Fashion απορία: «Τι να φορέσω σε γάμο τώρα τον Σεπτέμβρη»

Ιωάννα Σαλαμούρα
Fashion απορία: «Τι να φορέσω σε γάμο τώρα τον Σεπτέμβρη»

Τα καλοκαιρινά σου ρούχα σου φαίνονται πολύ καλοκαιρινά; Δες τι έχω να σου προτείνω.

Τι μου κάνεις; Από ότι έχω καταλάβει από τα μηνύματα που μου στέλνεις έχεις απορίες ακόμη για καλέσματα σε γάμους. Για πάμε να το δούμε.

Είναι γεγονός πως αρχίζει αυτή η "δύσκολη" εποχή που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Λογικό. Είναι λίγο μετά το καλοκαίρι και λίγο που ο καιρός έχει σκαμπανεβάσματα. Ακόμη αρνείσαι να αποδεχτείς πως οι ωραίες ‘’θερμές’’ μέρες του καλοκαιριού τελείωσαν.

Στην απορία σου λοιπόν για το τι να φορέσεις σε φθινοπωρινό γάμο η απάντηση μου είναι μία. Ολόμαυρο σύνολο με παντελόνα.

Ασφαλές, chic και επίσημο. Το κρουαζέ κορμάκι με την ψηλόμεση παντελόνα θα ταιριάξει ό,τι σωματότυπο κι αν έχεις. Επίσης θα το ξαναπώ, θα σου δημιουργήσει μία ψιλόλιγνη φιγούρα.

Φόρεσε χοντρά τύπου '40ς πέδιλα για να του δώσεις το ύφος αυτής της εποχής. Ακριβώς επειδή είναι ουδέτερο όλο το στυλ, η επιλογή σε αξεσουάρ είναι εύκολη διότι μπορείς να βάλεις και χρώμα.

Για πανωφόρι πάλι έχεις ευκολία διότι μπορεί να κρατάς μαζί σου ένα σακάκι, μαύρο, λευκό ή και σε χρώμα αλλιώς η εσάρπα είναι και αυτό μια κομψή λύση.

Άντε και στα δικά σας οι ελεύθερες!

Αναμένω απορίες, σπαζοκεφαλιές στο Instagram και fb μου.

Φιλιά πολλά!

Credits:

Photo: Ζωή Καπίρη

Κορμάκι και παντελόνα όλα Zic-Zac / Πέδιλα Zara