Πόλο, Μπάσκετ & Ποδόσφαιρο .. σε αποχρώσεις του Κόκκινου ..

Πόλο, Μπάσκετ & Ποδόσφαιρο .. σε αποχρώσεις του Κόκκινου ..

3 Shades of Red ..

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε είχε την τιμητική της η παραλία του Καλού Λιβαδιού και συγκεκριμένα στο Monarch Beach bar Restaurant που έχουν και τον μοναδικό Michelin star Chef Alain Parodi.

Έγιναν οι 3 αποχρώσεις του Κόκκινου μιας και ήταν στον ίδιο χώρο άλλες ώρες οι "Legends" των κόκκινων γιατί και οι 3 έχουν γράψει την δική της ιστορία στο ποδόσφαιρο στο μπάσκετ αλλά και στο πόλο έχοντας προσφέρει πολλά αλλά και έχουν στηρίξει την ΜΚΟ W.I.N. HELLAS πάντα όποτε τους το είχαμε ζητήσει.

Ο Matt Derbyshire ήρθε με την καλλονή γυναίκα του Melissa στην Μύκονο όπου τους βοήθησα οργανώνοντας τους τις διακοπές τους σε ότι μπορούν να χρειαστούν εκεί. Τους λείπει η Ελλάδα πολύ και θα θέλανε πολύ να γυρίσουν πίσω. Όταν είπα στον Matt ότι ήταν και ο Djole εκεί χάρηκε πάρα πολύ και τους έφερα σε επαφή για να βρεθούν. Ο Matt όταν είχαν κερδίσει το Double έκανε όπως βλέπεται στην φωτογραφία πιο κάτω τατουάζ τον Δαφνοστεφανομένο και έγω όταν κερδίσαμε το Triple Crown έκανα στον καρπό μου πάνω στις φλέβες μου τατουάζ το Τριφύλλι.

Ο άσσος του πόλου Θοδωρής Χατζηθεοδώρου που έχει αφήσει και αυτός την δική του ιστορία, ήρθε το σουκού με την θεά γυναίκα του την Ντέπυ η οποία είναι έγκυος 5 μηνών στο πρώτο τους παιδί ( δεν φαίνεται με τίποτα η κοιλίτσα της και είναι καλλονή ..). Δεν γνωρίζουν ακόμα το φίλο του παιδιού είναι ένα μυστήριο που σε λίγο καιρό θα το μάθουμε όλοι.

Για τον πολύ αγαπημένο φίλο μου τον Γιώργο Πρίντεζη, τα λόγια είναι περιττά μιας και όσο στην ομάδα του όσο και στην Εθνική αποδεικνύει πάντα αυτό που λένε Hard work pays off με το να είναι πάντα ο καλύτερος σε ότι κάνει. ( Δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα δεν πας στο ΝΒΑ να δείξεις και εκεί την πραγματική σου αξία by the way pri pri pri.. ). Ο Γιώργος πετάχτηκε με τους φίλους του για 2 μέρες από το νησί του την Σύρο όπου συναντήθηκε με διάφορους φίλους του. Ήρθε και μου έκανε έκπληξη στο Monarch δύο μέρες συνεχόμενες και χάρηκα πολύ που τον είδα.

Σε επόμενο ποστάρισμα θα δείτε μια μεγάλη ποδοσφαιρική συνάντηση που έγινε αφού μαζεύτηκαν όλοι οι αθλητές και παίζαν Beach Volley προετοιμάζοντας το έδαφος για τον φιλανθρωπικό Celeb Beach Volley της W.I.N. Hellas που θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουλίου με Special guest τον Djibril Cisse που θα αναλάβει εκτός του αγώνα και χρέος Dj.