«Η πιο '70ς επιστροφή, τα σαμπό» (ΜΕΡΟΣ 1ο)

Ιωάννα Σαλαμούρα
«Η πιο '70ς επιστροφή, τα σαμπό» (ΜΕΡΟΣ 1ο)



Γεια σου όμορφη!



Απολαμβάνεις φαντάζομαι τις απίθανες ανοιξιάτικες μέρες και ευτυχώς που άνοιξαν, έστω κι έτσι, τα καταστήματα για να απολαύσεις την βόλτα σου αλλά και τα ψώνια σου που τόσο πολύ πεθύμησες.



Όλο αυτό το διάστημα θα έχεις πάρει μια γεύση από το τι κυκλοφορεί και ανάλογως θα ψάχνεις να βρεις αυτά που έχεις διαλέξει. Νομίζω πως μέσα από την ενημέρωση των τάσεων θα έχεις διαπιστώσει πως έχουν έρθει στη μόδα ξανά τα γνωστά σαμπό ή τσόκαρα ή clogs! Γίνεται κάποιος χαμούλης και "μυρίζομαι" πως ήρθαν για να μείνουν και την επόμενη σεζόν, Φθινόπωρο-Χειμώνα.



Έχω πολύ "δέσιμο" με τα συγκεκριμένα παπούτσια μιας και τα θυμάμαι να τα φοράμε τα καλοκαίρια που ανυπομονούσαμε να αγοράσουμε το καινούργιο μας ζευγάρι! Θυμάμαι τα υπέροχα χρώματα που κυκλοφορούσαν και δεν ήξερες τι να πρωτοδιαλέξεις όπως και τον χαρακτηριστικό ήχο που έκαναν!



Η επιστροφή τους είναι δυναμική και μου δίνει μεγάλη χαρά μιας και θα τα απολαύσουμε σε διάφορες παραλλαγές και με διάφορα ντυσίματα. Ξέρω πως δεν θα ξετρελαθεί ο αγαπημένος σου αλλά πραγματικά σε σχέση με άλλα παπούτσια που έχουμε δει να κυκλοφορούν όπως ugly sandals, fisherman sandals και άλλες τέτοιες ομορφιές, καλύτερα τα διαχρονικά τσόκαρα, είτε κλειστά είτε ανοικτά! Ναι καλύτερα να γίνεις "μικρή Ολλανδέζα"!!!!



Σε αυτό το πρώτο post θα σας δείξω τι κυκλοφορεί και αυτά που ξεχώρισα για να έχετε έτοιμη τη λίστα αγορών που αφορά όλα τα βαλάντια. Σε επόμενο post θα σας δείξω διάφορα στυλ ντυσιμάτων για να τα συνδυάσετε. Δεν θα σας ζαλίσω άλλο με γραπτά γιατί ανυπομονώ να δείτε την gallery παρακάτω.



Με βρίσκεις στο Instagram για απορίες ειδικώς αλλά και γενικώς!



Φιλιά πολλάαααααααααααα!!!!!

ΧΧΧ