Τι θέλει πραγματικά μια γυναίκα από τον σύντροφό της τα Χριστούγεννα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τι θέλει πραγματικά μια γυναίκα από τον σύντροφό της τα Χριστούγεννα

Όλα όσα θέλουμε να σας ζητήσουμε αλλά ντρεπόμαστε/φοβόμαστε ή απλά ξέρουμε ότι το αίτημά μας θα πέσει στο κενό.

Τα Χριστούγεννα είναι για τον περισσότερο κόσμο (εξαιρούνται οι εργαζόμενοι) περίοδος χαράς. Λαμπάκια παντού, στολισμένα μαγαζιά/σπίτια/δρόμοι κ.ο.κ. Τα ζευγάρια οργανώνουν εορταστικές εξορμήσεις όπως ταξίδια σε cozy μέρη στο εξωτερικό, επισκέψεις σε χιονοδρομικά κέντρα ή χαλαρωτικά weekends στο τέλος ακόμη μιας κουραστικής εβδομάδας.

Γενικά η ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτό το διάστημα είναι λίγο πιο ανάλαφρη και ανέμελη πόσο μάλλον αν είσαι και ρομαντική ψυχή.. Στοιχηματίζω πως έχεις βάλει ήδη στο μυαλό σου το δώρο-έκπληξη που θα ήθελες να σου προσφέρει ο εκλεκτός της καρδιάς σου ανήμερα των Χριστουγέννων (ή της ονομαστικής σου εορτής!) Eίμαστε πολλοί βλέπεις εκείνοι που γιορτάζουμε αυτές τις ημέρες...

via GIPHY

Ας επανέλθω όμως στο θέμα μας.Τι θέλει πραγματικά μια γυναίκα από τον αγαπημένο της; Λουλούδια, κοσμήματα, ταξίδια ή μήπως πράγματα τα οποία ο κοινός αντρικός εγκέφαλος δεν έχει την ικανότητα να σκεφτεί;; Για να προλάβω τους άντρες αναγνώστες μας, όχι δεν θέλουμε όλες να μας πάτε για οικογενειακό τραπέζι στη μαμά σας, ούτε θέλουμε πρόταση γάμου κάτω από τον Πύργο του Άιφελ.

Αν εσείς ωστόσο επιθυμείτε να μας ξαφνιάσετε ευχάριστα, feel free. Πίστέψτε με όμως, υπάρχουν απλές αλλά θαυματουργές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να ζωγραφίσετε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη μας και να εξασφαλίσετε αργότερα ένα μεγάλο φιλί.

Όλα όσα θέλει (πραγματικά!) μια γυναίκα από τον σύντροφό τις στις γιορτές

1) Ένα ρομαντικό δείπνο-έκπληξη

via GIPHY

Δεν έχει σημασία αν αυτό θα είναι σε εστιατόριο με 2 Michelin, στο αγαπημένο σας ταβερνάκι ή στο σπίτι. Άντρες, η κίνηση μετράει. Ακόμη και το να παραγγείλεις delivery ενώ έχεις φτιάξει ατμόσφαιρα στο χώρο όσο περιμένεις εκείνη να επιστρέψει από τη δουλειά, θα εκτιμηθεί.

2) Μια βόλτα χέρι-χέρι στην στολισμένη πόλη

Ζεστός καφές στο ένα χέρι και ο σύντροφός σου να σου κρατά το άλλο. Ανέμελες βόλτες στα μαγαζιά (αλίμονο!) και στην στολισμένη πρωτεύουσα. Η ευτυχία κρύβεται στα πιο απλά πράγματα.

3) Αγκαλιές ξανά και ξανά

Να ξυπνάτε επιτέλους χωρίς ξυπνητήρι μετά από μια ξέφρενη βραδιά διασκέδασης. Εννοείται ότι τα ατελείωτα χάδια και οι ερωτικές περιπτύξεις συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα.

4) Να μας ακούτε

Οι διακοπές των εορτών είναι ιδανική ευκαιρία για να πει μια γυναίκα όλα τα παράπονα, τις ανησυχίες της ή όλα όσα την προβληματίζουν. Αφιέρωσέ της χρόνο για να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας, να χαλαρώσετε ή απλά να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν.

ENSYNTAISTHISI

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις καθημερινά στον εαυτό σου αν είσαι σε σχέση



Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Είναι τα πρώτα σας Χριστούγεννα; 6 τρόποι για να σας μείνουν αξέχαστα

Ο τρόπος με τον οποίο τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου, αποκαλύπτει πολλά για τη σχέση σας