάχνει την διάθεση καθημερινά.

Τι παγίδες πρέπει να αποφύγεις. Θα ξεκινήσω από τα παπούτσια (κομμάτι παρακινδυνευμένο). Εάν αποφασίσεις να αποκτήσεις ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια, εκτός από τα κλασσικά sneakers, πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτική στους συνδυασμούς που θα κάνεις για να μην καταλήξει..."δεύτερο". Προτίμησε να τα φοράς με ολόλευκα σύνολα, με ξεβαμμένα jeans, με ανοιχτόχρωμα παλ παντελόνια ή και φούστες. Κοινώς να υπάρχει μια χρωματική αρμονία. Παραδείγματος χάριν. απόφυγε να βάλεις λευκά παπούτσια με ένα μπορντό σύνολο γιατί θα "κλωτσάει" στο μάτι.

Ένα άλλο που πρέπει να προσέξεις στα λευκά παντελόνια είναι η διαφάνεια που έχει το ύφασμα ή σε κάποιες περιπτώσεις το ύφασμα είναι ζέρσεΐ και θα σου διαγράφει μέχρι και την πιο μικρή τριχούλα που μπορεί να έχεις. Σε αυτή την περίπτωση αγόρασε ένα σορτς-εσώρουχο, σε μπεζ χρώμα.

Κατά τα άλλα ένα λευκό σύνολο σου δίνει ψηλόλιγνη φιγούρα ακριβώς όπως ένα σκούρο σύνολο.Τέλος, ταιριάζει σαν χρώμα σε όλες μας.

Σε χαιρετώ μέχρι την επόμενη τάση που θα σου αναλύσω!

Συνέχισε να μου στέλνεις τις απορίες σου στο fb και Instagram μου για να τα αναλύω!

Remember: Be the person you want to meet!

CREDITS

Photo: Λευτέρης Παρτσάλης

Makeup & Hair: Πάνος Καλλίτσης

Πουλόβερ και μποτάκια Bershka

Jeans G-Star (Collective Stores)

Sequin trend, η σταθερή αξία

Ποιοι είναι οι must χρωματικοί συνδυασμοί για αυτόν το χειμώνα