Το σωστό Mix&Match

Ιωάννα Σαλαμούρα
Το σωστό Mix&Match

Γεια σου κοριτσάκι μου,



Βδομάδα κουτσή μπήκε και βδομάδα κουτσή θα μας έρθει! Το μόνο σίγουρο είναι οι όμορφες ανοιξιάτικες μέρες που έρχονται και οι νύχτες που μικραίνουν επιτέλους.



Εφόσον είσαι σε ανοιξιάτικη διάθεση, θα σου μιλήσω για τους "μπερδεμένους" συνδυασμούς aka mix&match διότι γνωρίζω πως είναι από τους αγαπημένους σου.



Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να επιλέγεις την ίδια χρωματική βάση δηλαδή αν φορέσεις μια ριγέ κόκκινη-άσπρη μαρινιέρα και θέλεις να την συνδυάσεις με καρό φούστα, τότε επίλεξε να είναι και η φούστα στα ίδια χρώματα, τοο ίδιο ισχύσει αν θα βάλεις ριγέ με εμπριμέ. Άρα ίδια χρωματική παλέτα.



Το άλλο που θα πρέπει να προσέξεις είναι τα μοτίβα να είναι "συγγενή", δηλαδή αν θες βάλε μικρά πουά με μεγάλα πουά όπως το ίδιο μπορείς να κάνεις και με λουλουδάτα ή γεωμετρικά εμπριμέ, αρκεί να "κομποζάρουν" τα χρώματα.



Κάτι άλλο που θα σου φανεί χρήσιμο είναι το πώς μπορείς να παντρέψεις την γεωμετρία με ένα λουλουδάτο εμπριμέ, είναι ένας από τους συνδυασμούς που "αγαπιούνται" πολύ.



Όμως ο συνδυασμός που είναι η επιτομή του mix&match είναι το ριγέ με το λεοπάρ και γενικότερα το animal print. Είναι από τους διαχρονικότερους και ασφαλείς συνδυασμούς που μπορείς να επιλέξεις χωρίς να χρειαστεί να συνδυάσεις χρώματα και ύφη. Στην ίδια κατηγορία μπαίνουν οι ρίγες με τα πουά που και αυτά δημιουργούν έναν κλασικό αλλά και ασφαλή συνδυασμό.



Επίσης μπορείς να βάλεις το ίδιο print σε τοπ αλλά το κάτω μέρος να είναι σε άλλο χρώμα αλλά ίδιο print, πίστεψε με είναι καταπληκτικό.



Κι ένα τελευταίο, τα αξεσουάρ που θα συνδυάσεις φρόντισε να είναι μονόχρωμα το οποίο θα πάρεις μέσα από τα εμπριμέ που θα έχεις φορέσει αλλά μην μπλέξεις πολλά χρώματα γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγει κιτς!!!!



Αν αγαπάς το mix&match τα παραπάνω είναι αρκετά χρηστικά για να κάνεις την αρχή και μετά να πάρεις το "κολάι". Σου ετοίμασα μια photo gallery από την οποία μπορείς να πάρεις ιδέες για συνδυασμούς χρωματικούς και μη!



Απορίες και λοιπά θέματα μου τα στέλνεις στο Instagram και στο Facebook.



Φιλιά πολλά-πολλά και να σε προσέχεις!!!!

ΧΧΧ