Η επιστροφή των 90's και της χρωματικής τους παλέτας

Ιωάννα Σαλαμούρα
Η επιστροφή των 90's και της χρωματικής τους παλέτας
Η αγαπημένη μας δεκαετία κάνει δυναμικό comeback!

Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα!



Θέλω να σε βρίσκω δυνατή και αισιόδοξη όσο και αν αυτές οι καταστάσεις που ζούμε μας καταβάλλουν! Όμως για να σου φτιάξω την διάθεση κι άλλο, θα σου μιλήσω για μια από τις ανοιξιάτικες τάσεις.



Αν παρακολούθησες την περσινή ανοιξιάτικη μόδα θα παρατήρησες πως ήταν αρκετά "γειωμένη" χρωματικά και μουντή ενώ φέτος τα πράγματα αλλάζουν και αυτό που θα διαπιστώσεις είναι πως υπάρχει πολύ χρώμα που θα μας ανεβάσει την διάθεση και θα μας δώσει ένα boost αισιοδοξίας. Έτσι βλέπουμε από έντονες και "λαχταριστές" παλέτες αλλά και την επιστροφή των αγαπημένων παλ χρωμάτων.



Οι πασαρέλες γέμισαν με λιλά μπουμπούκια, ροζ ανθάκια, γαλάζιο γλυκό του ουρανού μέχρι απαλό κίτρινο του ήλιου! Αυτή την χρωματική παλέτα την συναντήσαμε πολύ στη δεκαετία των '90s. Τοπ και σακάκια με βάτες πλημμύριζαν τους δρόμους σε χρώματα μωβ και βεραμάν τότε αλλά θα δούμε να συμβαίνει το ίδιο και φέτος!



Τα παλ χρώματα θα σου βγάλουν την γαλήνια και ήρεμη πλευρά της προσωπικότητάς σου όπως και θα αναδείξουν ακόμη και την επιδερμίδα σου. Φωτίζουν τις περισσότερες από εμάς και "χαρίζουν" σαν χρώματα οπότε μην φοβηθείς να τα φορέσεις. Αν πάλι δεν είσαι ακόμη έτοιμη να τα υποδεχθείς "θερμά" θα σου προτείνω να τα συνδυάσεις με ένα σκούρο χρώμα είτε αυτό είναι μαύρο είτε ένα μπλε σκούρο, θα κάνουν τέλειο "match".



Παρακάτω θα βρεις τις παλ χρωματικές προτάσεις μου από κοστούμια-βερμούδες, ολόσωμες φόρμες μέχρι αξεσουάρ. Ελπίζω να σου αρέσουν και να εμπνευστείς!



Το τέλειο φόρεμα!



Το ιδανικό jacket!



Το απόλυτο ριχτό πουκάμισο.



Η πιο stylish ζιπ κιλότ.



H Denim ολόσωμη φόρμα που είναι τεράστια τάση.



Το άνετο βελούδινο παντελόνι.



Το απαραίτητο loafer.



Kαι το super hot τσαντάκι μέσης.



Φιλιά πολλά και περιμένω τα μηνύματα σου στο Instagram και στο Facebook για να συζητήσουμε!



Να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!!!