5 φράσεις που κανένας άντρας δεν θα τολμήσει να σου πει (για το καλό του)

5 φράσεις που κανένας άντρας δεν θα τολμήσει να σου πει (για το καλό του)

Δεν θα παίξει και με τη φωτιά μέρες που είναι!

Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι συνθήκες είναι περίεργες και όλοι (ή σχεδόν όλοι) βρισκόμαστε σε καραντίνα εξαιτίας της παγκόσμιας κρίσης που βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Επειδή όμως η ζωή συνεχίζεται, και επειδή μας αρκεί το άγχος μας για τον ιό και την αβεβαιότητα του μετά (δεν θέλουμε κι άλλο) λέω σήμερα να ξεφύγω από τον κορονοϊό (έστω και νοερά) και να ασχοληθώ με παλιά καλά θέματα σχέσεων. Σήμερα λοιπόν, σου έχω κάτι που είναι και κάπως αστείο. Ποιες είναι οι ατάκες που κανένας άντρας δεν θα τολμήσει ποτέ να σου πει... γιατί πολύ απλά φοβάται; Δες παρακάτω:

«Φυσικά και έχεις παχύνει αφού τρως δίχως αύριο»

Έλα η αλήθεια είναι ότι όσο κι αν το βλέπουμε πάνω μας, καμία γυναίκα δε θέλει να ακούσει από τον καλό της να της λέει ότι πάχυνε. Παρόλο που μπορεί να καταναλώνεις 5000 θερμίδες την μέρα, έτσι και τολμήσει να σου πει ότι τσούπωσες, το μέλλον του διαγράφεται αβέβαιο.

«Μήπως να αφήναμε τις αγκαλιές να κάνουμε πιο άγριο σεξ;»

Καλές και οι αγκαλίτσες, καλό και το bonding, καλά και τα χαδάκια, αλλά η αλήθεια είναι ότι το αγόρι σου έχει πεθυμήσει λίγο άγριο σεξ στα γρήγορα. Και άντε να στο πει, και άντε να το δεχτείς χωρίς να τον κατηγορήσεις ότι σε βλέπει σαν αντικείμενο. Καταλαβαίνεις, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

«Ναι την κοιτούσα»

Όσο ερωτευμένος κι αν είσαι και όσο κι αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις επιλέξει να είσαι μαζί, όταν υπάρχει κάτι ωραίο στον ορίζοντα θα το παρατηρήσεις. Ακριβώς αυτό θα κάνει και εκείνος. Ναι, θα κοιτάξει την ωραία κοπέλα που πέρασε, αλλά σιγά μη σου το πει! Για χαζό τον έχεις;

«Μερικές φορές μπορείς απλά να μην μιλάς;»

Τώρα για να λέμε και την αλήθεια, μία ακατάσχετη φλυαρία τη διαθέτουμε. Από την άλλη οι άντρες, λίγο βαριούνται να μιλήσουν, λίγο δεν έχουν πάντα και τι να πουν, και προτιμούν να σιωπούν και να χαλαρώνουν. Αυτή είναι και η στιγμή που η δική σου πολυλογία του σπάει τα νεύρα! Και πώς να στο πει; Μου λες;

«Μωρέ να άρχιζες να φροντίζεις λίγο τον εαυτό σου;»

Σε θέλει και του αρέσεις όπως είσαι, αλλά η αλήθεια είναι ότι κάπως τον έχεις παρατήσει τον εαυτό σου. Θα ήθελε να προσέξεις λίγο παραπάνω το σώμα σου, να ξυρίζεσαι (!) πιο συχνά, ή να ξεκινήσεις γυμναστήριο. Θα τα ήθελε όλα αυτά σίγουρα. Το θέμα είναι ότι δεν τολμάει να στα πει.

Διάβασε ακόμη:

Τα Coronials θα κατακλύσουν τον κόσμο σαν τον κορονοϊό. Πάει ο νους σου τι μπορεί να είναι;

Ψάχνεις αφορμή να στείλεις στον πρώην σου; Τώρα είναι η στιγμή σου

DPG Network