8 κανόνες που επιβάλλει η Jennifer Lopez στους συντρόφους της

8 κανόνες που επιβάλλει η Jennifer Lopez στους συντρόφους της

Η Λατίνα σταρ είναι απαιτητική στις σχέσεις της και δεν κάνει εκπτώσεις για κανέναν.

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck μετά από 20 ολόκληρα χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον του παγκόσμιου Τύπου και όλοι περιμένουν πώς και πώς τον γάμο τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα, με την τραγουδίστρια να ανακοινώνει το ευτυχές γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Λατίνα σταρ έχει αποκτήσει 2 παιδιά από τον γάμο της με τον Marc Anthony και αρκετές σχέσεις της έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα απαιτητική στις ερωτικές της σχέσεις και θέτει τους δικούς της όρους στους εκάστοτε συντρόφους της.

Πώς θα καταλάβεις ότι έχετε χημεία από το πρώτο κιόλας ραντεβού

8 απαιτήσεις της Jennifer Lopez από τους συντρόφους της

1) Να μην ταξιδεύουν με γυναίκες αεροσυνοδούς

Σύμφωνα με το Fox News, η Jennifer Lopez εξαγριώθηκε όταν ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της, Μarc Anthony είχε φλερτ με μια αεροσυνοδό. Από εκείνη την περίοδο απαγόρευσε τις γυναίκες αεροσυνοδούς στα ιδιωτικά της αεροπλάνα. Η Λατίνα σταρ επιλέγει άνδρα αεροσυνοδό για τις μετακινήσεις της ο οποίος είναι και προσωπικός βοηθός.

2) Να παραμένουν σε φόρμα

Σύμφωνα με το Star, η Lopez φέρεται να έβαλε τον Affleck σε αυστηρή δίαιτα και πρόγραμμα προπόνησης από την στιγμή που άρχισαν να βγαίνουν ξανά. «Όταν άρχισαν να βγαίνουν ξανά, ο Affleck ξυπνούσε στις 5 το πρωί και πήγαινε στο γυμναστήριο με την Lopez», ανέφερε μια πηγή.

3) Να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στο κινητό τους τηλέφωνο

Οι φήμες που ήθελαν τον πρώην σύντροφό της, Alex Rodriguez να συνομιλεί με άλλες γυναίκες ανάγκασαν την τραγουδίστρια να επιθυμεί 24ωρη πρόσβαση στο τηλέφωνο των αγαπημένων της.

4) Να μην πίνουν περισσότερα από τρία ποτά σε βραδινή έξοδο

Η τραγουδίστρια ακολουθεί μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή και αποφεύγει το αλκοόλ. Απαιτεί από τους συντρόφους της να περιορίζονται στα 3 ποτά ανά έξοδο.

5) Να είναι πιστοί

Η τραγουδίστρια έχει μηδενική ανοχή σε θέματα απιστίας. «Το αν την έχει απατήσει ή όχι δεν έχει σημασία. Δεν θα ανεχθεί τυχόν αμφιβολίες. Μόλις χάσει την εμπιστοσύνη της, δεν υπάρχει επιστροφή», ανέφερε μια πηγή.

6) Η Jennifer Lopez φέρεται να απαιτεί σεξ με τον Ben Affleck τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα

Σύμφωνα με τη Marca, η Jennifer Lopez παρουσίασε στον Affleck ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που έχει μερικές συγκεκριμένες απαιτήσεις στον ερωτικό τομέα.

7) Να μην επιθυμούν απόκτηση παιδιού

Τι κι αν σχεδιάζουν τον γάμο τους, η Lopez και ο Affleck έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να κάνουν άλλα παιδιά.

8) Να διατηρούν καλές σχέσεις με τον Marc Anthony

Η τραγουδίστρια και ο πατέρας των παιδιών της διατηρούν άριστες σχέσεις, με την Λατίνα σταρ να απαιτεί ο σύντροφός της να είναι εξίσου φιλικός προς τον Marc Anthony. «Είναι πολύ δεμένοι και συμπεριφέρονται σαν οι καλύτεροι φίλοι. Έχουν μια τόσο υγιή, ανοιχτή σχέση και λένε πολλά ο ένας στον άλλον», αναφέρει μια πηγή.

Πηγή κεντρικής: apimages.com