Το βασικό τρικ για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Το βασικό τρικ για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Ηold your breath

Σίγουρα μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη, έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο πώς θα μπορέσεις να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί, ή έστω να εκδηλωθεί διότι αν δε σε θέλει, δεν είμαστε ο Harry Potter για να κάνουμε μαγικά. Υπάρχει βέβαια ένα παλιό κόλπο, το οποίο μπορεί να μη γίνεται με ραβδί, αλλά κάτι μου λέει ότι αποδίδει.

Έχεις ακούσει φαντάζομαι για το σκωτσέζικο ντους και πώς αυτό είναι ικανό όχι μόνο να τρελάνει το αντικείμενο του πόθου σου, αλλά να το ρίξει και στον έρωτά σου! Ε λοιπόν, στο επιβεβαιώνω και με το παραπάνω. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς σεξολόγους, ραντεβουλόγους ή τελοσπάντων πάσης φύσεως εξειδικευμένους στις ανθρώπινες σχέσεις, η μοναδική τακτική που σίγουρα αποδίδει είναι η απλή… εναλλαγή συμπεριφοράς.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να τον… μπερδέψεις! Να γίνεις ένα μικρό ζουζούνι. Ξεκίνα λοιπόν με το ασταμάτητο πρέσινγκ. Προφανώς και δεν εννοώ να γίνεις ενοχλητική και ο χειρότερος εφιάλτης του, αλλά μπορείς σε κάθε περίπτωση να κάνεις την παρουσία σου αισθητή. Ξέρεις τώρα, σχόλια στο Instagram, κανένα μήνυμα, μάθε και το στέκι του καλού κακού. Γενικότερα κάνε οτιδήποτε θα σε φέρει πιο κοντά του και θα του επιτρέψει να σε γνωρίσει.

Κι όμως... Αυτό το απροσδόκητο σημάδι αποδεικνύει αν είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου

giphy

Και αφού γίνει αυτό για κάποιο διάστημα… απλά εξαφανίσου! Εξαφανίσου από τα social του και από τη ζωή του γενικότερα. Σε περίπτωση που δεν του είσαι αδιάφορη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε ψάξει. Στο χέρι σου είναι να το γυρίσεις υπέρ σου αυτό.

Υπάρχει ένα αντικείμενο που μπορεί να απογειώσει το σεξ σου