Sexting & καραντίνα: 3 tips για να το κάνεις σωστά!

Sexting & καραντίνα: 3 tips για να το κάνεις σωστά!

Γιατί κανονικό σεξ...ποιος ξέρει πότε θα ξανακάνεις. 

Ποιος θα μας το έλεγε λίγο καιρό πριν, ότι το sexting θα ήταν τόσο σημαντικό στη ζωή μας μιας και μεγάλη μερίδα του πληθυσμού θα... έκοβε το σεξ πρόσωπο με πρόσωπο! Ναι μάλιστα, ελέω COVID-19, προσπαθούμε να επιβιώσουμε την πρωτόγνωρη πραγματικότητα, βάζοντας και λίγο αλατοπίπερο, γιατί διαφορετικά η ζωή δε βγαίνει! Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, είναι να το κάνεις σωστά. Γιατί μόνο αυτό έχεις!!!

1. Πρώτα η συνάντηση: Τέτοιες ώρες τέτοια λόγια θα μου πεις, αλλά δε νομίζω ότι οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ανοίξεις κουβέντα σεξουαλικού περιεχομένου με κάποιον που όταν τα πράγματα ήταν κανονικά, δεν είχες συναντήσει ποτέ! Προφανώς και το φλερτ δεν απαγορεύεται, αλλά το sexting για να γίνει σωστά και αποδοτικά, θα πρέπει να γίνει είτε με το αγόρι σου είτε με κάποιον που έχεις κάνει σεξ στην πραγματική ζωή!

2. Eπικεντρώσου στα λόγια και όχι στις φωτογραφίες: Πώς να το κάνουμε βρε παιδί μου; Τα λόγια εξάπτουν τη φαντασία και δημιουργούν προσδοκίες. Όσο να πεις, δεν είναι το ίδιο με το να στείλεις φωτογραφίες. Άσε που είναι και μερικοί που αρκούνται σε αυτό και μόνο. Όχι ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες, αλλά με μέτρο.

3. Μην κρατάς τίποτα στο κινητό σου: Ναι ξέρουμε ότι σου αρέσει αν τα έχεις κάπου πρόχειρα αυτά, και να χαζεύεις μηνυματάκια ή ακόμα και φωτογραφίες, αλλά καλό θα ήταν να μην τα κρατάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε ποια χέρια θα καταλήξει. Όχι ότι τώρα με την καραντίνα συναναστρέφεσαι και πολλούς αλλά τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα δεν είναι υλικό για να το έχεις χύμα στο κινητό σου.

Διάβασε ακόμη:

Κι όμως: Μία νέα έρευνα αποδεικνύει για τους άντρες αυτό που δεν φανταζόσουν!

Μακριά από τον σύντροφό σου στην καραντίνα; Aκολούθησε τις παρακάτω συμβουλές