Σου ζήτησε διάλειμμα; 4 βασικοί λόγοι!

Σου ζήτησε διάλειμμα; 4 βασικοί λόγοι!

Τι να έχει στο μυαλό του το τερατάκι; 

Δύσκολες οι σχέσεις, δύσκολη και η ζωή και κάπως έτσι βασανιζόμαστε χωρίς καν να υπάρχει λόγος. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο απλά και εύκολα, αν λέγαμε πάντα αυτό που θέλαμε ή σκεφτόμαστε, αλλά έλα που ο άνθρωπος είναι κομματάκι πιο περίπλοκος (και αυτή είναι η μαγεία του). Σε κάθε περίπτωση εσύ βιώνεις τον προσωπικό ντουβρουτζά, γιατί ο καλός σου, ο πασάς σου, ζήτησε να κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας. «Excuse me, what?», ήταν η πρώτη σου αντίδραση. Μετά όμως το δέχτηκες γιατί δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Και έρχομαι εγώ να σου πω, ότι υπάρχουν 4 πολύ γνωστοί και βασικοί λόγοι που στο ζήτησε:

1. Θέλει να κάνει σεξ με κάποια άλλη: Α όλα κι όλα! Ο καλός σου είναι πιο gentleman και από Εγγλέζο Λόρδο. Θέλει να κάνει σεξ με άλλη; Σου λέει να κάνετε ένα διάλειμμα για να μην το έχει και βάρος στη συνείδησή του ότι θα σε κερατώσει-εντάξει πόσο τυχερή είσαι;-περνάει καλά ένα μήνα με την καινούρια, και όταν βαρεθεί επιστρέφει στα σίγουρα που ξέρει ότι θα τον περιμένουν. Και πες ότι μαθαίνεις ότι είχε αλλη στο μεσοδιάστημα, μπορείς να του προσάψεις κάτι; Αφού κάνατε break!

2. Είναι ένας τρόπος για να σε χωρίσει: Βρε έχεις πέσει σε πολύ καλό παιδάκι, διότι όλο αυτό το καραγκιοζιλίκι το κάνει για να μη σε στενοχωρήσει. Ίσως εσύ να είσαι πιο ερωτευμένη πλέον από εκείνον, ίσως να νιώθει ότι αν στο πει στα μπαμ θα πέσεις από τον τρίτο και θα σπάσεις τα πλευρά σου, ίσως βέβαια να φοβάται και τη δική του σωματική ακεραιότητα. Γενικότερα οι άντρες, δίνουν πολύ σπάνια το τέλος, ακόμα κι αν δεν περνάνε καλά. Αυτός λοιπόν είναι ο δικός του τρόπος για να σου πει «θέλω να χωρίσουμε». Αν μας ρωτάς, θα ήταν πολύ πιο έντιμο να στο πει κατάμουτρα, και στη συνέχεια να υποστεί τις συνέπειες. Αλλά ο κόσμος μας έτσι κι αλλιώς είναι άδικος.

3. Θέλει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση σας: Καλά σπάνιο φαινόμενο αυτό, αλλά υπάρχουν και τέτοιοι άντρες. Όντως κάτι δεν πηγαίνει καλά μεταξύ σας και όντως προβληματίζεται. Το ότι σου ζητάει λίγη απόσταση για να σκεφτεί, δεν είναι απαραίτητα καταστροφικό για τη σχέση σας, και αν αν μη τι άλλο, τον τιμάει και σαν άντρα. Τώρα αν συνδυάσει τη σκέψη, με μεθύσια και σεξ με διάφορες, δεν το ξέρουμε. Αλλά και πάλι... Μπορείς να τον αλυσοδέσεις; Βασικά διώκεται ποινικά οπότε μην το κάνεις.

4. Θέλει να ηρεμήσει: Όχι ότι εσύ είσαι γκρινιάρα και τον έχεις πρήξει-για όνομα του Θεού-αλλά ο άνθρωπος θέλει λίγες εβδομάδες ηρεμίας να βρει ένα σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα και να γράψει ένα βιβλίο-λέμε τώρα-. Με τις δικές σου υστερίες, αυτό δεν μπορεί να το κάνει, οπότε σου ζητάει ένα διάλειμμα μπας και ηρεμήσει η ψυχούλα του. Σε κάθε περίπτωση η ηρεμία συνδυάζεται με σεξ με διάφορες. Γενικά το σεξ με διάφορες κολλάει παντού; Τι τα θες;

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί οι άντρες επιμένουν να στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες; (video)